Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Justynab69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justynab69 » 09.09.2007 15:32

Długo tu nie zaglądała i muszę przyznać że jest co poczytać .
Ja również w ubiegłym roku byłam w tym hotelu w tym samym czasie co Rynio, a w tym roku byliśmy w Grecji na Krecie i porównując uprzejmość obsługi Adrii z hotelem greckim to niebo i ziemia. Zgadzam się że obsługa nie należy do najmilszych np. mój syn raz po kolacji zabrał do ręki jabłko i wyszedł ze stołówki przed nami. Laseczka pilnująca wejścia zwróciła nam uwagę że nie wolno nic wynosić ze stołówki - a to było TYLKO JABŁKO.
Natomiast bywaliśmy w innych hotelach i nikt na takie drobiazgi nie zwraca uwagi. Innym minusem są pokoje na końcu skrzydła gdzie dochodzą wczesnym rankiem hałasy które budzą gości o 5 rano. Nie wspomnę o braku klimatyzacji jak na all. I zgadzam się że hotel nie należy do godnych polecenia choć na pewno ma i dużo plusów np. położenie. Pozdrawiam wszystkich na forum.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 09.09.2007 18:28

Justynab69 napisał(a):Długo tu nie zaglądała i muszę przyznać że jest co poczytać .
Ja również w ubiegłym roku byłam w tym hotelu w tym samym czasie co Rynio, a w tym roku byliśmy w Grecji na Krecie i porównując uprzejmość obsługi Adrii z hotelem greckim to niebo i ziemia. Zgadzam się że obsługa nie należy do najmilszych np. mój syn raz po kolacji zabrał do ręki jabłko i wyszedł ze stołówki przed nami. Laseczka pilnująca wejścia zwróciła nam uwagę że nie wolno nic wynosić ze stołówki - a to było TYLKO JABŁKO.
Natomiast bywaliśmy w innych hotelach i nikt na takie drobiazgi nie zwraca uwagi. Innym minusem są pokoje na końcu skrzydła gdzie dochodzą wczesnym rankiem hałasy które budzą gości o 5 rano. Nie wspomnę o braku klimatyzacji jak na all. I zgadzam się że hotel nie należy do godnych polecenia choć na pewno ma i dużo plusów np. położenie. Pozdrawiam wszystkich na forum.

Im dłużej temat trwa tym więcej minusów.Także o co chodzi nikt już nie wie. :wink:
Marzenag
Podróżnik
Ja Wiem!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 09.09.2007 19:21

Ja wiem ,o co chodzi!!świetny hotel...godny polecenia!!
Justynab69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justynab69 » 16.09.2007 15:33

Droga Marzeno czy był to Twój pierwszy pobyt w hotelu. A może porównujesz Adrie z domami wczasowymi z lat komunizmu? :wink:
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 16.09.2007 16:26

Nie!!żadna z tych rzeczy...!!ale przecież nikt nie musi sie ze mną zgadzać...bo im mnie ludzi tam pojedzie...tym więcej będę miała miejsc na basenie!
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 17.09.2007 08:51

Widzę, że rozpętałem burzę w szklance wody, i tu zgadzam się z moją przedmówczynią , nie jedźmy będzie miała więcej miejsca na basenie. A tak swoją drogą rozmawiając z ludźmi, np mój kolega zawsze jeździł z przyczepą campingową i w tymroku był po raz pierwszy w hotelu w polsce stwierdził że to po prostu rewelka , że bylo cudownie - ja też byłem w tym hotelu i kilku moich znajomych i uważam że to dno, a nawet niżej , ale zwracając honor każdy ma inną skalę porównawczą , pozdrawiam wszystkich i życzę pomyślności
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone