Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa DM Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bruner
Plażowicz
Villa DM Baska Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 02.07.2006 10:43

Wita,

właśnie zarezerwowaliśmy (chyba) studio w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Baska Voda. Może ktoś zna ten adres pomoże w utwierdzeniu się że to dobry wybór :)

Piszę, że chyba zarezerwowaliśmy, bo osoba z którą rozmawialiśmy przez telefon nie zapisała sobie tylko datę przyjazdu i wyjazdu. [b]Nie chciała zaliczki, nazwiska ani nic innego - czy to normalne???[/b]

proszę o pomoc bo nie będziemy mogli spać spokojnie z myślą, że gość "przyjął rezerwację" a jak przyjedziemy to zostaniemy na lodzie
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 02.07.2006 14:50

Śpij spokojnie, jeżeli twój termin to 16 do 23 lipiec :lol:
widać to tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 03.07.2006 06:02

problem polega na tym, że mój termin to 6-8. sierpień :evil:
ale rezerwowałem wczoraj więc zakładam, że trzeba poczekać na aktualizację kalendarza na stronie www
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 03.07.2006 17:45

Ładny dom i chyba niezła lokalizacja.
Wg cennika 36 EUR za dwójkę, chyba nie katastrofa jak na sierpień, ale pewnie na miejscu można jeszcze coś urwać... Dziwne, że tyle mają wolnego, a może zielone to zajęte ?
Ciekawa jestem, czy na wyposażeniu dwójek jest też aneks kuchenny ?
Całkiem podoba mi się ten dom, ciekawa jestem, czy ktoś miał okazję tam nocować ?
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 03.07.2006 20:45

Fakt, aktualizacja może być opóźniona
choć powinna być szybko aktualizowana.
Proponuję jutro puścić maila z prośbą o potwierdzenie.
Co słowo pisane to pisane......
Corrina -Studio ma aneks kuchenny. Co do utargowania???
hmmm oczywiście można zawsze grzecznie i z humorem....
w mailu spróbować :lol: :lol:
Zajmuję się handlem...i jak ktoś narzuca mi cenę,
to momentalnie wychodzą mnie kolce.
Ale jak poprosi grzecznie to idę na rękę.
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 04.07.2006 06:37

[quote="corrina"] a może zielone to zajęte?[quote]

zakładam, że zielone z literką F ja Free to wolne a szare z literką B jak Booked to zarezerwowane :)

Jareksz zgadzam się z Tobą w kwestii targowania :)
tutaj cena jest raczej atrakcyjna i nie planowałem 8)

pzdr/bruner
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 04.07.2006 09:00

bruner napisał(a):
corrina napisał(a): a może zielone to zajęte?

zakładam, że zielone z literką F ja Free to wolne a szare z literką B jak Booked to zarezerwowane :)

Jareksz zgadzam się z Tobą w kwestii targowania :)
tutaj cena jest raczej atrakcyjna i nie planowałem 8)

pzdr/bruner

Oczywiście miał być uśmieszek po pytaniu o zielone :) Nie trudno było się domyśleć, co znaczy F a co B ;)

Co do zejścia z ceny, miałam na myśli, że gdyby pojawić się na miejscu w tzw. ciemno, a właściciel miałby wolne pokoje, być może pomijając internet, cena "lokalna" byłaby lepsza. Ale pewnie nie koniecznie...
Tak czy inaczej, wygląda nieźle a i cena nie jest taka tragiczna.
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 04.07.2006 09:02

bruner napisał(a):Wita,

właśnie zarezerwowaliśmy (chyba) studio w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Baska Voda. Może ktoś zna ten adres pomoże w utwierdzeniu się że to dobry wybór :)

Piszę, że chyba zarezerwowaliśmy, bo osoba z którą rozmawialiśmy przez telefon nie zapisała sobie tylko datę przyjazdu i wyjazdu. [b]Nie chciała zaliczki, nazwiska ani nic innego - czy to normalne???[/b]

proszę o pomoc bo nie będziemy mogli spać spokojnie z myślą, że gość "przyjął rezerwację" a jak przyjedziemy to zostaniemy na lodzie

Bruner, czy rezerwację robiłeś tylko przez telefon ? Czy wypełniałeś też formularz na stronie ?
Dziwna sprawa z tą zaliczką..
No chyba, że obawiali się, że i tak nie dojdzie, skoro Twój wyjazd już na dniach w sumie.
My planujemy połowę sierpnia, ciekawe, czy też byłoby podobnie jak w Twoim przypadku.
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 04.07.2006 10:53

najpierw mailem dowiadywałem się o wolne pokoje, po otrzymaniu maila z potwierdzeniem, że są wolne wysłałem maila z prośbą o opis wyposażenia i rożnicy pomiędzy pokojem a studiem - na tego maila nie otrzymałem odpowiedzi. Zadzwoniłem więc, dopytałem o wyposażenie i zdecydowałem się zarezerwować studio. Pytałem o zaliczkę ale gość stwierdził, że niepotrzeba i żebyśmy tylko tydzień wcześniej potwierdzili przyjazd. No i teraz niby mam rezerwację a stres taki jakbym miał jechać w ciemno :twisted:

pzdr/bruner
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 04.07.2006 11:16

No fakt, dziwna sprawa...
Ja nie wiem niestety jakie są praktyki w Cro bo sama jadę w sierpniu pierwszy raz, zaufanie zaufaniem, ale nawet po lekturze postów Vedrana wynika jednak, że chyba mimo wszystko Chorwaci wolą się jakoś zabezpieczać :?:

Pisz koniecznie o dalszym rozwoju wypadków, mam nadzieję że wyłącznie pozytywnym dla Ciebie :)
Mi się ten dom naprawdę podoba, więc tym bardziej jestem zainteresowana.
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 04.07.2006 12:38

A ja jeszcze raz....Spij spokojnie
i tak jak prosili tydzień wcześniej potwierdź przyjazd.
Ja zaliczki płaciłem w biurze podróży
Prywatnie i bezpośrednio często wystarczy telefon lub mail.

Corrina- pan V. prowadzi tutaj swoją politykę....
...jak gdzieś pisał to obsługuje 1000 rodzin
w rodzinie 4 osoby średni pobyt to 10 dni....
jak to wymnożymy to zrozumiemy dlaczego jest aktywny,
I krytykuje te 3 procent co poszło koło nosa.
He he podobno nie ma tu miejsca na reklamę...
:lol: :lol: :lol: :lol:
DeBeScIaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DeBeScIaK » 07.07.2006 14:19

bruner napisał(a):........... No i teraz niby mam rezerwację a stres taki jakbym miał jechać w ciemno :twisted:

pzdr/bruner

a jaki to stres jechać w ciemno??
jedziesz tak żeby być tam o przyzwoitej porze i masz sporo czasu na szukanie. ja w zeszłym roku kwatery szukałem dosłownie 10 minut i znalazłem całkiem przyzwoitą.

Pozdro
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 10.07.2006 21:49

właśnie dostałem potwierdzenie - zarezerwowane :D

Chorwacjo szykuj się - przybywamy :wink:
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 11.07.2006 09:21

bruner napisał(a):właśnie dostałem potwierdzenie - zarezerwowane :D

Chorwacjo szykuj się - przybywamy :wink:

A ja napisałam do nich w zeszłym tygodniu z pytaniem o sierpnień, gdyż, według grafika na stronie,w terminie, ktory mnie interesował, dwójka była wolna. Pan mi odpisał że grafik na stronie jest zły i że nie ma wolnej dwójki tylko duży apartament. Oczywiście nie za cenę dwójki...
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 01.11.2006 22:48

I jakie wrażenia po pobycie?
Z góry dziękuję za odpowiedź...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone