Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.04.2011 06:00

Psychotropy brałeś?,dwa światy? :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 07.04.2011 06:43

Jakoś tak nigdy nie zaglądałem w ten temacik , i dziś tu klikłem a tu proszę o mojej ulubionej Klapie mowa. :D
jolamik napisał(a):świetnie śpiewają - i te głosy męskie aż ciary idą po plecach...w każdym razie hymn imprezy juz jest :D
a na tej stronie jest jeszcze jedna piosenka "Vodiski reggae" - tez świetna 8)

Fakt chłopaki śpiewają bosko , na żywo aż ciary przechodziły po plecach.
Będąc w Vodicach wypatrujcie lub podpytajcie Dario czy są jakieś uroczystości , bo wtenczas można chłopaków z Godimenti posłuchać na żywo.

Nam się w zeszłym roku udało Klapa Godimenti -Materin Berekin :D (troszkę słaba jakość , bo nagrywane aparatem małpą )

Ten utwór polecam wam na hymn u Dario.

.......i życzę wam wszystkim przyjemnego wypoczynku w Vodicach :)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 07.04.2011 07:33

moja ulubiona Klapa :mrgreen:
mam nadzieje ze uda sie jej posłuchac na żywo 8)
chociaż moja ulubiona piosenka to ta
Klapa GODIMENTI - Ni koji misec,ni koji dan
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 07.04.2011 08:25

Rozstrzygnęło się - my w tym roku nie jedziemy NIGDZIE - muszę siedzieć w domu. A czy w przyszłym pojedziemy tez nie wiadomo. Powód - mój małżonek kupił inny samochód i niestety musimy go spłacić. Ciężko na sercu tym bardziej, że wszyscy nasi przyjaciele ( zawsze jeździliśmy całą paczką - 15 - 20 osób z dziećmi ) jadą na Chorwację. Nawet nie mam ochoty wchodzić na stronę cro, bo się wkurzam jak czytam Wasze wpisy, bo normalnie zazdroszczę wszystkim. Pozdrówcie ode mnie Trybunj i Vodice.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.04.2011 08:48

Heterka napisał(a):Rozstrzygnęło się - my w tym roku nie jedziemy NIGDZIE - muszę siedzieć w domu. A czy w przyszłym pojedziemy tez nie wiadomo. Powód - mój małżonek kupił inny samochód i niestety musimy go spłacić. Ciężko na sercu tym bardziej, że wszyscy nasi przyjaciele ( zawsze jeździliśmy całą paczką - 15 - 20 osób z dziećmi ) jadą na Chorwację. Nawet nie mam ochoty wchodzić na stronę cro, bo się wkurzam jak czytam Wasze wpisy, bo normalnie zazdroszczę wszystkim. Pozdrówcie ode mnie Trybunj i Vodice.

Życzę szybkiej spłaty samochodu i w przyszłym roku wyjazdu do Chorwacji
.... i oczywiście do Tribunj
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 07.04.2011 10:00

Dzięki Januszu - mam nadzieję, że się spełni - oj ciężki będzie ten rok.
Pozdrowienia
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 07.04.2011 10:16

Dopiszcie nas prosze ok.15,06 do 25,06 Ap.5 -Antonia -my+3 dzieciaczkow (4,7,11).Bedzie ktos w tym terminie??Juz sie cieszymy.P.S ma ktos moze fotki z tego apartamentu??Jest gdzies plaza dla dzieci????(chodzi mi o to zeby bylo "latwe"wejscie i nie za gleboko)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 07.04.2011 10:39

dopisałam :D
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 07.04.2011 10:42

dzieki serdeczne...wiesz ,dzieki twojej relacji zdecydowalismy sie na Dario....
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 07.04.2011 16:54

Boshhh mam nadzieję że wam się spodoba 8)
no i że nie zawiodłam i nie zwiodłam
:roll:
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 08.04.2011 07:51

Heterka napisał(a):Rozstrzygnęło się - my w tym roku nie jedziemy NIGDZIE - muszę siedzieć w domu. A czy w przyszłym pojedziemy tez nie wiadomo. Powód - mój małżonek kupił inny samochód i niestety musimy go spłacić.

A ja odwrotnie. Kupiłem tańszy właśnie żeby pojechać z Crazy Squadem do CRO :lol: Mimo rozpoczęcia budowy domu :lol: Czego się nie robi dla dobrej EKIPY i niezapomnianych wrażeń!!
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 08.04.2011 08:36

marta.78 napisał(a):dzieki serdeczne...wiesz ,dzieki twojej relacji zdecydowalismy sie na Dario....

Ja podobnie:) Tyle, że już jesteśmy po debiucie w Cro. W sierpniu 2010 byliśmy w Tribunj w apartamentach Antonio. Wróciliśmy zachwyceni.
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 08.04.2011 08:46

Wiele bym sobie odmówiła byle tyko jechać, serce mi się kroi jak myślę o siedzeniu w domu, ale niestety muszę odpuścić w tym roku. Pozostaje mi czytanie Waszych relacji ze łzami w oczach i zazdroszczenie Wam. Gorące pozdrowienia dla Wszystkich.
ormex
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ormex » 08.04.2011 20:13

Heterka- znam ten ,,ból,,. W ubiegłym roku było wszystko zaplanowane i tydzień przed wyjazdem z powodu zmiany mieszkania,zamieszkania i kosztów z tym związanych -odpuściliśmy z wielkim żalem :( . W tym roku- jedizemy ;) .Życzę szybkiego powrotu do ,,formy finansowej,, i wymarzonego urlopu :D
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 08.04.2011 21:33

Heterka napisał(a):Wiele bym sobie odmówiła byle tyko jechać, serce mi się kroi jak myślę o siedzeniu w domu, ale niestety muszę odpuścić w tym roku. Pozostaje mi czytanie Waszych relacji ze łzami w oczach i zazdroszczenie Wam. Gorące pozdrowienia dla Wszystkich.

a może nie nad morze tylko do szczecinka?? 8)

www.szczecinek.pl :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

VODICE 2011 - Crazy Squad w oazie u Dario- przygotowania - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone