Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 20.07.2011 15:03

Co do zjazdu, to się zastanawialiśmy, czy jechać, aż do Sibenika, czyli jak najdłużej się da autostradą i tam zjazd, czy może wcześniej. Zobaczymy jeszcze.
A jeśli chodzi o Ilz - Bad Radkersburg, to jechaliśmy tamtędy w zeszłym roku i bardzo nam się podobało, a ja zmiennika nie mam - moja żona nie prowadzi. Tyle że my nocujemy w Austrii, więc tamten odcinek robimy rano drugiego dnia podróży - wypoczęci, najedzeni.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 20.07.2011 16:33

W każdym razie już niedługo mam nadzieję uda się nam co nieco winka wypić ;)

I zrobić jakąś porządną Vodicowo-Tribunjową imprezę.... oczywiście po nurkowaniu ;)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 20.07.2011 19:43

arb napisał(a):W każdym razie już niedługo mam nadzieję uda się nam co nieco winka wypić ;)

I zrobić jakąś porządną Vodicowo-Tribunjową imprezę.... oczywiście po nurkowaniu ;)

Słusznie prawisz i przepraszam, jeśli to co napisałem wcześniej odebrałeś jako "wymandrzanie" się.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 21.07.2011 06:46

Absolutnie nawet tak nie myślałem ;)
Co więcej sam pomyślałem że mogę zostać tak odebrany pisząc o tych zjazdach :oops:
Ostatnio edytowano 21.07.2011 07:10 przez arb, łącznie edytowano 1 raz
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 21.07.2011 06:49

Nefer napisał(a):Co do zjazdu, to się zastanawialiśmy, czy jechać, aż do Sibenika, czyli jak najdłużej się da autostradą i tam zjazd, czy może wcześniej. Zobaczymy jeszcze.
A jeśli chodzi o Ilz - Bad Radkersburg, to jechaliśmy tamtędy w zeszłym roku i bardzo nam się podobało, a ja zmiennika nie mam - moja żona nie prowadzi. Tyle że my nocujemy w Austrii, więc tamten odcinek robimy rano drugiego dnia podróży - wypoczęci, najedzeni.

jak zjedziesz w Szibeniku to bedziecie się musieli cofać do Vodic i Tribunj z tego co pamiętam najlepiej zjechać na bramce "Benkovac" 8)
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 21.07.2011 07:05

7 dni & GO
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 21.07.2011 08:00

jolamik napisał(a):jak zjedziesz w Szibeniku to bedziecie się musieli cofać do Vodic i Tribunj z tego co pamiętam najlepiej zjechać na bramce "Benkovac" 8)

Czyli tak, jak pisał Arb, z kawałkiem jazdy Jadranką i widokami na Vransko Jezero.
Patrzę jeszcze na mapę i widzę jeszcze bramkę "Pirovac", z której jest do Tribunja ok. 25 km. Stamtąd byłoby chyba najbliżej.

@Arb - absolutnie, tak tego nie odebrałem :wink: .
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 21.07.2011 08:23

Nefer napisał(a):
jolamik napisał(a):jak zjedziesz w Szibeniku to bedziecie się musieli cofać do Vodic i Tribunj z tego co pamiętam najlepiej zjechać na bramce "Benkovac" 8)

Czyli tak, jak pisał Arb, z kawałkiem jazdy Jadranką i widokami na Vransko Jezero.
Patrzę jeszcze na mapę i widzę jeszcze bramkę "Pirovac", z której jest do Tribunja ok. 25 km. Stamtąd byłoby chyba najbliżej.

@Arb - absolutnie, tak tego nie odebrałem :wink: .

masz chyba rację to Pirovac bedzie :P
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 25.07.2011 15:22

Napisałem maila do Dario aby ustalić gdzie, o której i z kim spotkamy się aby przejąć app3. Małe zaskoczenie - Dario odpisał że sam przyjedzie z Vodic aby nas powitać ;)
Poprosiłem go aby nie zmęczył crazy squadu przez Wasz pierwszy weekend w Vodicach abyscie mieli siły dojechać na kolejną imprezkę do Tribunj ;)

btw. dzisiaj przeżyłem szok. Przez ostatnich kilka tygodni monitoruję granicę SLO/HR przez kamerki. Pełna radość - granica w poniedziałek nad ranem była zawsze pusta.
Dzisiaj odpalam .............. sznur samochodów. Informacja pod kamerką: Gužva

Masakra.
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 25.07.2011 17:41

arb napisał(a):Napisałem maila do Dario aby ustalić gdzie, o której i z kim spotkamy się aby przejąć app3. Małe zaskoczenie - Dario odpisał że sam przyjedzie z Vodic aby nas powitać ;)
Poprosiłem go aby nie zmęczył crazy squadu przez Wasz pierwszy weekend w Vodicach abyscie mieli siły dojechać na kolejną imprezkę do Tribunj ;)

btw. dzisiaj przeżyłem szok. Przez ostatnich kilka tygodni monitoruję granicę SLO/HR przez kamerki. Pełna radość - granica w poniedziałek nad ranem była zawsze pusta.

Masakra.

Proszę o linka na tą kamerę
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 25.07.2011 18:12

http://www2.hak.hr/rmt/default.asp?l=16
Polecam temat "Kamery na granicy"
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 25.07.2011 20:16

arb napisał(a):Napisałem maila do Dario aby ustalić gdzie, o której i z kim spotkamy się aby przejąć app3. Małe zaskoczenie - Dario odpisał że sam przyjedzie z Vodic aby nas powitać ;)

Masakra.

App 3 pozostawiliśmy w całości :lol: tak jak chciałeś
Otwieracz do wina czeka na Ciebie u miłych sąsiadów z app nr 4 :D
Miłego pobytu
Ostatnio edytowano 25.07.2011 20:44 przez Defensor, łącznie edytowano 1 raz
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 25.07.2011 20:42

arb napisał(a):http://www2.hak.hr/rmt/default.asp?l=16
Polecam temat "Kamery na granicy"

Info na bieżąco : 25.07 wjazd z HR do SLO trwał 2 minuty :D