Zicowski napisał(a):Dario ma się dobrze. No prawie dobrze Nie ma czasu odpisywać odkąd przyjechał Crazy Squad. Bierzemy to na siebie. Swoich gości jednak podejmuje nadwyraz godnie. Np. byliśmy na meczu Hajduk - Stoke City i dzięki Dario na 2 bilety na mecz weszliśmy w pięciu Poza tym jest tak gościnny, że jak podejmuje gości to nie ma czasu na nic Nawet na maile ani forum cro.pl Poza tym teraz Darek Orłowski jest nasz. Jak do niego przyjedziecie, to będzie wasz. Chyba, że go zabierzemy ze sobą Bo zasługuje na to i jest tego godzien. Prawdziwy Cropolak A nasze kobiety obyte ze światem twierdzą, że to najprzystojniejszy gospodarz jakiego znają :oops: Nie ma przystojniejszego i fajniejszego gospodariwcia od Darka Orlovicia :D To pisałem JA-Zico, a koniec posta podpowiadała mi Śfagierka po polskim wieczorze
darek1 napisał(a):Dziwne, że Dario cieszy się takim zainteresowaniem Pań. Panowie natomiast chwalą go za liczne biesiady i wspólne popijawy, że taki serdeczny, koleżeński itp. Panie wypowiadaja się na jego temat w samych superlatywach. Coś mi się wydaje, że tu chodzi o co innego niż gościnność Daria . Nie chcę nic sugerować ale tu ktoś komuś przystawia rogi do głowy . Panie takie zadowolone - dziwne, bardzo dziwne . Mniemam, że ktoś tu jest jeleniem. Wykluczam Panie - więc kto. Pozdrawiam serdecznie Panów. Miłej zabawy - tylko, że do czasu .
HAncur napisał(a):jolamik napisał(a):zameldujcie się i też piszcie - wy duuużo więcej zobaczyliście
Ale do Zadaru znów nie dojechaliśmy.
HAncur napisał(a):darek1 napisał(a):Dziwne, że Dario cieszy się takim zainteresowaniem Pań. Panowie natomiast chwalą go za liczne biesiady i wspólne popijawy, że taki serdeczny, koleżeński itp. Panie wypowiadaja się na jego temat w samych superlatywach. Coś mi się wydaje, że tu chodzi o co innego niż gościnność Daria . Nie chcę nic sugerować ale tu ktoś komuś przystawia rogi do głowy . Panie takie zadowolone - dziwne, bardzo dziwne . Mniemam, że ktoś tu jest jeleniem. Wykluczam Panie - więc kto. Pozdrawiam serdecznie Panów. Miłej zabawy - tylko, że do czasu .
Złe wspomnienia czy doświadczenia?
Zicowski napisał(a):Knjaz napisał(a):to niestety nie mój film... ale też coś znajdę
A moja żona Zofija oglądając ten filmik stwierdziła: "Ciebie najbardziej słychać"
Powrót do Nasze relacje z podróży