Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.04.2011 21:48

Ciekawe kiedy admin to przeniesie do Hyde Parku lub moderator do śmieci? :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 09.04.2011 21:05

nigdy 8)

mamy 111 dni do wyjazdu... własnie kupujemy walizki... oto poczatek relacji :D

a link początku pobytu zamieścimy na 1 stronie tak jak robi wielu cromaniaków :mrgreen:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.04.2011 21:12

jolamik napisał(a):nigdy 8)

mamy 111 dni do wyjazdu... własnie kupujemy walizki... oto poczatek relacji :D

a link początku pobytu zamieścimy na 1 stronie tak jak robi wielu cromaniaków :mrgreen:

Pierdoły piszecie jakich mało.Reklama Dario przednia.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 09.04.2011 21:39

przeszkadza?? :twisted:

byłam także u Miry Mira Fazana

i u Dragimira Dragomir Dramalj

a trzeci raz u Dario okazał się na tyle atrakcyjny że tam wracamy i wracać będziemy :D i polecamy dlatego że naprawde warto kto nie chce ten nie musi ... przeszkadza?? nie czytaj nie wchodź :papa:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.04.2011 21:55

jolamik napisał(a):a trzeci raz u Dario okazał się na tyle atrakcyjny że tam wracamy i wracać będziemy :D i polecamy

Po co te bicie piany?
Tytuł działu relacje z podroży. :D
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 09.04.2011 22:27

Jola, daj spokój, nie polemizuj z Andrzejkiem. On ma jakiś problem ze sobą. Nic sam konkretnego nie napisał. Próbuje tylko innym krew psuć i wątki zaśmiecać swoimi wypocinami, które pisze zawsze w ten sam deseń. Tyle wątków już czytałam, gdzie ludziom wątki psuł, że może my bądźmy pierwsi i go olejmy.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 10.04.2011 10:26

HAncur napisał(a):Jola, daj spokój, nie polemizuj z Andrzejkiem. On ma jakiś problem ze sobą. Nic sam konkretnego nie napisał. Próbuje tylko innym krew psuć i wątki zaśmiecać swoimi wypocinami, które pisze zawsze w ten sam deseń. Tyle wątków już czytałam, gdzie ludziom wątki psuł, że może my bądźmy pierwsi i go olejmy.

ok :D

chill out 8)
Defensor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Defensor » 10.04.2011 12:30

HAncur napisał(a):Jola, daj spokój, nie polemizuj z Andrzejkiem. On ma jakiś problem ze sobą. Nic sam konkretnego nie napisał. Próbuje tylko innym krew psuć i wątki zaśmiecać swoimi wypocinami, które pisze zawsze w ten sam deseń. Tyle wątków już czytałam, gdzie ludziom wątki psuł, że może my bądźmy pierwsi i go olejmy.

Popieram w całej rozciągłości i długości :D
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 10.04.2011 14:56

Co by nie powiedzieć w dziale relacje... to jakby zawsze jest "jakby" reklama...albo anty reklama... a zamiast dyskutować z nerwusem... to lepiej poczekać aż w wątku pojawią się prawdziwe przygotowania... bo jak na razie wszyscy jesteśmy na etapie tuptania w miejscu... oczywiście z radości... bo przynajmniej wiemy dokąd jedziemy :P
arb
Cromaniak
Re: VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario :))))

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 10.04.2011 16:17

adamson napisał(a):Witam serdecznie wszystkich.

Na wstępie chciałem wszystkim podziękować gdyż dzięki wam udało mi się znaleźć ciekawe i pewne miejsce (tak mi sie przynajmniej wydaje ;) ) Będzie to mój drugi wyjazd (po 10 latach) tym razem już z rodzina.
Pobyt mam zarezerwowany u Dario w Vodicach ap.3 od 12-21.08 - wiec można uaktualnić listę. Wybieramy się ze śląska w 2 rodziny łącznie 4 osoby dorosłe i 3 dzieci.

Jeszcze raz dzięki za rewelacyjne relacje które pomogły mi dokonać wyboru i miejscowości i apartamentu.

Pozdrawiam

Adam

Witam ponownie,

nie było mnie tutaj kilka tygodni, nawet jolamik zapomiała już o tym że i arb będzie u Daria ;)

Adamie wszystko wskazuje że obejmiecie app3 zaraz po nas gdyż my jesteśmy w Tribunj właśnie do 12.08 ;)

Przez moment, trzy tygodnie temu wyjazd był bardzo zagrożony ale teraz jestem w miarę spokojny i możemy zacząć przygotowania. Zaczęło się od sprawdzenia samochodu po zimie oraz zamontowaniu bagażnika ;) Teraz szukam boxa.

Mam jednak kolejne pytanie, szczególnie do osób doświadczonych w wypadach do Cro. Mamy chęć obejrzeć jeziora i chcielibyśmy to zrobić "w drodze". Nie wiemy jednak czy brać się za to w drodze "do" czy wracając. Czy ktoś mógłby nam w jakiś sposób doradzić? Tutaj chodzi głównie o kwestie dojazdowe - kiedy wyjechać (skoro rozpoczynamy wizytę w Tribunj w poniedziałek), jak planować podróż. Czy damy radę po kilkunastu godzinach jazdy jeszcze latać po jeziorach?

Mamy zamiar jechać niby standardowym objazdem: Mureck, Lenart, Ptuj - no i pytanie czy potem celować na niedzielę na jeziora i kimać gdzieś w okolicy (rano ruszyć do Trinuj) czy zostawić sobie to na powrót.

Jakieś sugestie?
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 10.04.2011 19:38

Knjaz napisał(a):Co by nie powiedzieć w dziale relacje... to jakby zawsze jest "jakby" reklama...albo anty reklama... a zamiast dyskutować z nerwusem... to lepiej poczekać aż w wątku pojawią się prawdziwe przygotowania... bo jak na razie wszyscy jesteśmy na etapie tuptania w miejscu... oczywiście z radości... bo przynajmniej wiemy dokąd jedziemy :P

Czy do prawdziwych przygotowań można zaliczyć planowanie, co chce się zobaczyć? Bo ja już mam plan :)
Knjaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Knjaz » 10.04.2011 20:39

arb napisał(a):
adamson napisał(a):Witam serdecznie wszystkich.

Na wstępie chciałem wszystkim podziękować gdyż dzięki wam udało mi się znaleźć ciekawe i pewne miejsce (tak mi sie przynajmniej wydaje ;) ) Będzie to mój drugi wyjazd (po 10 latach) tym razem już z rodzina.
Pobyt mam zarezerwowany u Dario w Vodicach ap.3 od 12-21.08 - wiec można uaktualnić listę. Wybieramy się ze śląska w 2 rodziny łącznie 4 osoby dorosłe i 3 dzieci.

Jeszcze raz dzięki za rewelacyjne relacje które pomogły mi dokonać wyboru i miejscowości i apartamentu.

Pozdrawiam

Adam

Witam ponownie,

nie było mnie tutaj kilka tygodni, nawet jolamik zapomiała już o tym że i arb będzie u Daria ;)

Adamie wszystko wskazuje że obejmiecie app3 zaraz po nas gdyż my jesteśmy w Tribunj właśnie do 12.08 ;)

Przez moment, trzy tygodnie temu wyjazd był bardzo zagrożony ale teraz jestem w miarę spokojny i możemy zacząć przygotowania. Zaczęło się od sprawdzenia samochodu po zimie oraz zamontowaniu bagażnika ;) Teraz szukam boxa.

Mam jednak kolejne pytanie, szczególnie do osób doświadczonych w wypadach do Cro. Mamy chęć obejrzeć jeziora i chcielibyśmy to zrobić "w drodze". Nie wiemy jednak czy brać się za to w drodze "do" czy wracając. Czy ktoś mógłby nam w jakiś sposób doradzić? Tutaj chodzi głównie o kwestie dojazdowe - kiedy wyjechać (skoro rozpoczynamy wizytę w Tribunj w poniedziałek), jak planować podróż. Czy damy radę po kilkunastu godzinach jazdy jeszcze latać po jeziorach?

Mamy zamiar jechać niby standardowym objazdem: Mureck, Lenart, Ptuj - no i pytanie czy potem celować na niedzielę na jeziora i kimać gdzieś w okolicy (rano ruszyć do Trinuj) czy zostawić sobie to na powrót.

Jakieś sugestie?

chodzi oczywiście o plitvickie jeziora 8) wiesz my zrobilismy z 3 latkiem 10 godzinną trasę ale mieszkaliśmy koło Crkvenicy w Dramalj Pomimo autostrad i niedzieli radziłabym (edit: znowu Knjazia nie wylogowałam) na spokojnie przenocować obojętnie czy w jedną czy w drugą stronę :D na pewno jednak Plitvice zobaczyć warto oj warto...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.04.2011 20:51

Spoko.Jestem siła spokoju. :D
Przejmuję temat. :D W końcu nie na temat. :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.04.2011 20:52

HAncur napisał(a):
Knjaz napisał(a):Co by nie powiedzieć w dziale relacje... to jakby zawsze jest "jakby" reklama...albo anty reklama... a zamiast dyskutować z nerwusem... to lepiej poczekać aż w wątku pojawią się prawdziwe przygotowania... bo jak na razie wszyscy jesteśmy na etapie tuptania w miejscu... oczywiście z radości... bo przynajmniej wiemy dokąd jedziemy :P

Czy do prawdziwych przygotowań można zaliczyć planowanie, co chce się zobaczyć? Bo ja już mam plan :)

Przygotowania to planowania.Co chcesz zobaczyć ? :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.04.2011 20:54

arb napisał(a):
Jakieś sugestie?

Powrót to gdzie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży