Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Sunrise Trogir (orange apartment)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sztaa
Plażowicz
Villa Sunrise Trogir (orange apartment)

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztaa » 22.02.2009 17:54

W sierpniu jedziemy z moim przyszłym mężem własnie do tego miejsca? Czy ktos moze zna tą Villę ? Byłabym serdecznie wdzięczna za opinie ... dołączam linka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sztaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztaa » 22.02.2009 19:04

hym.... czyzby nikt tam nie był?
sztaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztaa » 26.02.2009 23:50

pytanie nadal aktualne....
Info
Croentuzjasta
Villa Sunrise

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 28.02.2009 19:18

Super Apartament Internet,sat,tv,300m od Morza..Parking Bazen..
300m od morza..Plaž Rivijere Okrug 2 km od apartamentu..
Shop 300m...
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 28.02.2009 19:24

Witam.
Wygląda ładnie.
Może poczekaj aż zajrzy tutaj Madzia1981 ona jest ekspertem jesli chodzi o Ciovo.
Pozdrawiam.
sztaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztaa » 08.03.2009 23:51

info -dziękuje bardzo za odpowiedz .. mam nadzieje ze zajrzy tutaj pani expert:)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.03.2009 00:19

Willę widziałam z "mojego" tarasu bowiem na specyficzny kolor domku, musiałabym poszperać to nawet mam chyba jej zdjęcie.

Hmmm, sama w sobie robi wrażenie, plaża na dole wyścielona drobnym kamyczkiem , nie za duża, ale dalej półki skalne , więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Okolica bardzo spokojna, łatwy dojazd dojazd do domku, zresztą piszą, że przy Kerum się z wami spotkają.Więc nie powinno być problemu.

POzdrawiam.
Bert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bert » 10.03.2009 20:55

a jak tam wygląda sprawa z cenami? Interesuje mnie miejsce dla dwóch rodzin (5+2)
sk113
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sk113 » 29.03.2009 22:08

Byłem latem po drugiej stronie zatoki. Fajna okolica, cisza super widoki. Plaża kamienista, ale jeździliśmy na drugą stronę wyspy do Slatine - kamyki cień przy plaży super. Przepiękny Trogir blisko super miejsce na wakacje. W tym roku też tam jadę. W razie pytań daj znać. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
slawekpsz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekpsz » 10.07.2009 21:17

jeśli pytanie aktualne:
byliśmy w czercu na tydzień z żoną w villi - wszytkim polecamy, Józef i Vanda to świetni ludzie i stworzyli fajne miejsce w uroczym zakątku wyspy,
większość rzeczy znajdziecie w wersji angielskiej na stronie i faktycznie pokrywa się to z rzeczywistością
opinie w 100% pozytywne
pozdrawiam
Sławek
sztaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztaa » 15.07.2009 07:38

dziekuję bardzo wszytskim za komentarze i Tobie Sławku tym bardziej bo własnie tam byłeś :)my wyjezdzamy pod koniec sieprnia ... juz nie moge się doczekać
jas69
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jas69 » 09.02.2010 20:45

Czy mozecie podac jakies blizsze informacje nt tej willi? mam ochote sie tam wybrac, ale boje sie ze wieczorami bedzie nuda :( . Jaki duzy jest basen?
slawekpsz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekpsz » 21.04.2010 10:57

hmm

basen nie jest duży, w kształcie litery L,
jeśli zależy ci na częstym korzystaniu z basenu warto wybrać apartament na parterze (zdaje się że president) - będziesz miał basen na tarasie (ale korzystać z basenu mogą wszyscy goście villi) i to duży apartament - znakomity dla rodzinki z dziećmi
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

nie wiem jakie inne szczegóły cię interesują ...
jeśli chodzi o życie nocne to Trogir oferuje kluby, puby i restauracje, myślę że jeszcze większy ich wybór znajdziesz w Splicie- wszędzie bez problemu dostaniesz się samochodem lub wypożyczonym skuterem

my się nie nudziliśmy - chociaż villa położona jest w zacisznej części wyspy - co ma swoje oczywiste plusy

nie wiem jakie są wrażenia sztaa?
proxima
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) proxima » 02.05.2010 15:59

jas69 napisał(a):Czy mozecie podac jakies blizsze informacje nt tej willi? mam ochote sie tam wybrac, ale boje sie ze wieczorami bedzie nuda :( . Jaki duzy jest basen?

Zdecydowanie odradzam wybór Villi Sunrise. Chyba, że komuś nie przeszkadza ciasnota i minimalizm wyposażenia (np. widelce szt. 3 w apartamencie 3-osobowym).
Po przyjeździe na miejsce przytłacza realny stan apartamentów, które na stronie internetowej opisane są jako bardzo przyjemne, urządzone zgodnie z zachowaniem zasad feng shui (!), tymczasem charakteryzują je liczne niedociągnięcia (wystające ze ścian, niezabezpieczone kable, brak miejsca na postawienie maleńkiej kuchenki, zbyt mała ilość kontaktów, czy cieknące urządzenia klimatyzacyjne).
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 18.11.2010 13:58

Witam, Jaka tam jest cena ??

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje