Zrobiło się całkiem osobiście i romantycznie:) więc nie przeszkadzam.....zmykam zacierać ręce na wyjazd...Jeszcze tylko 18 dni
Pozdrawiam miłych współtwórców wątku.
darek1 napisał(a):Przygotowałem dla Koleżanki Ines objazd w Słowenii, żeby koleżanka nie musiała płacić 35 euro tylko wydała pieniążki na przyjemne rzeczy np. ofiarowała na kościół, zjadła lody, mule, burka. Szerokiej drogi Pani mgr ekolog. Pozdrawiam i życzę miłego jutrzejszego dnia w Warszawce. Tak apropo to niedaleko mojej "Firmy" zlokalizowana jest "centralna placówka ekologii"
P.S. Proszę tylko tam w Chorwacji dbać o ekologię, papierków nie rzucać, puszek po piwie nie kopać na ulicy i nie palić na plaży.
ines napisał(a):darek1 napisał(a):Przygotowałem dla Koleżanki Ines objazd w Słowenii, żeby koleżanka nie musiała płacić 35 euro tylko wydała pieniążki na przyjemne rzeczy np. ofiarowała na kościół, zjadła lody, mule, burka. Szerokiej drogi Pani mgr ekolog. Pozdrawiam i życzę miłego jutrzejszego dnia w Warszawce. Tak apropo to niedaleko mojej "Firmy" zlokalizowana jest "centralna placówka ekologii"
P.S. Proszę tylko tam w Chorwacji dbać o ekologię, papierków nie rzucać, puszek po piwie nie kopać na ulicy i nie palić na plaży.
Tak jest będę się grzecznie zachowywać
Dziękuje za skrót. Pewnie skorzystam
Jednak wyjazd dopiero we wrześniu więc trochę muszę jeszcze poczekać:)
W tym roku tydzień na Hvar i tydzień Brac, choć na miejscu zobaczymy czy plan zostanie zrealizowany:)
Ty Darku chyba już niedługo wyjeżdżasz?
Też życzę miłego dnia
Ciepło Pozdrawiam Agnieszka.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje