emberiza napisał(a):Torac napisał(a):Polecam pizze pepperoni w restoranie Marko. I PAN w Beach barze przed Baśką.
Jakie chorwackie smakołyki jeszcze polecasz??
Nadmieniam, że jestem strasznym łakomczuchem i uwielbiam poznawać nowe smaki
emberiza napisał(a):A tak!!!
10% zniżki
Też byłam zaskoczona taką niespodzianką.
Oby wszystko się tak pozytywnie układało...
Torac napisał(a):Bardzo dobre miejsce , bardzo dobra lokalizacja , bardzo dobra miejscowość, bardzo fajny widok. Stromo do najbliższej plaży(dużo schodków) 250-300m do Punta Rata drogą. Jeżeli chcą jeszcze rozsądne pieniądze to bym się nie zastanawiał.Polecam.
emberiza napisał(a):Witam,
Jestem tu nowa, ale forum przeglądam od kilku miesięcy. Z mężem wybieramy się w lipcu do Chorwacji i planujemy dłuższy pobyt w Breli.
Póki co znaleźliśmy nocleg w Villa Viśnia (Podrace) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Czy ktoś z forumowiczów zna to miejsce?
Będę wdzięczna za wasze opinie, nie tylko na temat noclegu, ale także najbliższej okolicy.
Pozdrawiam wszystkich
joasiasok napisał(a):byłam w villa visnja w zeszłym roku i za miesiąc też tam bede
ekstra lokalizacja, miły i kontaktowy wlasciciel, czysto i schludnie. polecam! jedyne co może niektorym sprawiac problem, to pokoiki są naprawde małe, taras to wynagradza, ale nie dla tych którzy szukaja przestronnego apartamentu moze to byc problem.
dla mnie było tam super. dlatego już niedlugo tam wracamy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje