raffiu napisał(a):a mój to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
chyba jednak się tam wybiorę, nawet dla urozmaicenia sobie pobytu
pozdrawiam
Fotki poszły
POZDRAV!
asikx&rafikx napisał(a):O plaże na Bracu od strony Bolu chyba w ogóle jest ciężej bo wyspa z tamtej strony jest bardziej stroma. Zlatni Rt i to co wokół niego - a tej strony nie znam - nie podobało mi się tam więc niestety nie umiem Ci pomóc.
Po drugiej stronie wyspy praktycznie całe wybrzeże to różne plaże i plażyczki. Zarówno kameralne (moja ulubiona w Povlji, rozległa, szeroka a wyludniona) jak i zatłoczone, zaśmiecone potwory jak Lovrecina.
Pozdrawiam,
Aśka
Bogusław Marinković napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):O plaże na Bracu od strony Bolu chyba w ogóle jest ciężej bo wyspa z tamtej strony jest bardziej stroma. Zlatni Rt i to co wokół niego - a tej strony nie znam - nie podobało mi się tam więc niestety nie umiem Ci pomóc.
Po drugiej stronie wyspy praktycznie całe wybrzeże to różne plaże i plażyczki. Zarówno kameralne (moja ulubiona w Povlji, rozległa, szeroka a wyludniona) jak i zatłoczone, zaśmiecone potwory jak Lovrecina.
Pozdrawiam,
Aśka
Pani chyba bardzo źle się przyjrzała wyspie BRAC ponieważ jest wiadomo i wszędzie można znaleźć, że na południowej stronie wyspy jest więcej plaż i zatoczek z pięknymi plażami.
asikx&rafikx napisał(a):
Jak napisałam Zlatni Rt mnie odstraszył od tej strony wyspy. A może nie tyle Zlatni Rt co ten tłum na nim. Takie Władysławowo, tylko woda czysta i ciepła na szczęście!
A sądząc po ilości miejscowości, to wniosek, że łatwiej o dostęp do morza na północnym wybrzeżu jest słuszny?
Być może jest wiele pięknych zatoczek od południowej strony wyspy, tylko wydają się one trudniej dostępne z lądu - na północy droga idzie w dużej części praktycznie cały czas wzdłuż wybrzeża i co krok to plaża. Lepsza bądź gorsza ale plaża.
Pozdrawiam,
Aśka
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Pelješac - na Pelješcu
Sućuraj - w Sućurju, do Sućurja
Ivan Dolac - w Ivan Dolcu
Karlovac - w Karlovcu
(Włocławek - we Włocławku, Bolesławiec - w Bolesławcu)
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje