Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa " Sunce"

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dede
Croentuzjasta
Villa " Sunce"

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 08.06.2006 09:46

:roll: Witam! Mam prośbę może ktos z forumowiczów posiada jakies informacje na temat apartamentów w miejscowości Duce Riwiera Omis - Villa "Sunce". Cos takiego znalazłem w necie, wyglada interesująco. Może ktoś był w tej miejscowosci - proszę o info. Pozdrawiam!
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 09.06.2006 07:30

dede napisał(a)::roll: Witam! Mam prośbę może ktos z forumowiczów posiada jakies informacje na temat apartamentów w miejscowości Duce Riwiera Omis - Villa "Sunce". Cos takiego znalazłem w necie, wyglada interesująco. Może ktoś był w tej miejscowosci - proszę o info. Pozdrawiam!

Nie chcialby ze bedzies zli lub zla na mnie ale twoje pytanko brzym podobne " czy ktos poznaje Pana Marka z Warszawy" lub "ile kosztuje apartament"

W DUCE moze byc nawet 50 domow ktory maja nazwe WILLA SUNCE ! nawet kadzy wlasciciele moze swom domu dac nazwe willa sunce..
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 09.06.2006 07:36

:roll: Wcale się nie obraziłem, dzięki w ogóle za jakąkolwiek odpowiedź, już sie poprawiam - Villa "Sunce" właścicel Ivan Śkarica ul. Poljicka Cesta 49 Duce Luka. Jeśli można prosic to może cos o samej miesjcowości. Pozdrawiam! :?: :?: :?: :lol:
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 09.06.2006 11:09

halo Vedran! czekam na maila w sprawie willi beslic.przysłałeś formularz ale nie ztym terminem.chciałem dzisiaj zapłacić bo potem nie będzie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdro
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 09.06.2006 11:38

AGA&ADAM napisał(a):halo Vedran! czekam na maila w sprawie willi beslic.przysłałeś formularz ale nie ztym terminem.chciałem dzisiaj zapłacić bo potem nie będzie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdro

jezeli jest blad zrobioni poprawie i po 14:00 przesle znow
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 09.06.2006 11:43

dede napisał(a)::roll: Wcale się nie obraziłem, dzięki w ogóle za jakąkolwiek odpowiedź, już sie poprawiam - Villa "Sunce" właścicel Ivan Śkarica ul. Poljicka Cesta 49 Duce Luka. Jeśli można prosic to może cos o samej miesjcowości. Pozdrawiam! :?: :?: :?: :lol:

duce sa popularna miejscowsc..WILLA SUNCE jest nowy dom
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 09.06.2006 13:24

Dzięki Vedran.Kasa w drodze.:)
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 09.06.2006 13:26

Dzięki za odpowiedź! Co prawada nie wiele ale zawsze coś. Może ktoś jeszcze napisze coś o samej miejscowości, czy jest tam co robić poza moczeniem w wodzie / restauracja, kawiarnia, coś dla dzieci/. Pzdr!
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 09.06.2006 13:36

Sorry! Poszperałem jeszcze za pomocą " szukaj" i juz się co nieco dowiedziałem.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 09.06.2006 22:35

Dede Polaci lubia Duce poniewarz plaza jest piaszczista (nie tak ladna jak w Ustce ale jednak piasek) wygodna dla ludzi z malimy dziecmy. Niedaleko jest Omis tez ciekawa miejscowosc. Apartamentow Sunce nie znam. Jedina niedogodnosz moze bic ze apartamenty sie znajduja z drugej stroni drogi ktora jest dosic opciazana ruchem drogowim.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 11.06.2006 09:44

Dzięki!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje