Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice - czy dobra lokalizacja - proszę o radę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agnessa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnessa » 12.07.2012 12:08

Mam pytanie do bywalców Vodic:) Wybieram się za 10 dni właśnie w ten rejon CR i ponieważ decyzja o wyjeździe zapadła spontanicznie, postanowiliśmy pojechać w ciemno. Oczywiście w między czasie dużo śledzę forum i piszę e-maile do właścicieli kwater (Vodice, Srima, Tribunij).
Dopiero dziś uzyskałam pierwszą pozytywną odpowiedź dotyczącą kwatery na ul. Želino 12, w fajnej cenie. Moje pytanie: czy to jednak nie za daleko (na stronie 400m) i jaka to jest okolica?

Właściciel chce zaliczkę 150E; i nie wiem, czy "brać ją" czy jednak jechać w ciemno..

Proszę o pomoc znających Vodice, bo ja będę tam pierwszy raz.

Dziękuje i pozdrawiam:)
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 16.07.2012 19:15

Hej ,Vodice to piękna miejscowość, warto tam jechać. Byłem w 2011 i w we wrześniu też jadę z ekipą. Jeśli tam nie byłaś - polecam. A co do samego miejsca - nienajlepsze, sporo do plaży. Rok temu nocowałem koło ulicy Blata niedaleko Pansion Lorenta(na googlach je widać) i było fajnie. Okolica super ,plaża ,knajpki i do centrum blisko :) W tym roku jedziemy ekipą i poszukujemy apartamentu z 3 sypialniami dla 6 osób i 3 dzieci do 2 lat. Jeśli masz jakieś namiary to będę wdzięczny za podrzucenie :) Pozdrawiam.
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 16.07.2012 22:34

byliśmy w Vodicach w 2010 nie oszukujmy się do plaży i lub jak kto woli do portu lub pod "kielich-pomnik" czyli taki punkt spotkań w Vodicach macie kawałek jak jedziesz z dzieciakami to zapewne i trochę gratów trzeba będzie targać na plażę, widoku morza to raczej nie uświadczysz z tego apartamentu chyba że ma min 5 pięter, najbliższa plaża to ta patrząc na lokalizację twego apartamentu(google maps) po prawej od portu ale śmiem wątpić czy aby z apartamentu do plaży jest 400m, bo główna plaża w Vodicach jest na lewo od Waszego apartamentu ale tam to jest grubo ponad 400m
Agnessa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnessa » 16.07.2012 22:55

Dziękuję za opinie. Już wcześniej otrzymałam wiadomość od Dario, że to jednak daleko od plaży i miałam problem z przesłaniem przez Western Union (tak sobie życzył gospodarz) tych 150 ojro. Tak więc dalej wyjazd w ciemno..:) Poszukamy na miejscu i w razie W pomocą służy nam Dario - Chorwat mieszkający w Vodicach.

Jeszcze raz dziękuję za rady i postaram się napisać co można znaleźć na miejscu:)
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 16.07.2012 23:32

Przydał by się i nam taki Dario :) Może by pomógł namierzyć jakiś fajny apartament :)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.07.2012 08:33

napisz do niego :D zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
we wrzesniu ma wolne terminy chyba na waszym miejscu brałabym apartament 1 i ap 2 albo 2 i 3 :wink:
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 17.07.2012 17:36

jolamik napisał(a):napisz do niego :D zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
we wrzesniu ma wolne terminy chyba na waszym miejscu brałabym apartament 1 i ap 2 albo 2 i 3 :wink:

Dzięki wielkie :)

Po Polsku mogę czy po Angielsku pisać ?? :D
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 17.07.2012 17:43

i po polsku i po angielsku :D
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 17.07.2012 18:39

jolamik napisał(a):napisz do niego :D zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

halo halo :D a ja chyba przeniosę się do garazu tak ?? :(
Mądrale uciekają na koniec sierpnia i myślą ze to koniec sezonu
Jola Ty juz lepiej szykuj jakies drinki i jedzonko takie jak u was w domu

Pozdrawiam
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 18.07.2012 08:08

Tomek ja wiem że Ty masz zabookowany wywczas u Darka 8) i to drugi rozpustniku :lol: :lol: :lol:
to na którego kolovoza mam szykowac żeberka ?? :mrgreen:
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 20.07.2012 10:48

Rozmawiałem z Dario, zaklepany początek września na cały tydzień :D Zaliczka poszła na konto (o zgrozo,przelew do Chorwacji kosztuje 40 zł w ING - masakra) , teraz już tylko czekamy do wyjazdu :D

p.s. Wielkie dzięki za namiar do Dario, bardzo fajnie mówi po Polsku :)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 20.07.2012 12:16

To super :D
a apropos polskiego to ja dzwoniąc do domingosa rozmawiałam z Dariem bo chłopaki taki kawał mi zrobili i zorientowałam sie dopiero po kilku zdaniach :lol: :lol: :lol:
a jego syn Szime nawet po polsku śni 8)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 02.08.2012 18:58

Zaczął śnić po graniu w piłkę z naszym końdziem,Silvia mówiła że też piłkę przez sen kopie.Nasz kajtek po wyjeżdzie to cztery godziny za nim beczał :D
Misi3k
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Misi3k » 22.08.2013 10:34

Można odswiezyc kontakt
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 22.08.2013 11:47

Ten sam co Jolamik podawała tylko zamiast końcówki ch wpisz info , nie chcę wklejać linku bezpośredniego bo mnie opitolą.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies