Witajcie.
Mam prośbę do bywalców na Vis-ie
Jako wielbiciel rybki proszę Was o podanie dokładnych lokalizacji sklepy rybnego lub jakiś targ rybny.
Będę w Milnej od 24 lipca do 3 sierpnia.
DZIĘKI
Oczywiście Vis lub Komiza
aroz78 napisał(a):Witajcie.
Jako wielbiciel rybki proszę Was o podanie dokładnych lokalizacji sklepy rybnego lub jakiś targ rybny.
DZIĘKI
krombocher napisał(a):Jeszcze raz dzięki. W takim razie tam się nie zapuszczam. Planując zejście raczej myślałem o sforsowaniu ogrodzenia winnicy, które przecina drogę do S. ale widząc zaparkowany w oddali samochód właściciela zrezygnowałem. A swoją drogą to pełno tam nowych nasadzeń, więc pomału teren przechodzi na cywilną stronę mocy.
mirek111 napisał(a):aroz78 napisał(a):Witajcie.
DZIĘKI
Cześć, z reguły
tutaj
się zaopatruję w Visie, można też próbować np. na przystani w Rukavacu późno popołudniową porą prosto z łodzi.
Jest dobry fishmarket w Komizy, ale tam nie kupowałem.
POZDRAViam,
Mirek
krombocher napisał(a):Dokładnie renault clio ; ) choć teraz może się nie pojawić bo pełnia i mówił że nie łowią
Marsallah napisał(a):krombocher napisał(a):Dokładnie renault clio ; ) choć teraz może się nie pojawić bo pełnia i mówił że nie łowią
To chyba nie było Clio, tylko coś starszego - chyba że były kiedyś takie małe kanciaste clio, nie wiem. Samochód co najmniej 20-letni. Ja od niego w tym roku kupowałem, bywał w miarę regularnie (no, przed pełnią to było). Miał lokardy za 40 Kn i srdele za 30.
Mirek, w którym miejscu ten kuter cumował? Na przyszłość dobrze wiedzieć