HAncur napisał(a):Jola, daj spokój, nie polemizuj z Andrzejkiem. On ma jakiś problem ze sobą. Nic sam konkretnego nie napisał. Próbuje tylko innym krew psuć i wątki zaśmiecać swoimi wypocinami, które pisze zawsze w ten sam deseń. Tyle wątków już czytałam, gdzie ludziom wątki psuł, że może my bądźmy pierwsi i go olejmy.
HAncur napisał(a):Jola, daj spokój, nie polemizuj z Andrzejkiem. On ma jakiś problem ze sobą. Nic sam konkretnego nie napisał. Próbuje tylko innym krew psuć i wątki zaśmiecać swoimi wypocinami, które pisze zawsze w ten sam deseń. Tyle wątków już czytałam, gdzie ludziom wątki psuł, że może my bądźmy pierwsi i go olejmy.
adamson napisał(a):Witam serdecznie wszystkich.
Na wstępie chciałem wszystkim podziękować gdyż dzięki wam udało mi się znaleźć ciekawe i pewne miejsce (tak mi sie przynajmniej wydaje ) Będzie to mój drugi wyjazd (po 10 latach) tym razem już z rodzina.
Pobyt mam zarezerwowany u Dario w Vodicach ap.3 od 12-21.08 - wiec można uaktualnić listę. Wybieramy się ze śląska w 2 rodziny łącznie 4 osoby dorosłe i 3 dzieci.
Jeszcze raz dzięki za rewelacyjne relacje które pomogły mi dokonać wyboru i miejscowości i apartamentu.
Pozdrawiam
Adam
Knjaz napisał(a):Co by nie powiedzieć w dziale relacje... to jakby zawsze jest "jakby" reklama...albo anty reklama... a zamiast dyskutować z nerwusem... to lepiej poczekać aż w wątku pojawią się prawdziwe przygotowania... bo jak na razie wszyscy jesteśmy na etapie tuptania w miejscu... oczywiście z radości... bo przynajmniej wiemy dokąd jedziemy
arb napisał(a):adamson napisał(a):Witam serdecznie wszystkich.
Na wstępie chciałem wszystkim podziękować gdyż dzięki wam udało mi się znaleźć ciekawe i pewne miejsce (tak mi sie przynajmniej wydaje ) Będzie to mój drugi wyjazd (po 10 latach) tym razem już z rodzina.
Pobyt mam zarezerwowany u Dario w Vodicach ap.3 od 12-21.08 - wiec można uaktualnić listę. Wybieramy się ze śląska w 2 rodziny łącznie 4 osoby dorosłe i 3 dzieci.
Jeszcze raz dzięki za rewelacyjne relacje które pomogły mi dokonać wyboru i miejscowości i apartamentu.
Pozdrawiam
Adam
Witam ponownie,
nie było mnie tutaj kilka tygodni, nawet jolamik zapomiała już o tym że i arb będzie u Daria
Adamie wszystko wskazuje że obejmiecie app3 zaraz po nas gdyż my jesteśmy w Tribunj właśnie do 12.08
Przez moment, trzy tygodnie temu wyjazd był bardzo zagrożony ale teraz jestem w miarę spokojny i możemy zacząć przygotowania. Zaczęło się od sprawdzenia samochodu po zimie oraz zamontowaniu bagażnika Teraz szukam boxa.
Mam jednak kolejne pytanie, szczególnie do osób doświadczonych w wypadach do Cro. Mamy chęć obejrzeć jeziora i chcielibyśmy to zrobić "w drodze". Nie wiemy jednak czy brać się za to w drodze "do" czy wracając. Czy ktoś mógłby nam w jakiś sposób doradzić? Tutaj chodzi głównie o kwestie dojazdowe - kiedy wyjechać (skoro rozpoczynamy wizytę w Tribunj w poniedziałek), jak planować podróż. Czy damy radę po kilkunastu godzinach jazdy jeszcze latać po jeziorach?
Mamy zamiar jechać niby standardowym objazdem: Mureck, Lenart, Ptuj - no i pytanie czy potem celować na niedzielę na jeziora i kimać gdzieś w okolicy (rano ruszyć do Trinuj) czy zostawić sobie to na powrót.
Jakieś sugestie?
HAncur napisał(a):Knjaz napisał(a):Co by nie powiedzieć w dziale relacje... to jakby zawsze jest "jakby" reklama...albo anty reklama... a zamiast dyskutować z nerwusem... to lepiej poczekać aż w wątku pojawią się prawdziwe przygotowania... bo jak na razie wszyscy jesteśmy na etapie tuptania w miejscu... oczywiście z radości... bo przynajmniej wiemy dokąd jedziemy
Czy do prawdziwych przygotowań można zaliczyć planowanie, co chce się zobaczyć? Bo ja już mam plan
Powrót do Nasze relacje z podróży