Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 27.07.2011 09:39

a my... wyjeżdżamy jutro... hahaha... jakieś pytania?? to po powrocie... hihi
na pewno moja ukochana żona, czyli Jolamik zrobi ciekawą relację... :P
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 27.07.2011 14:04

No to dopisuję się, już tak oficjalnie(bo przed momentem Dario potwierdził rezerwację) jedziemy od 18.08-28.08 oczywiście 2011 roku, do Apartament3,5 Podvrh, jupi!
Jadą dwie rodziny: jedna z 3,5 letnim bejbikiem, druga z dwoma bejbikami 6 płci brzydkiej i 12 płci pięknej :D .
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 29.07.2011 19:21

domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 29.07.2011 22:44

jolamik mam taka prosbe ,jak sie juz ogarniecie to spytaj Daria jak wyglada sprawa nurkowania ,chyba szwagier ma centrum nurkowe o ile sie nie myle ,spytaj gdzie sie wyplywa ,skąd,jakie koszta,czy beda jeszcze dzialali w terminie 29.08-20.09

pozdrowienia dla calej ekipy ,pozdrow Daria i zonke ,trzymajcie sie
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 30.07.2011 06:36

domingos na tyle co zdołałem się zorientować to wypływa się z Tribunj i zdaje się że mają bazę na Zirje. jolamik podawała koszt wyprawy całodziennej na 50 eur/os.

Jeśli dobrze pamiętam to stronkę masz tutaj:
http://www.cro-diving.com/english/index.php
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 30.07.2011 07:35

dzieki serdeczne ,duzo juz sie wyjasnilo ,teraz prosba do jolamik czy mozna ponurkowac jeszcze we wrzesniu bo w cenniku tylko do 31.08
Moze Dario zna jakies centrum nurkowe w Vodicach ktore obsluguje nurasow jeszcze we wrzesniu
kiwias
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiwias » 31.07.2011 10:20

Dosiek napisał(a):No to dopisuję się, już tak oficjalnie(bo przed momentem Dario potwierdził rezerwację) jedziemy od 18.08-28.08 oczywiście 2011 roku, do Apartament3,5 Podvrh, jupi!
Jadą dwie rodziny: jedna z 3,5 letnim bejbikiem, druga z dwoma bejbikami 6 płci brzydkiej i 12 płci pięknej :D .

witajcie
A zatem do wyjazdu zostało zaledwie 4 dni. "Dosiek" przyjeżdżacie do Tribunj zaraz po nas -my odjeżdżamy 16.08 - apartament podvrh 5. Znalazłas może jakieś fotki z tego apartamentu bo ja niestety się nie dokopałem. Gdybyś cos miała to proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jakiegos linka :D
Pozdrowienia
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 02.08.2011 13:36

Kiwias, poszedł mail:)

PS.
Ktoś wie co pocztą Dario?
Ma zapchaną, nie mogę się dobić.
Gdzieś wyjechał?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 02.08.2011 21:47

Witamy z Cro :)

Siedzimy sobie właśnie na tarasie app 3 Podvrh. Pijemy winko i odpoczywamy po słonecznym dniu.

Dario nie odpisuje na pocztę bo baluje z Crazy Squadem ;) Na tyle że wczoraj po nas nie dotarł i tylko dzięki jolamikowi (którą obudziliśmy :)) udało się spotkać rano (wywalilła Daria z wyra :)).

Wczoraj były wyścigi osłów, wielka feta, pełno ludzi. Dzisiaj miasteczko jest zupełnie inne - spokojne, ciche - tego szukaliśmy.
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 02.08.2011 22:31

arb napisał(a):Witamy z Cro :)

Siedzimy sobie właśnie na tarasie app 3 Podvrh. Pijemy winko i odpoczywamy po słonecznym dniu.

Dario nie odpisuje na pocztę bo baluje z Crazy Squadem ;) Na tyle że wczoraj po nas nie dotarł i tylko dzięki jolamikowi (którą obudziliśmy :)) udało się spotkać rano (wywalilła Daria z wyra :)).

Wczoraj były wyścigi osłów, wielka feta, pełno ludzi. Dzisiaj miasteczko jest zupełnie inne - spokojne, ciche - tego szukaliśmy.

Arb,
wieczory na tarasie były klimatyczne. Mam nadzieję że przekazane informacje się przydały :wink:
Udanego i fajnego wypoczynku życzymy :D
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 03.08.2011 13:48

Ależ balujecie:)
To chociaż dopytajcie Dario na którą mamy przyjechać, w sensie jak wygląda doba i o której się zaczyna, a o której kończy, bo musze zaplanować podróż.
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 03.08.2011 14:07

Dosiek napisał(a):Ależ balujecie:)
To chociaż dopytajcie Dario na którą mamy przyjechać, w sensie jak wygląda doba i o której się zaczyna, a o której kończy, bo musze zaplanować podróż.

W moim przypadku temat wyglądał następująco :
Przyjazd - godz.15.00
Wyjazd - do godz.10.00 :cry:
Miłych i udanych wakacji życzę :D
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 05.08.2011 10:51

Ok dzięki,
Chyba orpóżnił pocztę, bo już nie odbija:))
Jeszcze 12DDW:)
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 05.08.2011 15:09

Dosiek napisał(a):Ok dzięki,
Chyba orpóżnił pocztę, bo już nie odbija:))
Jeszcze 12DDW:)

Ja pytałam Dario i normalnie jest tak, jak już napisali na tym forum. Jednak, jeśli nie ma ludzi od razu, to można wyjechać później niż o 10.00.
Jeśli chodzi o przyjazd, to jak się za wcześnie przyjedzie, to można zostawić samochód i pójść na plażę.
Pozdrawiam ze słonecznych Vodic.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 06.08.2011 17:47

Ja tylko zamelduje, ze zyjemy :D :D dzisiaj balujem po polsku

8)

CRAZY SQUAD zaraz po przyjezdzie (z hancurami beda pozniej zdjecia :) )

[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/193/dsc07704u.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone