napisał(a) Kasiah » 23.02.2011 21:33
Kasiah my wyruszamy z południowej polski - spomiędzy Krakowa a Katowic. Wy skąd? Też dokłądnie ten sam termin? Który apartament? Jaki skład? Nas będzie wie wesołe pary i dzieciaki w składzie: chłopaków 3sztuki: 7, 4 lata i 8 miesięcy (wówczas) oraz rodzynke płci pięknej 3,5 roku.
Z lekka jesteśmy wysatrachami bo to nasz pierwszy raz...na Chorwację
No i nie widzieliśmu w ogóle apartamentu kóry mamy mieć bo jest w remoncie i o tym też myślimy
[/quote]
Mimina my wyruszamy z Gdańska, ale nasz pierwszy przystanek będzie koło Rybnika tam mamy rodzinkę . Jedziemy do apartamentu nr 2 w terminie od 24.06 do 09.07 . z ośmioletnią (prawie) córą , fajnie że będzie miała towarzystwo bo już się martwiłam że będzie sama . Najprawdopodobniej jedzie z nami jeszcze jedna para (bezdzietna), nie jest to pewne na 100% bo cały czas walczą o urlop w tym terinie. To też będzie nasz pierwszy raz w Chorwacji, no cóż do odważnych świat należy damy rade
Apartament rezerwowałąm właściwie też w ciemno, szukałam na forum i trafiłam na te namiary po przeczytaniu wszystkich postów od razu zaklepałam termin nie wnikając w szczegóły
, ale myślę że będzie dobrze
A tak właściwie to ile jest tych apartamentów 2 czy 3 ?