Ural napisał(a):Piwo Amber Katerina nie należy do górnej półki. Raczej kojarzy mi się z Biedronką w cenie 2 zł 19 groszy.
Skoro tak dobrze, co do grosza znasz cenę tego piwa, to chyba jesteś stałym jego konsumentem
elka21 napisał(a):Ural napisał(a):Piwo Amber Katerina nie należy do górnej półki. Raczej kojarzy mi się z Biedronką w cenie 2 zł 19 groszy.
Skoro tak dobrze, co do grosza znasz cenę tego piwa, to chyba jesteś stałym jego konsumentem
Katerina napisał(a):Odcinek 12 - Rejs cz.4 - Zovem se Jugo
boboo napisał(a)::D
No to żyjemy
Echhh, obudzić się na łódce...
:hearts: Rozmarzyłem się. U mnie dzisiaj piękny poranek - ale morza brakuje.
Dobrze że wróciłaś do relacji - łatwiej mi będzię doczekać do sierpnia do moich wakacji.
Tak emocjonalnie opisujesz, że w zasadzie już nie trzeba samej doświadczać takiej wyprawy
Pjesma od Dalmatino
Cieszę się, że wróciłaś. To bujanie to już dla mnie trochę za dużo... niby nie mam choroby morskiej, ale przy większym bujaniu zaczyna mi brakować tchu ze stresu... niemniej jednak wycieczka super, strasznie zazdroszczę
Katerina napisał(a):...ale też czekam na to cieplejsze Z nadzieją, że do września nic się nie zmieni w kwestii zamykania granic. Dokąd jedziecie w sierpniu?
Katerina napisał(a):Janusz BajcerPjesma od Dalmatino
Dzięki za pjesmu i video I przede wszystkim za predanost
Ale musisz wiedzieć, że zaspojlerowałeś Miałam to wrzucić w kontynuacji odcinka, jednak z innym - visowym krajobrazem.
mchrob napisał(a):Katerina napisał(a):...ale też czekam na to cieplejsze Z nadzieją, że do września nic się nie zmieni w kwestii zamykania granic. Dokąd jedziecie w sierpniu?
W 2018 był Pag, w 2019 Brac, a w tym roku Hvar. Coraz dalej od lądu może i do "Twojego" Vis-u kiedyś dotrę
Wrzucisz czarno-białe video od Dalmatino
Cieszę się, że znowu ruszyłaś z relacją. Dzięki Tobie odkrywam nieznane lądy. Tupot białych mew na bujającej łódce... Chyba nie chciałabym doświadczyć tego na własnej skórze. Poza tym świetna przygoda, chętnie płynęłabym tam z Wami.
Katerina napisał(a):
Wróciłam...W przeciwieństwie do większości Forumowiczów, gdy moja tęsknota do Cro osiąga apogeum, to nie mogę przeglądać Cropli. Ale już się pozbierałam
Katerina napisał(a):A jeśli chodzi o bujanie - w tym odcinku był tylko skromny jego początek
Powrót do Nasze relacje z podróży