Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 14.07.2011 13:14

arb napisał(a):brokers: znajdź temat "Kamerki na granicy".

Defensor: mam nadzieję że pamiętasz o numerze ;)

Jasna sprawa 8)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 14.07.2011 15:48

Janusz Bajcer napisał(a):
jolamik napisał(a):arb u mnie sie przyzwyczaili do cromaniactwa wszyscy :lol: :lol: :lol: po 3 latach :twisted:

a na razie ja nienawidze tych co teraz ida na urlop :roll:

Tych co jadą do Chorwacji - też :?: :wink:

tych szczególnie :twisted: ale potem jak klecą relację to nienawiść mi mija i przychodzi tylko czekanie :D a zegar tyka o tej mniej więcej porze za równe 2 tyg zbliżac się będziemy do półmetka naszej podróży do cro - Austria - tam nocujem a nazajutrz jakieś 8 godzinek i dooopsko w Jadranie :D :D :D :D

Defensor napisał(a):
jolamik napisał(a):arb u mnie sie przyzwyczaili do cromaniactwa wszyscy :lol: :lol: :lol: po 3 latach :twisted:

a na razie ja nienawidze tych co teraz ida na urlop :roll:

Oj tam, oj tam :D
od razu nienawidzisz :wink:
Ja wyjeżdżam za 12..... ale godzin :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam !

ty szujo :devil: zazdraszczam - nawet podróży :papa:
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 18.07.2011 21:21

Zaczynamy odliczanie.
10
A Julianna już szykuje się do zrobienia relacji. Oj będzie się działo :lol: :roll:
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 19.07.2011 06:45

9
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 19.07.2011 07:14

i kto tu najbardziej porannie na forumie siedzi :mrgreen:
słownie: dziewięć dni 8)
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 19.07.2011 07:44

jolamik napisał(a):i kto tu najbardziej porannie na forumie siedzi :mrgreen:

Normalnie-7:45 :D
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 19.07.2011 10:27

Wyjazd 29 lipca, znaczy się zostało tylko i aż 10 dni.
Ciężko w robocie wysiedzieć :wink:.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 19.07.2011 12:43

Swego czasu szef popatrzył na mnie i stwierdził: "Paweł, widzę że jesteś zmęczony. Jeszcze trochę". Wtedy się z niego śmiałem.

Ale teraz już naprawdę mam dość i potrzebuję tego wyjazdu jak tlenu. Nie mam nawet odrobiny zapasu energii... jestem totalnie wyczerpany. Siłę mam jedynie na odliczanie DDW i myśli o Tribunj ;)

Powiedziałem dzisiaj szefowi że ma rację że jestem zmęczony i że wobec faktu że mam jeszcze tylko 8 dni pracy - żeby nie oczekiwał ode mnie cudów ;) Przyjął to bardzo dobrze :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 19.07.2011 13:51

Ja też gonię ostatkiem sił w pracy, ale przygotowania przedpodróżne dodają mi trochę energii i ekscytacji - przegląd samochodu przed podróżą na ten przykład, sprawdzanie stanu drogi przed Piotrkowem itp.
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 19.07.2011 13:53

Nefer,
a którędy będziecie jechać?
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 20.07.2011 08:43

8 dni i spotykamy się w RAJU
Ostatnio edytowano 20.07.2011 09:49 przez Zicowski, łącznie edytowano 1 raz
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 20.07.2011 09:19

Witajcie!
Jeszcze chwila i będe mogła się dopisać do Was, w sensie na Wakacje u Dario, aktualnie mailujemy i wybieramy dogodny termin i apartament, prawdopobonie od 18 sierpnia:) na 10 dni.

Pozdrówka
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 20.07.2011 10:14

HAncur napisał(a):Nefer,

Warszawa-Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Bad Radkersburg-Ljutomer-Ormoż-Zagrzeb...i Tribunj (nie pamiętam nazwy zjazdu z autostrady). Omijamy autostradę w Słowenii i przy okazji ewentualne korki na granicy w Macelj, a przy okazji odpoczywamy trochę od jazdy autostradą, sycąc oczy pięknymi widokami.
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 20.07.2011 10:31

Nefer napisał(a):Warszawa-Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Bad Radkersburg-Ljutomer-Ormoż-Zagrzeb...i Tribunj (nie pamiętam nazwy zjazdu z autostrady). Omijamy autostradę w Słowenii i przy okazji ewentualne korki na granicy w Macelj, a przy okazji odpoczywamy trochę od jazdy autostradą, sycąc oczy pięknymi widokami.

Dzięki. :lol:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 20.07.2011 11:25

Nefer napisał(a):
HAncur napisał(a):Nefer,

Warszawa-Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Bad Radkersburg-Ljutomer-Ormoż-Zagrzeb...i Tribunj (nie pamiętam nazwy zjazdu z autostrady). Omijamy autostradę w Słowenii i przy okazji ewentualne korki na granicy w Macelj, a przy okazji odpoczywamy trochę od jazdy autostradą, sycąc oczy pięknymi widokami.

My jedziemy po raz pierwszy i chcemy jak najszybciej zjechać na magistralę - planuję zjeżdżać już na Biograd (zjazd Benkovac) tak aby chociaż już przejazdem zaliczyć jeziorko Vransko no i Adriatyk. Zawsze to 40 kilometrów radośniejszej trasy.

Zastanawiałem się nad trasą Ilz - Bad Radkersburg ale w obecnej sytuacji, gdy jedziemy po raz pierwszy i nie mam zbyt pewnych i obytych zastępców - boję się to robić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży