Witam,
czy ktoś może coś powiedzieć o tych apartamentach?
Pozdrawiam,
Rafał
Rafal_P napisał(a):Witam,
czy ktoś może coś powiedzieć o tych apartamentach?
Pozdrawiam,
Rafał
j_w napisał(a):Byłem na wyspie Brać oraz Hvar..hmmm nie wiem co takiego jest fajnego w tej wyspie. Jedynie co mi sie podobało to promenada z granitu wzdłóż której powstały domki z apartamentami. Nie doszłem do złotego rogu i nie żałuję. Znajomi doszli tam nic ciekawego kupa ludzi i "drorzuzna". W połowie drogi na ten cypel próbowaliśmy popływać i nurkować. Zero szans ..co chwile przepływały koło ciebie małe łódki i stateczki z turystami. woda nie zaciekawa i dużo ludzi wkoło (sierpień 2007). A jedno co mnie zaciekawiło to pare samochodów które leżały na dnie skarpy na zakręcie. Wiele zakrętów nie ma barierek zabezpieczających.
Bardziej mi się podobał Hvar. Jest bardziej "urokliwy' ale drogi ma gorsze od wyspy Brać.
Plumek napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):Bo na Braci najmniej ciekawym miejscem...
Ale to nie jest ta BRACIA, tylko ten BRAČ...
asikx&rafikx napisał(a):Plumek napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):Bo na Braci najmniej ciekawym miejscem...
Dlatego że Otok to r.m. to i Brač jest r.m.?
Bo nie ukrywam ja jakoś po "polacku" sobie odmieniłam
ta wyspa - to ta Brač
Czy "na Braču" będzie OK?
Pozdrawiam,
Aśka
Plumek napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):Plumek napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):Bo na Braci najmniej ciekawym miejscem...
ta wyspa - to ta Brač
Pozdrawiam,
Aśka
Nooo nie wiem Ale chyba nie dlatego, że ten otok.
Ten Hvar, ale ta Korčula
asikx&rafikx napisał(a):Plumek napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):Bo na Braci najmniej ciekawym miejscem...
ta wyspa - to ta Brač
Pozdrawiam,
Aśka
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Oj, Asiu, a na takiej samej zasadzie nasze rodzime Wolin i Uznam (jako wyspy) miałaby być rodzaju żeńskiego? Ta Wolin i ta Uznam?????? cyba raczej nie. Widzisz, nie bardzo to "działa".
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje