Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 10.04.2011 21:35

Andrzejku, Ty jesteś śmieciarz, albo jak kto woli spamer... daj spokój,po cholerę się wcinasz, jak Cię ta nasza wyprawa nie interesuje, a wręcz wnerwia, to załóż swoją relację my chcemy opisać tu i nasze przygotowania, i ludzi, którzy jadą, a potem to już tylko czysta przyjemność.
Nasze poprzednie relacje cieszyły się dużym zainteresowaniem, bo uwielbiamy Cro...
Sztucznie wpisujesz tu posty, a mógłby temacik spokojnie odleżeć do wakacji... ale nie jak widać frustratów jest mnóstwo... :twisted:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.04.2011 21:44

Knjaz napisał(a):Andrzejku, Ty jesteś śmieciarz, albo jak kto woli spamer... daj spokój,po cholerę się wcinasz, jak Cię ta nasza wyprawa nie interesuje, a wręcz wnerwia, to załóż swoją relację my chcemy opisać tu i nasze przygotowania, i ludzi, którzy jadą, a potem to już tylko czysta przyjemność.
Nasze poprzednie relacje cieszyły się dużym zainteresowaniem, bo uwielbiamy Cro...
Sztucznie wpisujesz tu posty, a mógłby temacik spokojnie odleżeć do wakacji... ale nie jak widać frustratów jest mnóstwo... :twisted:

Dont worri bi happi. :D Jestem z wami. :D
jolamik
Cromaniak
Re: VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario :))))

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 11.04.2011 06:46

arb napisał(a):Witam ponownie,

nie było mnie tutaj kilka tygodni, nawet jolamik zapomiała już o tym że i arb będzie u Daria ;)

Adamie wszystko wskazuje że obejmiecie app3 zaraz po nas gdyż my jesteśmy w Tribunj właśnie do 12.08 ;)

arb zapisałam ... tylko nie wiem od kiedy jestescie w Tribunj :?

i mam prośbę jak się okazuje po raz kolejny... niech ktos usunie z tego wątku AndrzejaJ. plizzz :D a czy adminy przeglądając to co pisze ni ezastanawiały się nad całkowitym zablokowaniem typa??
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 11.04.2011 07:12

Jesteśmy od 1.08 na miejscu w Tribnuj. I najprawdopodobniej jednak na jeziora pojedziemy w drodze powrotnej z noclegiem.

Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie pozbieranie swoich nr. telefonów, ale to już tuż przed wyjazdem, prawda? W szczególności dla mnie który pierwszy raz będzie śmigać do Cro - żebym się nie zgubił cholipa.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 11.04.2011 07:16

arb napisał(a):Jesteśmy od 1.08 na miejscu w Tribnuj. I najprawdopodobniej jednak na jeziora pojedziemy w drodze powrotnej z noclegiem.

Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie pozbieranie swoich nr. telefonów, ale to już tuż przed wyjazdem, prawda? W szczególności dla mnie który pierwszy raz będzie śmigać do Cro - żebym się nie zgubił cholipa.

ok już wpisuję a numerami sie powymieniamy tym bardziej że bedziemy w tym samym terminie tyle że my w Vodicach a Wy w Tribunj :D ale to tylko kilka km 8)
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 11.04.2011 07:35

Z tego co widzę to praktycznie u Daria sami forumowicze będą.

Gdyby czytał ten temat ktoś z obecnych już w Tribunj (Podvrh) to miałbym kilka pytań odnośnie wyposażenia app - mogę podesłać na maila.
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 14.04.2011 16:53

Jako, że opisujemy tu przygotowania do podróży i dając kontrę forumowemu pieniaczowi informuję, że zakupiłem właśnie nowe gatki kąpielowe w ślicznym kolorze GREEN :D
Prezentacja-na przełomie lipca i sierpnia na plaży w miejscowości Vodice.
Pozdro
Zico
PS. Pafka-szykuj się. 19.20 wybiegamy :!: :twisted: :twisted: :twisted:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.04.2011 20:30

Dzwoniłem do Dario.Nic nie wie o takich gościach jak wy,żeby tak przyjeżdżali do niego w tym sezonie.Powiedział tylko że może to jego fun club pisze te głupoty. :D
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 15.04.2011 06:51

AndrzejJ :!:
Uwielbiam Ciebie :!:
Uwielbiam czytać Twoje posty z rana przy kawie :!:
Jak jakiegoś dnia nic nie napiszesz, to czuje wielką pustkę:!:
Musiałem to w końcu wyznać wszystkim :!:
Jesteś tu najlepszy :!:
Chcę więcej i więcej :!:
I mam prośbę-podziel się tym co bierzesz. Moje zapasy dopalaczy dawno się skończyły :!:
Ale podzielę się pewną refleksją. Nie żebym się wymądrzać chciał. Kiedy rząd wywołał wojnę dopalaczom, mówiłem że nic dobrego z tego nie wyniknie. Ludzie będą wciągać jakieś świństwa z prywatnego importu z Mandżurii. Wszystko przez Tuska. I naszego ziomka Jacka Kapicę:( No i wykrakałem...
Pozdro
Zico
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 15.04.2011 07:04

AndrzejJ. napisał(a):Dzwoniłem do Dario.Nic nie wie o takich gościach jak wy,żeby tak przyjeżdżali do niego w tym sezonie.Powiedział tylko że może to jego fun club pisze te głupoty. :D

ostrzeżenie nr 1 :D

uważaj bo Cię znajdziemy - w necie ni ejest to takie trudne ... 8)
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 16.04.2011 15:17

kurcze, nie byłem na forum kilka dni a tu takie debaty...
ja też będę w tym roku w Tribunj (Marijana Cvitan ) od 06.08.2011r, ciekawe ilu spotkam rodaków?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 17.04.2011 15:49

jolamik czy ja też mogę się rozgościć odnośnie przygotowań w Twoim temacie czy mam zakładać własny? :)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.04.2011 16:42

nie no spoko :D crazy squad rośnie :lol: się bedzie działo w Vodicach tego lata no i w Tribunj :twisted:
kamo001
Globtroter
VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamo001 » 17.04.2011 17:37

Do Daria!!!!
Na Twojej stronie internetowej są nowe zdjęcia z Tribunj(bardzo ładne i dużo ich).Nie można takich zdjęć pięknych z Vodic.
Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2011 22:08

jolamik napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Dzwoniłem do Dario.Nic nie wie o takich gościach jak wy,żeby tak przyjeżdżali do niego w tym sezonie.Powiedział tylko że może to jego fun club pisze te głupoty. :D

ostrzeżenie nr 1 :D

uważaj bo Cię znajdziemy - w necie ni ejest to takie trudne ... 8)

Taaa. :D Dario ma stronę na naszej klasie i pytał się ,który mu to robi?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży