Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vinisce - warto???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.10.2008 19:40

Mkm - może i przepłacę ale chyba mnie to nie zrujnuje :D . Do Chorwacji mieliśmy jechać już parę lat wcześniej ale zawsze jak przychodziły wakacje to kończyło się...... na naszej działce :D W tym roku zarezerwowałem miejsca w Puli w styczniu i nie było odwrotu he he.Żałuję że tek póżno bo już parę lat uciekło a przez ten czas już ile byśmy zwiedzili miejsc i teraz to ja mógłbym "nowym" forumowiczom coś doradzić. :D Ale nie ma tego złego....Mam fajową matkę chrzestną, ładne imię z chrztu , tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he. No i poznaję na forum fajnych ludzi
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 14.10.2008 19:44

lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.

Tylko mi nie mów ,że ta woda była słodka :oczko_usmiech:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.10.2008 19:48

lubelski napisał(a):Mkm - może i przepłacę ale chyba mnie to nie zrujnuje :D . Do Chorwacji mieliśmy jechać już parę lat wcześniej ale zawsze jak przychodziły wakacje to kończyło się...... na naszej działce :D W tym roku zarezerwowałem miejsca w Puli w styczniu i nie było odwrotu he he.Żałuję że tek póżno bo już parę lat uciekło a przez ten czas już ile byśmy zwiedzili miejsc i teraz to ja mógłbym "nowym" forumowiczom coś doradzić. :D Ale nie ma tego złego....Mam fajową matkę chrzestną, ładne imię z chrztu , tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he. No i poznaję na forum fajnych ludzi

W takim razie , gratuluję fajnego wyboru na Cro 2009 :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.10.2008 19:55

jorgus111 napisał(a):
lubelski napisał(a):...tylko żałuję bo myślałem że na chrzcie to słona woda w butelce a to była......he he.

była hmmmmmmm smakowa :D :D :D :D :D nawet bardzo......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2008 08:58

dostało mi się oj dostało od żony za to że tylko działka na urlop.Więc prostuję: Bieszczady łącznie z brodami i takimi drogami do nikąd ze hej -zaliczone, polskie morze-zaliczone, pałace i zamki wschodnio-południowej Polski-zaliczone :D (ale i tak działeczka jest super :D )
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2008 09:03

jorgus111 napisał(a):

no i mam jeszcze flaszeczkę tego napoju ale z ziółkami i nie wiem jak się do niej dobrać :D :D :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.10.2008 09:48

lubelski napisał(a):
jorgus111 napisał(a):

no i mam jeszcze flaszeczkę tego napoju ale z ziółkami i nie wiem jak się do niej dobrać :D :D :D

Taka sama była na chrzcie :wink: ale widać przez słomke inaczej smakuje... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2008 09:52

jorgus111 napisał(a):
lubelski napisał(a):
jorgus111 napisał(a):

Taka sama była na chrzcie :wink: ale widać przez słomke inaczej smakuje... :mrgreen:

no chyba.... w mojej "pływa" na pewno mięta,szałwia i ze 4 inne badyla :D :D :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Vinisce - warto??? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone