weldon napisał(a):Jak w Zegrzu, w Różanie ... Działa na wyobraźnię.
Na mnie największe wrażenie wywarło to mieszkanie w filarze mostu.
weldon napisał(a):Raczej tam nie wrócę.
Dobrze, że użyłeś słowa "raczej".
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Na tej ostatniej fotce widać parking, z którego wyruszyłem.
plavac napisał(a):Piszę, coby powiedzieć, że mi balsam na serce leją takie widoki jak Jadran z vrhu ...
Interseal napisał(a):Widać też Rat Pisak w Seline, z którego patrzyłem w przeciwnym kierunku na skały Bojin Kuk mocząc cztery litery w "kaczoku" Velebitskiego Kanału .
Czy masz coś jeszcze z tej części Velebitu?
Interseal napisał(a):Naprawdę niezłe kwiatki na tych Twoich zdjęciach , chciałoby się chyba choć raz zamienić wrzesień na maj.
Interseal napisał(a):Ten rejon to chyba jeden z ciekawszych w PN Paklenica i Południowym Velebicie?
newdomin napisał(a):Co jeszcze warto zobaczyć? Najbardziej zależy mi na widokach. Mogę poświęcić dodatkowo 1-2 dni.
newdomin napisał(a):jak wyglądają drogi w Velebicie
newdomin napisał(a):Co tambylcy radzą schodzić w regionie Velebitu i Paklenicy ?
Na pewno chciałbym zaliczyć Bojinac i Bojin kuk (zastanawiam się nad wejściem z poziomu morza z miejscowości Milovac, powrót przez Veliko Rujno, dalej Dubrave i koniec w Milovac). Czy jest jakaś inna droga (nie wiem czy żona wytrzyma podejście).
Myślę też o zaliczeniu w jednym dniu Małej Paklenicy, a później dużej.
Co jeszcze warto zobaczyć? Najbardziej zależy mi na widokach. Mogę poświęcić dodatkowo 1-2 dni.
Paweł
Powrót do Nasze relacje z podróży