Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

villa ruza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 27.04.2007 21:12

Czytam i czytam i jestem całkowicie zgodny z Rysiem. Oczywiscie to nie moja sprawa, czy Gabriel pojedzie, czy nie, nie mam zamiaru przekonywać do niczego. Powiem tylko, że ja pojechałem z żoną w ciąży, w 3 i 4 miesiącu nad nasze piękne jeziora, pływaliśmy na nartach wodnych (je zdecydowanie częściej), jeżdzilismy na rowerach, żyliśmy normalnie (ciąża to nie choroba). Póżniej, w sylwestra, a własciwie w Nowy Rok urodził się syn, ma obecnie 25 lat i jest okazem zdrowia.
Życzę zdrowia przyszłej MATCE
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 27.04.2007 21:31

GABRIEL napisał(a):ciekawe że też żadna kobieta się nie interesuje takim tematem
MOżNA NA WAS LICZYć MEZCZYZNI
POGRATULOWAC ZONOM :D :D :D :D :D

I tu się grubo mylisz, bo o podróży do Chorwacji z brzuszkiem to całkiem niedawno gdzieś tu było.Poszperaj dobrze :)
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 29.04.2007 09:33

Witam.
Jakiś czas temu jechałem z moją ciężarną małżonką do CRO i obyło się bez problemów. Ubezpieczenie wykupiliśmy w Generali. Żonka spacerowała po miasteczkach i plażach , wspinała się na skałki będąc w 6 miesiącu ciąży. W największy upał byliśmy w apartamencie. Na plaży siedziała pod parasolem lub na słoneczku ale z przykrytym brzuszkiem.
W czasie podróży robiliśmy więc ej przystanków. Dzieciątko urodziło się zdrowe i śliczne. W zeszłym roku pojechaliśmy do Francji jadąc bez noclegu na tzw. jeden raz i żonka też była w ciąży ( 4 miesiąc) Najmniejszych problemów nie mieliśmy. Tak jak pisał jeden z forumowiczów ciąża to nie choroba i można normalnie funkcjonować . A że upały itd. sorry ale jazda w upalny lipcowy dzień po naszych dziurawych drogach jest bardziej niebezpieczna niż sunięcie autostradami w kierunku Dalmacji.
Nie rezygnujcie i jedżcuie wypoczywać!
GABRIEL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GABRIEL » 29.04.2007 13:14

jastrzebski węgiel w finale hura
może jednak coś z tego wyjazdu wyjdzie
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje