Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VELA STINIVA-był tam ktoś???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 31.07.2009 10:29

Spaliśmy w domku z powyższych zdjęć, z czerwonego kamienia z charakterystycznymi łukami, u Drago. Apartamenty w cenie 45-50 euro za 3-4 osoby. Sklepiku w miejscowosci nie ma , trzeba jechcac do Zastraziste i nikt chleba nie dowozi ;-(, dowożą tylko owoce.
A co do kutra, to większość naszego pobytu stał na swoim miejscu ;-)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 31.07.2009 11:53

A to po to jest ten kuter :wink:
A obok zatoczki chodziliście gdzieś jeszcze na plaże ?
Czy oprócz restauracji Ser Zone była czynna jeszcze jedna ?
Wypytuję się bo całkiem spodobało mi się to miejsce , tak na tydzień leniuchowania w sam raz , pewnie po dwóch dniach wszyscy się znają i pozdrawiaja w takiej małej społeczności a człowiek czuje się swojsko - mam rację ? :wink:
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 31.07.2009 12:59

Mi też bardzo się tam spodobało, do tej pory urzekł mnie podobnie Trstenik na Peljesacu. A propo tego miejsca, gdy rezerwowalismy kwatery, gospodarz napisal, ze gdy ktos raz tam przyjedzie bedzie chcial wrócic i miał rację ;-). My wrócimy kiedyś na pewno,oczywiscie jak sie uda. Druga knajpka byla czynna, czesto odwiedzana przez tubycow,rybacy pija tam rano kawe, nasi panowie kilka razy zabrani byli na polow ryb(chciaz niezbyt udany) i w tej knajpce popijali poranna kawe z rybakami. A plaz innych nie poznalismy, chyba trudne dojscie, mielismy kajak, troszke poplywalismy, ale plazowanie bylo tylko na naszej plazy. Nie byla tłoczna , a na skalkach plazowaly sie topleski, a dalej nawet nudysci.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 31.07.2009 16:58

To wszystko po troche na tej plaży :D , jak byłem w czerwcu jachtem bylismy jedyni w wodzie :wink:
Dzięki za informacje !
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 03.05.2011 21:04

Persa można prosić o kolejną porcję zdjęć ? :D
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.05.2011 17:04

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/url]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 10.05.2011 17:16

No, ale kościół (sv.Ivan) to nie V.Stiniva.. tylko Poljica ..
Pozdrawiam
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.05.2011 17:18

można ścieżką wejść wysoko, wysoko .....

Ostatnio edytowano 10.05.2011 18:13 przez Persa, łącznie edytowano 1 raz
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.05.2011 17:19

a tam pola lawendy...

z ktorych zrobilismy takie pałki..

Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.05.2011 18:11

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No, ale kościół (sv.Ivan) to nie V.Stiniva.. tylko Poljica ..
Pozdrawiam

Kasiu
ja tylko turystka jestem, ja się mało znam ;-)
ale ten kościół był w moim albumie Z Veli Stinivy, stąd zdjęcie, kolejne chciałam dodac z Jelsy....
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.05.2011 18:19

Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 02.06.2011 14:20

Persa Draga moja :) czy mogłabyś podesłać :) wiecej zdjęc z Apart.Drago :) i czy w każdym apartamencie są kuchnie tzw tradycyjne wyposażenie .. ? i taras jak wygląda?
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 04.06.2011 09:24

? :)
Sara12
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara12 » 13.06.2011 16:21

Aby uzyskać więcej informacji i zdjęć o Vela Stiniva na wyspie Hvar można sprawdzić tego wielkiego interaktywnej mapie

Sara
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 13.06.2011 20:41

Adam.B napisał(a):? :)

wrzuce zdjęcia, chociaz tarasow mam mało tzn zdjec, a wnetrz to juz chyba w ogole
na dole jest jeden apartament, dwa lata temu mial najgorszy standard, tzn
dawno nie remontowany, u gory 4 apartamenty( kuchnia+ kanapa rozkladana ) i sypialnia, no i lazienka, apartamenty od frontu maja ladne tarasy ok.12-14 m kw., a apartamenty z boku troszke mniejsze ( sypialnia polaczona z kuchnia, zaslonieta scianka,ale nie zamykana)
i te tarasy z boku podobnej wielkosci, ale troszke gorsze, takie niedorobione, nizabezpieczne dla malych dzieci, polecam dla starszych( strome schody i niezabezpieczone barierkami boki tarasu)
ale apartamenty czysciutkie, schludne,polecam

to na razie tyle, pozniej poszukam zdjec
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

VELA STINIVA-był tam ktoś??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone