jolamik napisał(a):świetnie śpiewają - i te głosy męskie aż ciary idą po plecach...w każdym razie hymn imprezy juz jest
a na tej stronie jest jeszcze jedna piosenka "Vodiski reggae" - tez świetna
Heterka napisał(a):Rozstrzygnęło się - my w tym roku nie jedziemy NIGDZIE - muszę siedzieć w domu. A czy w przyszłym pojedziemy tez nie wiadomo. Powód - mój małżonek kupił inny samochód i niestety musimy go spłacić. Ciężko na sercu tym bardziej, że wszyscy nasi przyjaciele ( zawsze jeździliśmy całą paczką - 15 - 20 osób z dziećmi ) jadą na Chorwację. Nawet nie mam ochoty wchodzić na stronę cro, bo się wkurzam jak czytam Wasze wpisy, bo normalnie zazdroszczę wszystkim. Pozdrówcie ode mnie Trybunj i Vodice.
Heterka napisał(a):Rozstrzygnęło się - my w tym roku nie jedziemy NIGDZIE - muszę siedzieć w domu. A czy w przyszłym pojedziemy tez nie wiadomo. Powód - mój małżonek kupił inny samochód i niestety musimy go spłacić.
Heterka napisał(a):Wiele bym sobie odmówiła byle tyko jechać, serce mi się kroi jak myślę o siedzeniu w domu, ale niestety muszę odpuścić w tym roku. Pozostaje mi czytanie Waszych relacji ze łzami w oczach i zazdroszczenie Wam. Gorące pozdrowienia dla Wszystkich.
Powrót do Nasze relacje z podróży