plavac napisał(a):Bijele Stijene - w planach. Vagansky vrh - w planach.
Kolejne szczyty masywu Dinary - w planach.
plavac napisał(a):Tak jak obiecuję sobie zawitać na wszystkie Twoje galerie - bo w tym roku pierwszy raz w życiu , razem z synem, wędrowałem po via ferratach - i zakochałem się ... A jak młody zobaczył na Twoim zdjęciu stalową linkę w Velebicie - zapytał, kiedy tam jedziemy
plavac napisał(a):dzięki za górską ucztę na koniec ciężkiego początku tygodnia. Jakby nie było tego poniedziałku
trinity napisał(a):fantastyczna relacja! Podziwiam Twój zapał, bo ja w takim klimacie, to marzę tylko o pływaniu i nurkowaniu dla ochłody a tu widzę, że nawet upały nie są przeszkodą do wysiłkowej wędrówki!!! Wielki szacun
Interseal napisał(a):Mam pytanie odnośnie planów i map, których ewentualnie używałeś do planowania i poruszania po Velebicie.
Oba parki narodowe mają dość dokładne mapy. Co natomiast w przypadku środkowej części?
plavac napisał(a):Czyli klasyczna wyrypa czyli wiadomo gdzie się zacznie ale niewiadomo gdzie się skończy
plavac napisał(a):Gdzie zamieścisz relacje z tegorocznych włóczęg - w tym samym wątku ?
Może wzorem Lidii I Kulki będziesz dopisywał kolejne nazwy ?
Czy masz jakiś autorski pomysł ?
Interseal napisał(a):Spodziewałem się podobnej odpowiedzi co do map.
Ciekaw jestem czym nas w najbliższym czasie zaskoczysz.
Interseal napisał(a):No więc prawie wszystko jasne.
Interseal napisał(a):Powodzenia!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży