haha im więcej info tym lepiej, dla przyszłych poszukujących
dzięki za namiary na wino i mocniejszy trunek.
a zdjęć im więcej tym lepiej.
mich napisał(a):cos mi się zdaje ze zaraz ktoś włoży zdjęcie menu z lokalnej knajpki i wątek o vinisce będzie kompletny i wyczerpujący..
violinek7 napisał(a):Podaje namiary na fajne kwatery. Byliśmy 2 lata temu, w te wakacje powtórka. Gospodarze przemili ludzie
www.apartmani-pazanin.com
piekara114 napisał(a):violinek7 napisał(a):Podaje namiary na fajne kwatery. Byliśmy 2 lata temu, w te wakacje powtórka. Gospodarze przemili ludzie
Dziękuję, fajnie to wygląda, właśnie wysłałam e-maila. A jaka jest plaza przy domu - to najbliższa i w której części Vinisce jest te apartment (w stosunku do centrum)
violinek7 napisał(a):Niestety tym razem się nie spotkamy My wybieramy się 16-31.07. Ale życzę udanego pobytu.
violinek7 napisał(a):ale na pewno trafisz, miejscowi z przyjemnością Ci pomogą. Warto do kościoła w nd na msze zajrzeć, ciekawe przeżycie. Zdjęcia chętnie zarzucę, ale to już innym razem
Miecia napisał(a):Fakt, wspomnień czar, ach...
Ja załatwiłam ten wyjazd przez pośrednika, zapłaciłam 55 euro za apartament. Jej majl to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, spróbuj z nią załatwiać.
violinek7 napisał(a):Podaje namiary na fajne kwatery. Byliśmy 2 lata temu, w te wakacje powtórka. Gospodarze przemili ludzie
Powrót do Nasze relacje z podróży