Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Viganj-czysta plaża czy smoła

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysiek M.
Croentuzjasta
Viganj-czysta plaża czy smoła

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 04.08.2005 13:42

Proszę szanownych forumowiczów o info. na temat plaży w miejscowości Viganj. Czy jest czysta , czy też tak jak w Orebicu jest na niej smoła. Po za tym czy wiejący tam wiatr jest uciążliwy i czy na plazy mozna rozbic się z rodzinka w składzie 6 latek i 8 miesięczny berbec . Zgory dziękuję za odpowiedzi.
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 09.08.2005 08:09

Hej ludziska !!! obudźcie się i pomóżcie koledze ! Mam już taki mętlik ,że nie wiem czy jechać do tego Viganj czy sobie darować . Pomocy!!
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 09.05.2006 12:06

krzysiek M. napisał(a):Proszę szanownych forumowiczów o info. na temat plaży w miejscowości Viganj. Czy jest czysta , czy też tak jak w Orebicu jest na niej smoła. Po za tym czy wiejący tam wiatr jest uciążliwy i czy na plazy mozna rozbic się z rodzinka w składzie 6 latek i 8 miesięczny berbec . Zgory dziękuję za odpowiedzi.

Prawdobodobnie my też pojedziemy tam.Ja planowałem inne miejsce ale moja opcja została obalona. Teraz jest Viganj. Tez chciałbym wiedzieć więcej o tym miejscu. Pozdrawiam.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone