Elenka jak złoto
Rankiem było bosko, ale za głazami, w stronę Sv. Marko.
Mój nr 2 na Pagu
Najlepszego Kasiu w Nowym Roku
wojak10 napisał(a):Ja tu muszę częściej zaglądać w te chłodne dni, od pierwszego zdjęcia robi się przyjemnie
Na tym zdjęciu wygląda bardzo podobnie właśnie do Eleny.
Elenka jak złoto
Katerina napisał(a):To ja już całkiem nie wiem gdzie byłam..
Co zatem robił tam ten wodopój - ujęcie słodkiej wody z napisem Sv. Marko?
Katerina napisał(a):Najlepszee jest to,że miejscowi nie znają nazw wszystkich tych plaż...nasza gospodyni była zdziwiona, gdy zapytałam, że w ogóle istnieje jakaś Elena
Plażowałaś w czerwonym (bliżej Sv. Mariji), a ja w niebieskim kółeczku
Brakuje w tych zdjęciach dźwięku - zanikającego szybkiego tupotu, skrzypiących drzwi i... jakiegoś puchaczaKaterina napisał(a):Lubię te zdjęcia z Konzumem i panią w czerni... (...) Trochę spooky (...)
Od chyba 3 lat jest to dla nas (oprócz pontonu "pod oknem") kryterium kategorii "A" przy wyborze kwateryKaterina napisał(a):I miło je się pod domem, gdzie od łóżka dzieli nas kilka schodów
majkik75 napisał(a):travel napisał(a):...ale takie pustki to też niefajnie
Ja lubię jak jest pusto. Ludzie w kadr nie włażą
pozdrawiam, Michał
Brakuje w tych zdjęciach dźwięku - zanikającego szybkiego tupotu, skrzypiących drzwi i... jakiegoś puchacza
My również zderzyliśmy się z tłumami w Pagu na Pagu , chocież byliśmy tam kalendarzowo znacznie później niż Wy. . .
Kwaterkę mieliście bardzo blisko naszej (zaledwie 50 m).
Plac Petra Kresimira IV, zawsze kojarzył mi się wielkim salonem, a uliczki od niego odchodzące i mieszkania
w kamienicach z korytarzami i pokojami. Drzwi od tych pokoi często były pootwierane, a my czuliśmy się jak goście,
zaproszeni do dobrych przyjaciół na domówkę
Mnie Pag nie ujął za specjalnie ...
Zrobiłaś też zdjęcie naszej kwatery
A to widok z okna
majkik75 napisał(a):
travel napisał(a):
...ale takie pustki to też niefajnie
Ja lubię jak jest pusto. Ludzie w kadr nie włażą
pozdrawiam, Michał
I jedyny pozytyw takich pustek to brak ludzi w kadrze.
Ale jak zaczyna brakować ludzi to zamykają się knajpy otwarte w sezonie , tudzież inne przybytki i atrakcje związane z turystami a to już nie jest fajne
Takie pustki w Pagu widziałam tylko w środku upalnego dnia
maslinka napisał(a):
Takie pustki w Pagu widziałam tylko w środku upalnego dnia
Wieczorem starówka wyglądała tak:
...
...Albo tak