lubelski napisał(a):Mkm - może i przepłacę ale chyba mnie to nie zrujnuje . Do Chorwacji mieliśmy jechać już parę lat wcześniej ale zawsze jak przychodziły wakacje to kończyło się...... na naszej działce W tym roku zarezerwowałem miejsca w Puli w styczniu i nie było odwrotu he he.Żałuję że tek póżno bo już parę lat uciekło a przez ten czas już ile byśmy zwiedzili miejsc i teraz to ja mógłbym "nowym" forumowiczom coś doradzić. Ale nie ma tego złego....Mam fajową matkę chrzestną, ładne imię z chrztu , tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he. No i poznaję na forum fajnych ludzi
jorgus111 napisał(a):lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.
Tylko mi nie mów ,że ta woda była słodka
jorgus111 napisał(a):lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.
lubelski napisał(a):jorgus111 napisał(a):lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.
no i mam jeszcze flaszeczkę tego napoju ale z ziółkami i nie wiem jak się do niej dobrać
jorgus111 napisał(a):lubelski napisał(a):jorgus111 napisał(a):lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.
no i mam jeszcze flaszeczkę tego napoju ale z ziółkami i nie wiem jak się do niej dobrać
Taka sama była na chrzcie ale widać przez słomke inaczej smakuje...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne