Pasjonat Chorwacji napisał(a):Za 37 dni będę w VINISCE!!!!!!
Już nie mogę się doczekać
mam tylko nadzieję, że jakąś relację zdasz jak wrócisz
jkos33 napisał(a):Ja wyjezdzam w piatek wczesnym wieczorkiem i wlasnie przegladam forum w poszukiwaniu pomyslow na wycieczki plus zbieram informacje gdzie bankomat, gdzie zakupy itp.
A wlasnie gdzie najblizej mozna sie zaopatrzyc w swieze rybki, kalmary itp Bo zamierzamy troche sami grilowac.
Wiem juz ze chce zwiedzic Salone, Klis, Omis, Zadvarje i wodospady a takze Kastele.
Oprocz pewnie obowiazkowego Trogiru, Primostenu i moze Splitu.
Pisze moze bo boje sie tlumow a jade z trojka dzieci (7 ,5, 3.5 ).
darek1 napisał(a):
Za Poljicą w stronę Trogiru jest łowisko, sprzedają ryby żywe, chyba nawet mule.
Miecia napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Za 37 dni będę w VINISCE!!!!!!
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Miecia napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Za 37 dni będę w VINISCE!!!!!!
Postaram się, choć jak czytam niektóre relacje Cromaiaków to dochodzę do wniosku, że nie powinienem pisać, bo nie umiem tak pięknie opisać tych miejsc
jkos33 napisał(a):Czy ktos moze byl w tych apartamentach ?
http://www.apartmentscroatia.net/apartm ... djelic.htm
Jedziemy w dwie rodziny i mamy zarezerwowane apartament na parterze i 1 pietrze.
jkos33 napisał(a):Do Chorwacji z dzieciakami jade 4 raz, a jakos tym razem zaczynam panikowac wlasnie o goraco. Moze dlatego ze do tej pory w czerwcu jezdzilam, ale syn do szkoly poszedl wiec w tym roku juz niestety w lipcu jedziemy i do tego prognzoy dla Vinisce na najblizszy weekend pokazuja 36 stopni !!
Szkoda ze nikt w tym apartamencie nie byl, bo zdjecia nie wszystko pokazuja, troche sie boje ze to nowy dom i nie bedzie drzew w ogrodku czyli i cienia. No ale juz w sobote sie tego dowiem.