Pasjonat Chorwacji napisał(a):Mam pytanie - czy jest w Vinisce jakiś market np. Konzum, czy po zakupy trzeba jechać do Mariny?
Tomasz W napisał(a):Polecano mi Vinisce. Nie byłem tam bo wydało mi się mało ciekawie po dwóch razach na Riwierze Makarskiej. Jednak czas weryfikuje poglądy i może tam pojadę. Z zaciekawieniem chłonę więc każdą informację o tej wiosce. Wydaje się dobra na leniwe i spokojne wakacje.
doctorwho napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Mam pytanie - czy jest w Vinisce jakiś market np. Konzum, czy po zakupy trzeba jechać do Mariny?
Witaj są dwa sklepiki wszystkie w zasięgu "nóg" dobrze zaopatrzone. Ceny nie są zbyt wygórowane. A po wieksze zapasy 10 minut samochodem do Mariny tam jest duży market.
Tomasz W napisał(a):doctorwho napisał(a): ... Vinisce ma swój urok jak każda mało-zatoczkowa zadupiasta mieścina
Dzięki za informację.
Ta zadupiastość to jest to, o co właśnie chodzi mi coraz bardziej.
A jakieś knajpki, konoby itp? Jest takich chociaż ze dwie?
zoohha napisał(a):Są, są. I to więcej niz dwie. Vinisce istotnie jest za....... iem, ale niezłym. Znam większe. Dla mnie jedynym mankamentem, jest plaża, przy samej jezdni i bardzo skąpo zacieniona.
no ale też i co to jest za jezdnia ja mieszkałam przy samej ulicy z 2-latką i absoultnie nie miałam obaw o nią patrząc na ruch
Tomasz W napisał(a):doctorwho napisał(a): ... Vinisce ma swój urok jak każda mało-zatoczkowa zadupiasta mieścina
Dzięki za informację. oma
Ta zadupiastość to jest to, o co właśnie chodzi mi coraz bardziej.
A jakieś knajpki, konoby itp? Jest takich chociaż ze dwie?
Powrót do Nasze relacje z podróży