Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 06.08.2011 23:06

Dario ma się dobrze. No prawie dobrze :D Nie ma czasu odpisywać odkąd przyjechał Crazy Squad. Bierzemy to na siebie. Swoich gości jednak podejmuje nadwyraz godnie. Np. byliśmy na meczu Hajduk - Stoke City i dzięki Dario na 2 bilety na mecz weszliśmy w pięciu :D Poza tym jest tak gościnny, że jak podejmuje gości to nie ma czasu na nic :D Nawet na maile ani forum cro.pl :D Poza tym teraz Darek Orłowski jest nasz. Jak do niego przyjedziecie, to będzie wasz. Chyba, że go zabierzemy ze sobą :!: Bo zasługuje na to i jest tego godzien. Prawdziwy Cropolak :D A nasze kobiety obyte ze światem twierdzą, że to najprzystojniejszy gospodarz jakiego znają :oops: Nie ma przystojniejszego i fajniejszego gospodariwcia od Darka Orlovicia :D To pisałem JA-Zico, a koniec posta podpowiadała mi Śfagierka po polskim wieczorze :D
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 07.08.2011 00:05

Zgadzam się z Zicowskim :D
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 12.08.2011 18:55

dla wszystkich, dla całej ekipy crazy squadu...oraz każdego naszego znajomego i przyjaciela Daria...

to niestety nie mój film... ale też coś znajdę

A już za kilka dni nowa relacja z tego roku... to były najwspanialsze nasze wakacje od wielu,wielu lat...

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 13.08.2011 00:55

Znajdziemy Paweł, znajdziemy :twisted: , tylko do domu wrócimy.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 13.08.2011 16:11

zameldujcie się 8) i też piszcie - wy duuużo więcej zobaczyliście :roll:
winior
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) winior » 13.08.2011 21:41

przekonano niezdecydowanego, dzięki Dario. brak słów by opisać wakacje
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 13.08.2011 22:31

jolamik napisał(a):zameldujcie się 8) i też piszcie - wy duuużo więcej zobaczyliście :roll:

Ale do Zadaru znów nie dojechaliśmy. :(
Właśnie kończymy się pakować, bo jutro mamy zamiar o 6 wyjechać :cry:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.08.2011 09:10

Zicowski napisał(a):Dario ma się dobrze. No prawie dobrze :D Nie ma czasu odpisywać odkąd przyjechał Crazy Squad. Bierzemy to na siebie. Swoich gości jednak podejmuje nadwyraz godnie. Np. byliśmy na meczu Hajduk - Stoke City i dzięki Dario na 2 bilety na mecz weszliśmy w pięciu :D Poza tym jest tak gościnny, że jak podejmuje gości to nie ma czasu na nic :D Nawet na maile ani forum cro.pl :D Poza tym teraz Darek Orłowski jest nasz. Jak do niego przyjedziecie, to będzie wasz. Chyba, że go zabierzemy ze sobą :!: Bo zasługuje na to i jest tego godzien. Prawdziwy Cropolak :D A nasze kobiety obyte ze światem twierdzą, że to najprzystojniejszy gospodarz jakiego znają :oops: Nie ma przystojniejszego i fajniejszego gospodariwcia od Darka Orlovicia :D To pisałem JA-Zico, a koniec posta podpowiadała mi Śfagierka po polskim wieczorze :D

Dziwne, że Dario cieszy się takim zainteresowaniem Pań. Panowie natomiast chwalą go za liczne biesiady i wspólne popijawy, że taki serdeczny, koleżeński itp. Panie wypowiadaja się na jego temat w samych superlatywach. Coś mi się wydaje, że tu chodzi o co innego niż gościnność Daria :wink: :wink: :wink: . Nie chcę nic sugerować ale tu ktoś komuś przystawia rogi do głowy :D . Panie takie zadowolone - dziwne, bardzo dziwne :roll: :roll: :roll: . Mniemam, że ktoś tu jest jeleniem. Wykluczam Panie - więc kto. Pozdrawiam serdecznie Panów. Miłej zabawy - tylko, że do czasu :evil: .
Ewin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewin » 14.08.2011 15:52

Zapewniam, że nasi Panowie nie dysponują choćby maleńkim porożem :D Uczucia wielkie ale platoniczne. Ogromne dzięki należą się całej rodzinie Orłowskich (trochę Ich spolszczyliśmy), za niezapomniane wakacje. Chyba pierwszy raz w życiu mogę na 100% polecić zarówno apartmany jak i gospodarza. Jolamik jako nasz nadworny pisarczyk niebawem napisze relację, której sama jestem ciekawa :) A póki co Karlowacko i pieśni o Hajduku w tle. Pozdrav
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 14.08.2011 21:06

Jeśli chodzi o Vodice to jak daleko jest do morza z apartamentów Dario ?
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 14.08.2011 23:04

darek1 napisał(a):Dziwne, że Dario cieszy się takim zainteresowaniem Pań. Panowie natomiast chwalą go za liczne biesiady i wspólne popijawy, że taki serdeczny, koleżeński itp. Panie wypowiadaja się na jego temat w samych superlatywach. Coś mi się wydaje, że tu chodzi o co innego niż gościnność Daria :wink: :wink: :wink: . Nie chcę nic sugerować ale tu ktoś komuś przystawia rogi do głowy :D . Panie takie zadowolone - dziwne, bardzo dziwne :roll: :roll: :roll: . Mniemam, że ktoś tu jest jeleniem. Wykluczam Panie - więc kto. Pozdrawiam serdecznie Panów. Miłej zabawy - tylko, że do czasu :evil: .

Złe wspomnienia czy doświadczenia? :twisted:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 15.08.2011 09:26

HAncur napisał(a):
jolamik napisał(a):zameldujcie się 8) i też piszcie - wy duuużo więcej zobaczyliście :roll:

Ale do Zadaru znów nie dojechaliśmy. :(

Nam się udało dojechać do Zadaru. Promenada jest po prostu nieziemska a morskie organy robią genialne wrażenie (mam filmik i postaram się wrzucić).

Planowałem jeszcze dojechać do tego miejsca opisywanego przez gregorra ale na sam koniec zdecydowałem że zostawiam to aby mieć po co wrócic ;)
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 15.08.2011 15:53

HAncur napisał(a):
darek1 napisał(a):Dziwne, że Dario cieszy się takim zainteresowaniem Pań. Panowie natomiast chwalą go za liczne biesiady i wspólne popijawy, że taki serdeczny, koleżeński itp. Panie wypowiadaja się na jego temat w samych superlatywach. Coś mi się wydaje, że tu chodzi o co innego niż gościnność Daria :wink: :wink: :wink: . Nie chcę nic sugerować ale tu ktoś komuś przystawia rogi do głowy :D . Panie takie zadowolone - dziwne, bardzo dziwne :roll: :roll: :roll: . Mniemam, że ktoś tu jest jeleniem. Wykluczam Panie - więc kto. Pozdrawiam serdecznie Panów. Miłej zabawy - tylko, że do czasu :evil: .

Złe wspomnienia czy doświadczenia? :twisted:

Zazdrośnik bez argumentów? Czy co? :papa:
Daaaalmaaaaacijoooooo!!
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 15.08.2011 16:03

Knjaz napisał(a):to niestety nie mój film... ale też coś znajdę

A moja żona Zofija oglądając ten filmik stwierdziła: "Ciebie najbardziej słychać" :D :D :D
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 15.08.2011 18:38

Zicowski napisał(a):
Knjaz napisał(a):to niestety nie mój film... ale też coś znajdę

A moja żona Zofija oglądając ten filmik stwierdziła: "Ciebie najbardziej słychać" :D :D :D

Niestety pomimo wielkich chęci nie udało mi się zakosztować takiej atmosfery. W czasie kiedy byłem w Tribunj Hajduk grał z Barcą. Biletów na mecz w rozsądnej cenie niestety już nie bylo.. Pisałem wcześniej do Dario czy da się do niego wpaść na wspólne oglądanie.. Niestety nie podjął tematu.
W końcu nie mieszkałem w Vodicach tylko w Tribunj.....
Tak jak słusznie zauważył w jednym ze swoich postów Rey opisywane przez Jolamik i Ekipę atrakcje nie dotyczą gości zamieszkujących apartmany w Tribunj...... :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone