Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.08.2011 19:24

Defensor napisał(a):W końcu nie mieszkałem w Vodicach tylko w Tribunj.....
Tak jak słusznie zauważył w jednym ze swoich postów Rey opisywane przez Jolamik i Ekipę atrakcje nie dotyczą gości zamieszkujących apartmany w Tribunj...... :cry:

Następnym razem zarezerwuj apartamenty w Vodicach :lol:
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 15.08.2011 19:29

Janusz Bajcer napisał(a):
Defensor napisał(a):W końcu nie mieszkałem w Vodicach tylko w Tribunj.....
Tak jak słusznie zauważył w jednym ze swoich postów Rey opisywane przez Jolamik i Ekipę atrakcje nie dotyczą gości zamieszkujących apartmany w Tribunj...... :cry:

Następnym razem zarezerwuj apartamenty w Vodicach :lol:

Następnym razem nie ulegnę public relations :lol: :lol: :lol:
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 15.08.2011 21:06

Następnym razem ... my znów pojawimy się w Vodicach... bo tam nie ma public relation... są po prostu apartamenty i dom właścicieli czyli Dario, Sylwii i jej rodziców.
Wymagać od Daria, żeby zamiast w domu (oczywiście piszę o wieczorach) ... spędzał noce w Tribunji... to chyba za dużo, nie zapominajmy, że nie wynajmujemy hotelu wraz z boyem, obsługą oraz programem animacyjnym dla dzieci i dorosłych... nie przesadzajmy.

Atrakcje były to fakt, nikt ich nie zmyślał, kto był, to widział 8) . Pewnie tej obecności Daria brakowało w Tribunji... ale czy komuś odmówił jakiejś pomocy, lub tym podobnie??
Defensor napisał, że nie było biletów, a sprawa wspólnego oglądania w Vodicach meczu nie została podjęta... wynająłeś apartman w innym miejscu, w Vodicach były inne rodziny, dlaczego wymagać, że tematu nie podjęto... przez grzeczność nie rozwinę...
Ci co mieszkali we wspomnianych Vodicach w tym czasie coś o tym wiedzą, bo przecież mecz oglądali...w TV... u siebie

:wink:

Czasami wydaje mi się, że jak to widać w innych wątkach wiele wymagamy... a to za droga Chorwacja... a to ktoś się nami nie zajmował... szkoda, że jeszcze nie karmił... hahaha

A wracając do wspomnianych atrakcji... Dario planuje w przyszłym roku kupić łódź... dużą morską... mówiłem mu, żeby rejsy wrzucił jako atrakcję dodatkowo płatną do apartamentów, albo dla tych co chcą, skalkulował w cenie wynajmu mieszkania... będzie dostępność dla każdego... a wszystkim nienasyconym proponuję usługę all inclusive... hoteli teraz mnóstwo... a nie wynajem mieszkań w Chorwacji...

Musiałbym swoich szwagrów spytać, czy ktoś u nich był... w Hiszpanii, wyspach greckich, kiedy wynajmowali mieszkania... a czy jeszcze poczęstował ich winem... rakiją, czy innym przysmakiem... chyba szkoda pytać, bo to czysto hipotetyczne...
I jeszcze... w tym roku któraś z ekip była na wyspie Zyrije... my nie byliśmy... i z tego powodu płakał nie będę... Bo atmosferę, trzeba tworzyć we własnym crazy squadzie ... a nie liczyć na innych ;-)

:D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :D
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 15.08.2011 21:13

Knjaz, masz 100% rację :!: :!: :!:
Janusz też ma rację. Poza tym Jolamik w swej relacji z zeszłego roku raczej nie pisała, że rejsy mieli ci, co wynajmowali w Tribunj.
Nie byliśmy na żadnym rejsie i nie mamy do nikogo pretensji. Mieliśmy za to cudowne wakacje w Vodicach, z cudownymi gospodarzami i równie cudownymi kompanami.
I możesz to, Defensor, nazywać jak chcesz.
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 16.08.2011 07:56

O ja Cię kręcę...
Gorzkie żale tu widzę-ale OK. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Dla mnie nasz gospodarz to mega człowiek. Ale ja miałem szczęście być z Vodicach a nie w Tribunji. Ale kiedy ja byłem tam, to Dario pomógł w znalezieniu lokalu kilku Polakom, którzy mieli jego numer z forum. Pomógł też naszemu rodakowi w zakupie aku do auta. Ot tak-poprostu i bezinteresownie! A nie musiał! Byliśmy z nim często po kilka godzin dziennie - w tym czasie odbierał dziesiątki telefonów z Polski. Nawet jak wracaliśmy z Hajduka grubo po 22 był telefon z PL. Jak dla mnie przegięcie dzwonić tak późno-a Dario spokojnie i cierpliwie udzielał wszelkich informacji. Co więcej od niego oczekiwać? Żeby się sklonował i był w tym samym czasie w kilku miejscach?? Jego dom i apartamenty są w Vodicach. Tych w Tribunji tylko dopilnowuje. Nie można się cieszyć z tego co było, tylko szukać dziury w całym? Oj jakie to typowo polskie...
ewik 111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewik 111 » 16.08.2011 08:56

Zgadzam się w 100% z Knjaz!!!!!!!
My byliśmy tą ekipą, która była na wyspie Zyrije z Dario i jego rodziną :?
Jesteśmy Dario za to bardzo wdzięczni, dziękujemy Dario. Ale jeśli nie byłoby nam to dane, to nie mielibyśmy do nikogo pretensji. Byliśmy w Vodicach i następnym razem też pojawimy się tam, mieliśmy cudowne wakacje z wspaniałymi gospodarzami i tak samo wspaniałymi kompanami, z którymi sami organizowaliśmy sobie czas, nie wymagaliśmy nic od Dario, a to że on z nami spędzał wieczory, to wielkie ukłony dla niego. Nikt od niego tego nie wymagał, zapłaciliśmy tylko za nocleg, a nie jak niektórym sie wydaje, resztę, trzeba organizować sobie samemu, takie są realia, a jak niekótrzy wymagają więcej, to hoteli w Chorwacji jest cała masa.
Pozdrawiam
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 16.08.2011 16:03

Defensor napisał(a):
Zicowski napisał(a):
Knjaz napisał(a):to niestety nie mój film... ale też coś znajdę

A moja żona Zofija oglądając ten filmik stwierdziła: "Ciebie najbardziej słychać" :D :D :D

Niestety pomimo wielkich chęci nie udało mi się zakosztować takiej atmosfery. W czasie kiedy byłem w Tribunj Hajduk grał z Barcą. Biletów na mecz w rozsądnej cenie niestety już nie bylo.. Pisałem wcześniej do Dario czy da się do niego wpaść na wspólne oglądanie.. Niestety nie podjął tematu.

Mi też nie udało się wyjechać z CSami na mecz Hajduczka ale odbiłem to sobie dzień później będąc w Splicie :) Zwiedziłem pomieszczenia klubowe, sesja foto na stadionie zabrała z dobrą godzinę i byłem w bardzo specyficznym miejscu na łuku Torcidy ale o tym może później.. ;)

Myślę że reakcja na post Defensora mocno przesadzona. Strach pisać relację ;)
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 16.08.2011 17:02

Urlop ciągle w tym samym miejscu co to za atrakcja ludziska.
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 16.08.2011 19:35

Knjaz napisał(a):Następnym razem ... my znów pojawimy się w Vodicach... bo tam nie ma public relation... są po prostu apartamenty i dom właścicieli czyli Dario, Sylwii i jej rodziców.
Wymagać od Daria, żeby zamiast w domu (oczywiście piszę o wieczorach) ... spędzał noce w Tribunji... to chyba za dużo, nie zapominajmy, że nie wynajmujemy hotelu wraz z boyem, obsługą oraz programem animacyjnym dla dzieci i dorosłych... nie przesadzajmy.

Atrakcje były to fakt, nikt ich nie zmyślał, kto był, to widział 8) . Pewnie tej obecności Daria brakowało w Tribunji... ale czy komuś odmówił jakiejś pomocy, lub tym podobnie??
Defensor napisał, że nie było biletów, a sprawa wspólnego oglądania w Vodicach meczu nie została podjęta... wynająłeś apartman w innym miejscu, w Vodicach były inne rodziny, dlaczego wymagać, że tematu nie podjęto... przez grzeczność nie rozwinę...
Ci co mieszkali we wspomnianych Vodicach w tym czasie coś o tym wiedzą, bo przecież mecz oglądali...w TV... u siebie

:wink:

Czasami wydaje mi się, że jak to widać w innych wątkach wiele wymagamy... a to za droga Chorwacja... a to ktoś się nami nie zajmował... szkoda, że jeszcze nie karmił... hahaha

A wracając do wspomnianych atrakcji... Dario planuje w przyszłym roku kupić łódź... dużą morską... mówiłem mu, żeby rejsy wrzucił jako atrakcję dodatkowo płatną do apartamentów, albo dla tych co chcą, skalkulował w cenie wynajmu mieszkania... będzie dostępność dla każdego... a wszystkim nienasyconym proponuję usługę all inclusive... hoteli teraz mnóstwo... a nie wynajem mieszkań w Chorwacji...

Musiałbym swoich szwagrów spytać, czy ktoś u nich był... w Hiszpanii, wyspach greckich, kiedy wynajmowali mieszkania... a czy jeszcze poczęstował ich winem... rakiją, czy innym przysmakiem... chyba szkoda pytać, bo to czysto hipotetyczne...
I jeszcze... w tym roku któraś z ekip była na wyspie Zyrije... my nie byliśmy... i z tego powodu płakał nie będę... Bo atmosferę, trzeba tworzyć we własnym crazy squadzie ... a nie liczyć na innych ;-)

:D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :D

Knjaz,
Tak jak napisał Arb wydaje mi się że Wasze reakcje na mój post są mocno przesadzone. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu o tym jak bardzo jesteście czuli na punkcie budowanego przez siebie przez kilka miesięcy wspomnianego już public relation...
Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na temat spędzonych wakacji.
Mnie się bardzo w Tribunj podobało ale wybacz - nie dołączę do klubu wielbicieli Dario - po prostu nie dane mi Go było poznać. Przyznasz chyba bowiem że 3 minuty to trochę za mało na to żeby dobrze drugiego człowieka poznać.
Wy macie swoje fajne wspomnienia z wakacji i OK. Mnie to nie przeszkadza.
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 16.08.2011 19:39

HAncur napisał(a):Knjaz, masz 100% rację :!: :!: :!:
Janusz też ma rację. Poza tym Jolamik w swej relacji z zeszłego roku raczej nie pisała, że rejsy mieli ci, co wynajmowali w Tribunj.
Nie byliśmy na żadnym rejsie i nie mamy do nikogo pretensji. Mieliśmy za to cudowne wakacje w Vodicach, z cudownymi gospodarzami i równie cudownymi kompanami.
I możesz to, Defensor, nazywać jak chcesz.

Cieszę się Waszym szczęściem.. :D
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 16.08.2011 19:42

arb napisał(a):
Defensor napisał(a):
Zicowski napisał(a):
Knjaz napisał(a):to niestety nie mój film... ale też coś znajdę

A moja żona Zofija oglądając ten filmik stwierdziła: "Ciebie najbardziej słychać" :D :D :D

Niestety pomimo wielkich chęci nie udało mi się zakosztować takiej atmosfery. W czasie kiedy byłem w Tribunj Hajduk grał z Barcą. Biletów na mecz w rozsądnej cenie niestety już nie bylo.. Pisałem wcześniej do Dario czy da się do niego wpaść na wspólne oglądanie.. Niestety nie podjął tematu.

Mi też nie udało się wyjechać z CSami na mecz Hajduczka ale odbiłem to sobie dzień później będąc w Splicie :) Zwiedziłem pomieszczenia klubowe, sesja foto na stadionie zabrała z dobrą godzinę i byłem w bardzo specyficznym miejscu na łuku Torcidy ale o tym może później.. ;)

Myślę że reakcja na post Defensora mocno przesadzona. Strach pisać relację ;)

Arb...
Odwagi.. :D pisz relację nawet gdyby miała ciut ciut naruszyć świętości... :D
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 16.08.2011 20:19

ewik 111 napisał(a):Zgadzam się w 100% z Knjaz!!!!!!!
My byliśmy tą ekipą, która była na wyspie Zyrije z Dario i jego rodziną :?
Jesteśmy Dario za to bardzo wdzięczni, dziękujemy Dario. Ale jeśli nie byłoby nam to dane, to nie mielibyśmy do nikogo pretensji. Byliśmy w Vodicach i następnym razem też pojawimy się tam, mieliśmy cudowne wakacje z wspaniałymi gospodarzami i tak samo wspaniałymi kompanami, z którymi sami organizowaliśmy sobie czas, nie wymagaliśmy nic od Dario, a to że on z nami spędzał wieczory, to wielkie ukłony dla niego. Nikt od niego tego nie wymagał, zapłaciliśmy tylko za nocleg, a nie jak niektórym sie wydaje, resztę, trzeba organizować sobie samemu, takie są realia, a jak niekótrzy wymagają więcej, to hoteli w Chorwacji jest cała masa.
Pozdrawiam

Nie rozumiemy się. Ale to akurat nie mój problem.
Pozdrawiam
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 16.08.2011 20:33

arb napisał(a):Myślę że reakcja na post Defensora mocno przesadzona. Strach pisać relację ;)

Też mi się tak wydaje, a chętnie Twoją relację Pawle poczytam, więc pisz śmiało :) .

W Podvrh pewnym problemem był praktycznie brak jakiejkolwiek obecności gospodarza (i nie chodzi mi o samego Dario, żeby była jasność!). W ciągu 14 dni widziałem szefa-gospodarza (tak nam się przedstawił) może 3 razy:
1. Zabranie paszportów do meldunku;
2. Oddanie paszportów i zainkasowanie należności;
3. Gdy przyjechał posprzątać jeden z apartamentów, z którego wyjechali goście.
A niestety podczas pobytu były sprawy wymagające interwencji właściciela i trzeba to było załatwiać przez Dario (i co ważne dzięki niemu udało się to zrobić skutecznie), a chyba nie tak to powinno wyglądać - przynajmniej tak mi się zdaje.
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 17.08.2011 10:24

Defensor napisał(a):Tak jak napisał Arb wydaje mi się że Wasze reakcje na mój post są mocno przesadzone. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu o tym jak bardzo jesteście czuli na punkcie budowanego przez siebie przez kilka miesięcy wspomnianego już public relation...
Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na temat spędzonych wakacji.
Mnie się bardzo w Tribunj podobało ale wybacz - nie dołączę do klubu wielbicieli Dario - po prostu nie dane mi Go było poznać. Przyznasz chyba bowiem że 3 minuty to trochę za mało na to żeby dobrze drugiego człowieka poznać.
Wy macie swoje fajne wspomnienia z wakacji i OK. Mnie to nie przeszkadza.

Bardzo dobra wypowiedź. Ale zważ, że to jest temat w dziale "Nasze relacje z podróży" i temat "Crazy Squad w Vodicach 2011". Więc to co w nim pisaliśmy, nasze plany itd tyczyły się NAS w VODICACH. To co pisano o Dario tyczyło się VODIC. On zajmował się swoimi gośćmi w VODICACH. Sam będę piewcą peanów na cześć Dario, bo to co pisała Jolamik w relacji z ubiegłorocznych wakacji się sprawdziło. I to chyba nie jest modne ostatnio PR tylko szczery opis tego, co Dario sobą prezentuje i jakim jest kompanem dla swoich gości w VODICACH. Wy poprostu napiszcie swoją osobną relację z pobytu w Tribinju jeśli macie na to ochotę. Crazy Squad był jeden w okresie 28.07-11.08 i z tego my będziemy zdawać relację. To jest relacja CS i podpisuje sie pod tym co jest i co będzie w tym temacie napisane o tym wyjeździe. Było mega, było super. A Dario i jego rodzinka są zajefajni!

NEFER: masz prawo czuć się tak jak piszesz. Rozumiem Cie doskonale. Ale opisz swoje uwagi do apartamentu i właściciela w dziale "Apartamenty i pokoje" lub zrób swoją relację z pobytu w Tribunju. Tu jak napisałem wyżej jest relacja z pobytu Crazy Squad w Vodicach w okresie 28.07-11.08
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 17.08.2011 10:36

Zicowski napisał(a): Tu jak napisałem wyżej jest relacja z pobytu Crazy Squad w Vodicach w okresie 28.07-11.08

Z przedłużeniem do 14.08 :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone