napisał(a) Natka_r » 27.07.2014 18:21
Wiem, że odgrzebuję temat ale może komuś się przyda opinia z tego roku.
Skusiliśmy się na ap 2 ze względu na dobre położenie i piękne widoki z balkonu, ale to co zastaliśmy w środku przeszło nasze najśmiejsze wyobrażenie.
To, że wyposażenie stare to da się przeżyć - ale to, że prawie każdy mebel rozpadał się w ręku już nie - wszystko wykonane ze zniszczonego paździerza i pamięta chyba lata 70-te. Łazienka poniżej wszelkiej krytyki. Pokoje totalnie ciemne - okna wychodzą na mury. Podłoga to albo zniszczone lastryko, albo wypaczona klepka.I do tego wszystkiego unoszący się w powietrzu zapach stęchlizny.
Nie oczekiwałam luksusów, ale jednak za cenę 70 euro oczekiwałam oprócz pięknego widoku chociaż przyzwoitych warunków. Oczywiście widzieliśmy zdjęcia, ale dopiero po przyjeździe okazało się czego na tych zdjęciach nie było.
Mój post nie ma na celu oczernić gospodynię, a jedynie pokazać jak to wygląda naprawdę. Tak by kolejna osoba mogła świadomie wybrać. My zrezygnowaliśmy po 2 godzinach pobytu - tyle nam zajęło kombinowanie czy to miejsce da się jakoś "oswoić". Na szczęście podczas kolacji w restauracji obsługa szybko zorganizowała nam nowe miejsce - co prawda bez urzekającego widoku na morze, ale w "ludzkich" warunkach.
Żeby nie być gołosłownym załączam zrobione na szybko zdjęcia z tego apartamentu.
- Łazienka
- Korytarz
- sypialnia z podwójnym łóżkiem
- sypialnia z 2 pojedynczymi łóżkami
- kuchnia