Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vir.Czy ktoś z Was był może na wyspie VIR?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alfons
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alfons » 27.03.2006 15:43

Jadę tam w końcu czerwca z rodzinką ( syna ma 8 lat ) i pytam co tam jest ciekawego między innymi dla dzieci. Dzięki. Pozdrawiam.
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 27.03.2006 16:42

Ogólnie mało ciekawa wyspa. Ci którzy wrócili zadowoleni byli raczej na jej zachodnim brzegu. Ja byłem na wschodnim i uciekłem na Pag. Kiedyś w archiwum było trochę informacji ale wzieło i znikło.

Wyspa od strony wschodniej jest dośc mocno zabudowana. Plaże wąskie, zwirkowe lub betonowe, nieciekawe. Jako plus jest tam dużo młodzieży chorwackiej, widizałem place do gry w siatkówkę, ogólnie cos się dzieje, są knajpki ale nie ma starówki.
Ale znam mnóstwo fajniejszych miejsc.
Podobno zachodnia strona jest całkiem urokliwa, ale ja tam nie dotarłem
farenhajt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) farenhajt » 27.03.2006 17:42

W tamtym roku zajrzałam na Vir przelotem.Wyspa wydała mi się nieciekawa.Obejrzałam kilka plaż-wąskie,kamienie lub beton i jakoś brakuje tam "mediteriańskiego klimatu".W dodatku, nie wiem czy to prawda,słyszałam ,że cienko tam ze słodką wodą-wyspa podobno nie ma źródeł.
Nie wybrałabym tego miejsca na wakacje.
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 27.03.2006 18:39

Vir to wyspa opanowana przez Węgrów
ciasno tam i są kłopoty z wodą
Za dużo ludzi a za mała infrastruktura za to plaże piękne widokowo na wszystkie strony Na przylądku piękny punkt widokowy
Alfons
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alfons » 27.03.2006 18:46

Dzięki wszystkim ale jadę z b.p. Interhome i juz zamówiłem pobyt.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.04.2006 21:02

Alfons napisał(a):Dzięki wszystkim ale jadę z b.p. Interhome i juz zamówiłem pobyt.

No to zmień!!!!

A na przyszłość wpierw poczytaj Forum, pytaj, a potem rezerwuj.

FUX

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone