napisał(a) sewen » 17.08.2012 09:04
Co prawda przez tydzień byłem w apartamencie obok Miry, codziennie widziałem go z tarasu. Mogę potwierdzić, że z zewnątrz wygląda ok, jest czysty i zadbany. Jak dobrze czytam ma 8 apartamentów, trochę sporo, ale ma duży taras do wspólnego grilowania, nie widziałem, żeby był szczególnie zatłoczony. Jest basenik,jak masz dzieci docenisz. Wszystkie zejścia na plażę są dość strome ale mają poręcze i inne zabezpieczenia, o to się nie martw. Willa ma prywatną, dość sporą plażę, na niej leżaki i prywatny rowerek wodny. Minusy to chłodna woda w morzu, bo kilka metrów od brzegu jest baaaardzo głęboko (w masce widziałem tylko wielki błękit). Drugi minus - brak gastronomi, musisz gotować sama, bo moim zdaniem restauracja Letni sen, (kilkaset metrów w stronę Makarskiej) ma ceny mocno zawyżone, nawet podwójnie w stosunku do knajpek np. w Omisiu. No cóż brak konkurencji. Ogólnie miejsce super do kontemplacji: butelka wina, wygodny leżak na tarasie, wspaniałe widoczki, wieczorem stada nietoperzy........ jak ktoś lubi - bajeczka. Polecam.