Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.08.2011 10:41

Widzę. że "Crazy Squad" już domu po powrocie z "Oazy u Dario", ale zleciało 8O

Piosenki chorwackie były śpiewane :?: bo jolamik miała się nauczyć :wink:
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 17.08.2011 11:02

HAncur napisał(a):
Zicowski napisał(a): Tu jak napisałem wyżej jest relacja z pobytu Crazy Squad w Vodicach w okresie 28.07-11.08

Z przedłużeniem do 14.08 :D

Tak :D Przedłużenie Crazy Squadu przedłużyło pobyt do 14.08 :D
A śpiewalim Januszu przede wszystkim to

:D :D :D :D
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 17.08.2011 11:09

Zicowski napisał(a):A śpiewalim Januszu przede wszystkim to

Tylko o wiele ... piękniej :wink: Dowody są, tylko muszę się ogarnąć i je znaleźć :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.08.2011 11:15

HAncur napisał(a):
Zicowski napisał(a):A śpiewalim Januszu przede wszystkim to

Tylko o wiele ... piękniej :wink: Dowody są, tylko muszę się ogarnąć i je znaleźć :wink:

A to było :?:

PS Czekam na dowody, obejrzę we wrześniu.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.08.2011 11:16

refren mamy opanowany 8)
teraz tylko te zwrotki :lol: :lol: :lol:

a festa byyyyła i to jaka :) i przy rybach i przy baranie 8)

relację powoli w głowie układam i postaram sie naskrobać :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.08.2011 11:30

jolamik napisał(a):refren mamy opanowany 8)
teraz tylko te zwrotki :lol: :lol: :lol:

Zwrotki :wink: :lol:
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 17.08.2011 11:39

Zicowski napisał(a):
Defensor napisał(a):Tak jak napisał Arb wydaje mi się że Wasze reakcje na mój post są mocno przesadzone. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu o tym jak bardzo jesteście czuli na punkcie budowanego przez siebie przez kilka miesięcy wspomnianego już public relation...
Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na temat spędzonych wakacji.
Mnie się bardzo w Tribunj podobało ale wybacz - nie dołączę do klubu wielbicieli Dario - po prostu nie dane mi Go było poznać. Przyznasz chyba bowiem że 3 minuty to trochę za mało na to żeby dobrze drugiego człowieka poznać.
Wy macie swoje fajne wspomnienia z wakacji i OK. Mnie to nie przeszkadza.

Bardzo dobra wypowiedź. Ale zważ, że to jest temat w dziale "Nasze relacje z podróży" i temat "Crazy Squad w Vodicach 2011". Więc to co w nim pisaliśmy, nasze plany itd tyczyły się NAS w VODICACH. To co pisano o Dario tyczyło się VODIC. On zajmował się swoimi gośćmi w VODICACH. Sam będę piewcą peanów na cześć Dario, bo to co pisała Jolamik w relacji z ubiegłorocznych wakacji się sprawdziło. I to chyba nie jest modne ostatnio PR tylko szczery opis tego, co Dario sobą prezentuje i jakim jest kompanem dla swoich gości w VODICACH. Wy poprostu napiszcie swoją osobną relację z pobytu w Tribinju jeśli macie na to ochotę. Crazy Squad był jeden w okresie 28.07-11.08 i z tego my będziemy zdawać relację. To jest relacja CS i podpisuje sie pod tym co jest i co będzie w tym temacie napisane o tym wyjeździe. Było mega, było super. A Dario i jego rodzinka są zajefajni!

NEFER: masz prawo czuć się tak jak piszesz. Rozumiem Cie doskonale. Ale opisz swoje uwagi do apartamentu i właściciela w dziale "Apartamenty i pokoje" lub zrób swoją relację z pobytu w Tribunju. Tu jak napisałem wyżej jest relacja z pobytu Crazy Squad w Vodicach w okresie 28.07-11.08

OK :D myślę że Twoja wypowiedź trafnie puentuje wszystko co powyżej w emocjach zamieszczono :wink: Z mojej strony koniec tematu. Pozostają w sercu i głowie wyłącznie super wspomnienia 8)
Pozdrawiam Wszystkich
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 17.08.2011 12:08

Zicowski napisał(a):NEFER: masz prawo czuć się tak jak piszesz. Rozumiem Cie doskonale. Ale opisz swoje uwagi do apartamentu i właściciela w dziale "Apartamenty i pokoje" lub zrób swoją relację z pobytu w Tribunju. Tu jak napisałem wyżej jest relacja z pobytu Crazy Squad w Vodicach w okresie 28.07-11.08

Oczywiście masz rację, przepraszam, że rozwaliłem Wam relację.
Tu nie jest odpowiednie miejsce.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.08.2011 12:39

Nefer napisał(a):
arb napisał(a):Myślę że reakcja na post Defensora mocno przesadzona. Strach pisać relację ;)

Też mi się tak wydaje, a chętnie Twoją relację Pawle poczytam, więc pisz śmiało :) .

W Podvrh pewnym problemem był praktycznie brak jakiejkolwiek obecności gospodarza (i nie chodzi mi o samego Dario, żeby była jasność!). W ciągu 14 dni widziałem szefa-gospodarza (tak nam się przedstawił) może 3 razy:
1. Zabranie paszportów do meldunku;
2. Oddanie paszportów i zainkasowanie należności;
3. Gdy przyjechał posprzątać jeden z apartamentów, z którego wyjechali goście.
A niestety podczas pobytu były sprawy wymagające interwencji właściciela i trzeba to było załatwiać przez Dario (i co ważne dzięki niemu udało się to zrobić skutecznie), a chyba nie tak to powinno wyglądać - przynajmniej tak mi się zdaje.

trafnie i celnie - sam Dario o tym wspominał :?

dla 100% jasności i po raz ostatni w tym temacie :) Dario jest w Vodicach i tam ma apartamenty - natomiast apartamenty Podvrh i Antonio nie sa jego on tylko pomaga w ich zapełnieniu :)

jak będzie wyglądał przyszły sezon nie wiem :P

jeszcze jedno - ktoś się boi pisac relację ???? :roll: ludzie piszcie piszcie im wiecej relacji tym jasniejsza sytuacja a CS to CS 8)
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 17.08.2011 18:07

w ramach wypróbowywania wrzucania filmików...

Tribunj 2011 - wyscig osłów - w tym roku zwyciężył Pierrot

ale to chyba nie ten... to raczej był Brad Pitt :)

Ewin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewin » 17.08.2011 18:18

Fakt jest faktem, że imiona towarów, czyli osiołków były fantazyjne, a to Angelina Jolie, a to Justin Bieber się przechadzał. Naprawdę fajna imprezka, choć bardzo tłoczno i niejedna panna się pośliznęła...wiadomo na czym :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 17.08.2011 20:01

Był też Chuck Norris, ale temu się nie powiodło - zajął ostatnie miejsce w pierwszym biegu eliminacyjnym.
dariol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariol » 19.08.2011 23:27

Zicowski napisał(a):O ja Cię kręcę...
Gorzkie żale tu widzę-ale OK. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Dla mnie nasz gospodarz to mega człowiek. Ale ja miałem szczęście być z Vodicach a nie w Tribunji. Ale kiedy ja byłem tam, to Dario pomógł w znalezieniu lokalu kilku Polakom, którzy mieli jego numer z forum. Pomógł też naszemu rodakowi w zakupie aku do auta. Ot tak-poprostu i bezinteresownie! A nie musiał! Byliśmy z nim często po kilka godzin dziennie - w tym czasie odbierał dziesiątki telefonów z Polski. Nawet jak wracaliśmy z Hajduka grubo po 22 był telefon z PL. Jak dla mnie przegięcie dzwonić tak późno-a Dario spokojnie i cierpliwie udzielał wszelkich informacji. Co więcej od niego oczekiwać? Żeby się sklonował i był w tym samym czasie w kilku miejscach?? Jego dom i apartamenty są w Vodicach. Tych w Tribunji tylko dopilnowuje. Nie można się cieszyć z tego co było, tylko szukać dziury w całym? Oj jakie to typowo polskie...

Dokładnie tak jak piszesz, mega to mało powiedziane, mając w planach spedzić urlop w Vodicach zapisałem sobie numer tel. do Daria tak na wszelki wypadek a przydał się bardzo. Nie wiem czy jest tak uprzejmy i uczynny wobec wszystkich ale dawno się nie spotkałem z taką życzliwością ze strony obcej osoby, pomógł mi i mojej rodzince nie mając z tego żadnej korzyści. Druga sprawa to przez przypadek spotkałem znajomych kolegi z Polski którym przytrafiła się przykra sprawa z aku, pozwoliłem sobie zadzwonić do Daria z zapytaniem gdzie można kupić aku to mi powiedział żeby przyjechac do niego to pojedziemy do jego znajomego to załatwi coś taniej i faktycznie tak było. Zrobił to dla ludzi którzy nie mieszkali w jego apartamentach ani w tych co się nimi opiekuje po prostu POMAGA INNYM W MIARĘ SWOICH MOŻLIWOŚCI, może inni oczekują więcej ale to takie jak piszesz typowe nasze Polskie. Znajomy ten od aku po wszystkim zapytał się skąd znam Daria to mu powiedziałem że to ta sama osoba co pomogła mi znależć kwaterunek, a on na to " to wy się znacie trzy dni a gadaliście jak starzy kumple". trochę się rozpisałem ale czasem trzeba, nawet jakbym miał się już nie spotkać z Dariem to i tak długo będę pamiętał.
Ostatnio edytowano 23.07.2016 21:40 przez dariol, łącznie edytowano 2 razy
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.08.2011 14:19

gregorr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregorr » 05.09.2012 09:15

Witam...Mam pytanie,czy wątek "Dario Orlovic-strzał w 10" został zamknięty? I jakie niby uprawnienia powinienem posiadać do jego obserwacji,jeżeli zamknięty nie został?Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone