napisał(a) mickanovi » 30.05.2011 13:43
lukasz22i napisał(a):Witajcie
W tym roku atakujemy Brele i interesuje mnie Villa Visnja a w szczególności apartament na 3 piętrze, czy ktoś był, widział, posmakował?
Może joasiasok pomoże?
Byłem, zobaczyłem i wracam tam już w sierpniu
. Mieliśmy pokój z łazienką i klimą. Bez rewelacji, ale czysto i schludnie. Dom jest z roku na rok remontowany po kolei w ramach możliwości finansowych właściciela więc jest szansa, że w tym roku będzie jeszcze lepiej. Właścicielem jest młody chłopak (ok. 30 lat), który pojawia się tam co kilka dni. Ma fajne podejście do biznesu - niby to tylko pokoje ale na dzień dobry czekoladkę na wyrku zastaniesz, raz w tygodniu zmiana pościeli i na żądanie zmiana ręczników. W ubiegłym roku korzystaliśmy z kuchni ogólnodostępnej (rezerwowaliśmy na ostatnią chwilę) ale w tym roku mamy już zaklepany pokój z kuchnią na tarasie. Taras sam w sobie też fajny bo przestronny a jednocześnie dający prywatność. Widoki z niego gwarantowane. Samo miejsce zaciszne, w optymalnej odległości od portu i naszej ulubionej plaży. Byliśmy z dzieciakami i ani razu nie narzekały na ilość schodów ani dystanse.
W domu mieszka także dziadek właściciela - sympatyczny starszy człowiek, z którym bez problemu można sobie porozmawiać nawet bez znajomości chorwackiego (co nie znaczy, że on zna polski
)
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.