Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ViniŚcie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 30.07.2012 20:06

Wróciłeś już jkos33?

Jeśli tak, to napisz jak tam było w Vinisce? I czekam na obiecane zdjęcia.... Ja ruszam w środę o 20tej :)
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 31.07.2012 07:29

Hej . Też czekam na tegoroczne sprawozdanie z wakacji w Vinisce .
Ja wyruszam 17 sierpnia do Ivony - Ap. CICAK .
Dużo dobrego słyszałem o Vinisce jak i moim ap. :) więc myślę że wakacje będa udane .
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 31.07.2012 09:47

skwarek77 napisał(a):Hej . Też czekam na tegoroczne sprawozdanie z wakacji w Vinisce .
Ja wyruszam 17 sierpnia do Ivony - Ap. CICAK .
Dużo dobrego słyszałem o Vinisce jak i moim ap. :) więc myślę że wakacje będa udane .

na pewno będą 8)
która kwaterka ? duży taras czy mniejszy ?

ja też ruszam już w piątek!! tym razem do Żuljany.
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 31.07.2012 12:40

Szczerze to nie wiem czy duży taras czy mniejszy bo w sumie to obydwa bedą okupowane przez Naszą 8 osobową "Ekipę z Tychów" (4os dorosłe + 1 nastolatek + 3 dzieci :) )
Pewnie zrobimy losowanie , ewentualnie kto pierwszy ten lepszy :) .

pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku w Żuljanie.
LordVader
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LordVader » 09.08.2012 18:15

Witam.
Jadę 17/18 do Vinisce do tego AP https://www.casamundo.pl/cm_object/?object=782112
Czy ktoś z forumowiczów tam był i mógłby coś powiedzieć na ten temat?
Pozdrawiam
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.08.2012 20:08

LordVader napisał(a):Witam.
Jadę 17/18 do Vinisce do tego AP https://www.casamundo.pl/cm_object/?object=782112
Pozdrawiam

Cześć. Wydaje mi się, że jest to domek Ivony Ducic. A to by znaczyło, że mieszkam teraz w sąsiednim domku. Na naszym forum znajdziesz mnóstwo opisów tego domku i wszystkie pozytywne :) Ja niestety nie moge tego powiedzieć o swoim lokum, ale o tym po powrocie.
Przyjeżdżaj do Vinisce, pogoda gwarantowana. Spokój też :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 09.08.2012 20:13

Pasjonat Chorwacji napisał(a):........Ja niestety nie moge tego powiedzieć o swoim lokum, ale o tym po powrocie.
..... pogoda gwarantowana. Spokój też :)

Powodzenia Jacku :D
Ciekawa jestem Twoich wrażeń.
Pozdrawiam Aśka :D
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.08.2012 20:20

Będzie o czym pisać. Rodzinka od tygodnia w Chorwacji, a ja dopiero dziś autko sprowadziłem z Mostaru - mój Focus znów odmówił posłuszeństwa :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 09.08.2012 20:25

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Będzie o czym pisać. Rodzinka od tygodnia w Chorwacji, a ja dopiero dziś autko sprowadziłem z Mostaru - mój Focus znów odmówił posłuszeństwa :)

No to masz wyprawę......z lepszymi przygodami niż ja :wink: :lol:

Tym bardziej wytrwałości, cierpliwości i spokoju na urlopie......bo pogodę masz bankową :D
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 10.08.2012 07:28

Pasjonat Chorwacji napisał(a):
Pozdrawiam

Cześć. Wydaje mi się, że jest to domek Ivony Ducic. A to by znaczyło, że mieszkam teraz w sąsiednim domku. Na naszym forum znajdziesz mnóstwo opisów tego domku i wszystkie pozytywne :) Ja niestety nie moge tego powiedzieć o swoim lokum, ale o tym po powrocie.

Jesteś w tym apartamencie http://www.apartmentscroatia.net/apartm ... djelic.htm ?
Ja wybieram sie tam od 02.09.Co jest z nim nie tak ?
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 10.08.2012 10:02

Dorothea1 napisał(a):
Pasjonat Chorwacji napisał(a):
Pozdrawiam

Jesteś w tym apartamencie http://www.apartmentscroatia.net/apartm ... djelic.htm ?
Ja wybieram sie tam od 02.09.Co jest z nim nie tak ?

Tak, jestem dokładnie w tym miejscu. Z samym apartamentem jest wszystko ok.
Miałem lekkie spięcie z włascicielem i to cały problem. Mój samochód został po awarii w innym mieście, po jego naprawie nie miałem się jak dostać po jego odbiór, a właściciel, pomimo, że jego autko stoi w garażu a ja chciałem zapłacic mu aby nie ponosił dodatkowych kosztów, to w niezbyt miłych słowach powiedział, żebym sobie po prostu poradził sam. Cóż - tak to jest jak sie kasę za noclegi płaci "z góry".
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 10.08.2012 11:21

Rzeczywiście niezbyt miło ze strony właściciela,że nie pomógł ci. Współczuję awarii auta,bo już raz to przeszłam w drodze do Cro.Kiedy wracacie? Zdążę jeszcze przeczytać waszą relację przed swoim odjazdem? Wszystkie informacje o Viniśće i okolicznych zatoczkach mile widziane.
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 10.08.2012 22:41

Dziś już byliśmy w Trogirze i powoli odzyskuję wiarę w to, że Focusem da sie jednak jeździć :) Wyjeżdżamy stąd 19 sierpnia, ale z relazja nie będę się spieszył. Apartamenty faktycznie są nowe, lokalizacja tez jest bardzo dobra. Właściciela się właściwie nie spotyka, więc wszystko jest OK :) Szykujcie się na cudowne wakacje!
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 10.08.2012 22:44

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Dziś już byliśmy w Trogirze i powoli odzyskuję wiarę w to, że Focusem da sie jednak jeździć :) Wyjeżdżamy stąd 19 sierpnia, ale z relazja nie będę się spieszył. Apartamenty faktycznie są nowe, lokalizacja tez jest bardzo dobra. Właściciela się właściwie nie spotyka, więc wszystko jest OK :) Szykujcie się na cudowne wakacje!

hmmmm.....ja Ciebie dopilnuję :wink: .......tak jak Ty mnie :oczko_usmiech:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 10.08.2012 22:46

Dopilnuj, dopilnuj... :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone