Katerina napisał(a):travel napisał(a):Pomału zaczynam się zastanawiać , czy Nasi nie są czasem bliźniakami
Z tego co wiem, to i gabaryty podobne mają
I karnację wrażliwą na promienie słoneczne
travel napisał(a):Katerina napisał(a):travel napisał(a):Pomału zaczynam się zastanawiać , czy Nasi nie są czasem bliźniakami
Z tego co wiem, to i gabaryty podobne mają
Katerina napisał(a):Z tą festiwalową rzeszą to jest tak, że praktycznie siedzą we własnym gulaszowym sosie na quazi kempingach i jednej festiwalowej plaży. To niezbyt zamożna młodzież - nie rozbijają się wypożyczonymi autami i łódkami, nie zajmują najlepszych stolików w konobach, a jako ze 90% z nich jest "eco", to raczej o czystość dbają - sprzątają po sobie, nie prowokują burd, peace and love
Kiedyś zupełnie przypadkiem załapałam się na Susak Expo i bardzo miło wspominam. Z tym, że to trochę inne klimaty.
chyba niepotrzebnie się obawiam. Kto wie, może samej mi się spodoba i wsiąknę w ten Gulasz.
Fajny ten Wasz Split wrześniem, jak byliśmy w maju to na naszych oczach były kładzione płachty trawy:D U Was zieleń już prawdziwa:)
Będzie party i będzie siedział z babami
Jak mąż nie chce Ci robić zdjęć, to ja Ci zrobię na następnym Gulaszu
Katerina napisał(a):Taak, poczytałam. Ale tam chodzi raczej o wizualne, niż muzyczne tematy
Super się to czyta , a te przygody!
Pozdrawiam.
Potwierdzam super relacja.
Po ekipie na promie od razu widać, że Vis jest bardziej trawiasty niż Pag
Czyżby to kolor wyspy wpływał na grupę docelową odwiedzającą festivale na Zrce i w Komižy
W Hotelu gdzie mieliśmy stacjonować po drodze nie było miejsc (zapomniano o naszej rezerwacji). Z wielką skruchą zaproponowano nam więc inny Hotel: Full Exclusive: konie, pole golfowe, basen,SPA i inne atrakcje. Nawet zaproponowali kilka dni bezpłatnego pobytu
Aż się zastanawiałem, czy warto jechać dalej ?
Katerina, pisz dalej. Świetnie się Ciebie czyta i słucha.
Katerina napisał(a):Dzięki, jednak następny odcinek będzie mało obfity w tekst
Katerina napisał(a):Przez chwilę zastanawiałam się, czy nie zostawić tego małego ogródka pod opiekę hipisom rozbitym obok, ale przyszło mi do głowy, iż mogą pomyśleć,że to coś do palenia i zawahałam się
Katerina napisał(a):Małża ogarnia błogostan, który po chwili zamienia się w stan alfa, a następnie delta - czyli stan głębokiego uśpienia....
Katerina napisał(a):" Daj, zrobię ci zdjęcie, będziesz kiedyś miała jak znalazł do rozwodu "
Katerina napisał(a):
Odcinek 4 - Z gatunku: nic się nie działo
Katerina napisał(a):Mówię jak się sprawy mają, a ona na to:
" Daj, zrobię ci zdjęcie, będziesz kiedyś miała jak znalazł do rozwodu "
I tak powstała ta impresja - Ciągnąca kufry po zachodzie słońca
Katerina napisał(a):Roksana.conceptBędzie mi dane usłyszeć to wszystko
I mewy, morze, traktory, chrapanie, imprezy i być może Wasze kłótnie małżeńskie
Vidimo se!
Ha,ha tego na pewno nie wiem, bo jak Małż się dowiedział, że nie odpocznie od "mojego" forum na urlopie , mało tego - będzie miał je nie tylko wirtualnie, ale i fizycznie , to kazał mi zmienić termin na czerwiec
Katerina napisał(a):Odcinek 4 - Z gatunku: nic się nie działo
Ponieważ wjechaliśmy na prom w Splicie jako jedni z pierwszych, to teraz wyjeżdżamy jako ostatni
I palce z nerwów gryziemy, bo dotarło do nas, że ta kolorowa brać, a przynajmniej jej połowa pragnie rozbić się na naszym parkingu nad Komiżą na zaaranżowanym - jak co roku - prowizorycznym kempie.
Wystawiam z samochodu na świeże powietrze sadzonki............Po chwili chowam je z powrotem na podłodze Skody, a szyby okrywamy odblaskową folią przeciwsłoneczną.
Muszą tu wytrzymać do jutra, lub dłużej, gdyż dzisiaj nie wybierzemy się wgłąb wyspy, by obdarować nimi znajomych
...a w kuchni powitalne prezenty :
Komiška pogača ciasto orzechowe i limoncello zrobione przez córkę Vanji, oraz...kochana Vanja - pamiętała jak bardzo lubimy kapary w samej soli, więc naszykowała nam półlitrowy słoik
Nie mogę się doczekać, aby przywitać się z najbliższym otoczeniem, więc wybiegam na chwilę na "podwórko"
Małża ogarnia błogostan, który po chwili zamienia się w stan alfa, a następnie delta - czyli stan głębokiego uśpienia....
Powrót do Nasze relacje z podróży