te kiero napisał(a):Rzeczywiście ciekawy ten Goulash, a gra świateł bezbłędna.
Ciągle coś nowego w tej naszej Cro.
Cześć te kiero
Goulash ciekawy w nocnej odsłonie, ale również w ciągu dnia jest tam niezwykle interesująco - kwintesencja radości życia, celebracji muzyki i egzotycznych wakacji - o tym w kolejnych odcinkach.
Fakt - to było całkiem nowe odkrycie jeśli chodzi o spędzenie czasu na urlopie w Cro
Habanero
Świetna impreza.
Zaskoczyłaś mnie, bo miałem zupełnie inne wyobrażenie tego gulaszowego grania.
Myślałem, że będzie bardziej plażowo-ogniskowo, a tu takie klimaty, kolory i te wizualizacje
Pozazdrościć, ...będzie co wspominać
Ja byłam zaskoczona nie tyle muzycznym menu - trochę się przygotowałam i wiedziałam, że taka muza będzie mi odpowiadać, ale atmosferą - przyjazną, bez zadęcia, organizacją, zachowaniem uczestników (nie zaobserwowałam żadnych nagannych incydentów), różnorodnością, oraz tym...że natychmiast poczułam się tam na swoim miejscu
Gdyby jeszcze etnomuza poszła bardziej w tym kierunku...
...to bym całkiem oszalał
Wyraźnie słychać tu nuty etno, więc R. Plant wpasowałby się, a i stylówy członków zespołu byłyby kompatybilne, choć mogłoby być im za gorąco
Co do różnorodności - oto jeden z zespołów, który widziałam tylko na próbie w ciągu dnia, ale dało mi to tyle wrażeń co prawdopodobnie uczestnctwo w wieczornym koncercie.
Zróżnicowanie w warstwie muzycznej, instrumentalnej, lingwistycznej i narodowości członków grupy. Mi się podobało
tomekwgurach
Tak,sam myślałem, że(jak sama nazwa wskazuje),to będzie DISKO
Powiem, że bardzo szeroki wachlarz gatunków muzycznych.
Jest tam wszystko oprócz
disco,
Nic dodać, nic ująć
Toś mi Katerinko zaimponowała
Masz niezły rozrzut
Od muzyki wcześniej wspomnianej,po barok,czy klasykę
O reszcie gatunków nie wspomnę
Ja muzyki nie wartościuję ze względu na gatunek - w obrębie każdego może być muzyka dobra i zła
A dobre klasyczne disco z lat 70tych też ma coś w sobie
Zobacz, Tomku, jedna z etno-kapel, które wystąpiły na Goulashu ma w brzmieniu coś wspólnego z Twoim Podhalem