napisał(a) yooshky » 10.04.2016 21:32
Trochę późno, ale niech zostanie dla potomnych
Część miejsc parkingowych jest przy budynku ->
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkKolejne miejsca znajdują się 50m dalej ->
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkMoje miejsce parkingowe było tam gdzie stoi łódka. To plac na którym mieści się kilkanaście miejsc dla okolicznych pensjonatów. Parking jest w cenie apartamentu. Otrzymuje się kluczyk do tego łańcucha.
Samochodem porusza się ciężko (w sezonie) ale nie beznadziejnie. Jeśli nie przeraża Cię mijanie się na lusterka lub szorowanie bokiem po skale
Dla mnie luzik, choć moja pani miała nie raz strach w oczach.
Najlepszy widok na morze jest z apartamentów 1 i 2 wg numeracji z tej strony ->
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkJa zajmowałem ten z nr 2. Nieduży, schludny, co drugi dzień przychodzi sprzątaczka (w cenie). Właściciele młodzi (~40l) bardzo mili i sympatyczni, mieszkają w budynku. Najłatwiej porozumieć się z nimi po angielsku (szczególnie Sandra, Entoni tak sobie).
Kilka fotek tak na bardzo, bardzo szybko:
Na zewnątrz:Wewnątrz (moje "burdello bum-bum"):Kawka na balkonie (córa pije zbożówkę):
Widoki z balkonu:Okoliczne (bliziutkie) plaże. Z tego co pamiętam 70 schodów z plaży do samego pokoju.
UWAGA NA JEŻOWCE:Nieco dalsza plaża ;) (Punta Rata, Brela bez kamola??? Nieeeeee):