Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 20.08.2007 15:04

Ludzie!!!właśnie wróciłam z hotelu adria-vela luka.I po prostu nie moge zrozumiec osób,które pisały tu takie bzdury!!!!Ten hotelu jest "nic dodać nic ująć"!!!Może niektóre osoby oczekują za wiele...to nie jest hotel 5*,żeby kawe do łóżka przynosili.Jest to hotel godny polecenia!!!A tamte opinie nie były godne przeczytania....bo tylko się zdenerwowałam.Wiele osób pisało,że miejscowi przychodzą na basen,a obsługa nie reaguje-nie prawda....jest wyznaczona osoba,która nadzoruje basen.Napoje do woli.Jedzenie pyszne w ogromnych ilościach.Obsługa bardzo miła.Na basenie wcale nie ma dużo ludzi.Na plazy też nie.Każdego dnia wieczorem dyskoteka.Wczesniej zabawy dla dziecie.Każdego dnia zmiana ręczników...co 3 dni pościeli...ludzie....co jeszcze chcieć więcej???????? 8O 8O
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 20.08.2007 16:13

Bardzo mnie to cieszy być może skarga do neckermana którą złożyliśmy odniosła skutek .
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 20.08.2007 17:20

Marzenag napisał(a):Ludzie!!!właśnie wróciłam z hotelu adria-vela luka.I po prostu nie moge zrozumiec osób,które pisały tu takie bzdury!!!!Ten hotelu jest "nic dodać nic ująć"!!!Może niektóre osoby oczekują za wiele...to nie jest hotel 5*,żeby kawe do łóżka przynosili.Jest to hotel godny polecenia!!!A tamte opinie nie były godne przeczytania....bo tylko się zdenerwowałam.Wiele osób pisało,że miejscowi przychodzą na basen,a obsługa nie reaguje-nie prawda....jest wyznaczona osoba,która nadzoruje basen.Napoje do woli.Jedzenie pyszne w ogromnych ilościach.Obsługa bardzo miła.Na basenie wcale nie ma dużo ludzi.Na plazy też nie.Każdego dnia wieczorem dyskoteka.Wczesniej zabawy dla dziecie.Każdego dnia zmiana ręczników...co 3 dni pościeli...ludzie....co jeszcze chcieć więcej???????? 8O 8O

Co trzy dni zmiana pościeli? To skandal.Spać przez 3 dni w przepoconej pościeli. :evil: Napoje do woli ,ale podwójnych drinków nie dają.Skandal. :twisted: Gdzie jest kierownik tego lokalu i książka skarg i zażaleń. :wink:
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 21.08.2007 12:21

Co???To chyba jakieś żarty....ludzie nie czytajcie tego...wszyscy,którzy tam byli są bardzo zadowoleni....a tu chyba wyjątek potwierdzający regułę...a czy u siebie w domu pościel zmieniasz co dzień???????!!!???nie sądze
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 21.08.2007 12:25

Szanowna przedmówczyni , byłem tam dwa razy słownie dwa , w ubiegłym roku było super teraz były 4 grupy polaków wierz albo nie ale wszyscy zgodnie stwierdzili że już tam nie wrócą, a znad basenu to nawet czesi i słowacy gonili miejscowych, jak już pisałem składałem skargę do neckermnana na warunki w tym roku być może coś z tym zrobili, ale ja już tam nie wrócę .Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.08.2007 12:28

Marzenag napisał(a):Co???To chyba jakieś żarty....ludzie nie czytajcie tego...wszyscy,którzy tam byli są bardzo zadowoleni....a tu chyba wyjątek potwierdzający regułę...a czy u siebie w domu pościel zmieniasz co dzień???????!!!???nie sądze

Oczywiście, że żarty to co pisze Platon vel AndrzejJ, krótko jesteś Marzenko na forum, więc nie wiesz, że to największy żartowniś :wink: :lol:
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 21.08.2007 12:44

Marzenag napisał(a):Co???To chyba jakieś żarty....ludzie nie czytajcie tego...wszyscy,którzy tam byli są bardzo zadowoleni....a tu chyba wyjątek potwierdzający regułę...a czy u siebie w domu pościel zmieniasz co dzień???????!!!???nie sądze

Marzeno

Jeżeli Ci sie podobało, to tylko się cieszyć. Jest to forum gdzie kazdy może wyrazić swoją opinię. Też byłem w tamtym roku w tym hotelu. W tym roku poleciłem go znajomym, któży też byli niestety zawiedzeni, szczególnie stosunkiem obsługi do gości hotelowych. Zapewne nie masz porównania do roku poprzedniego. W tamtym roku w tym hotelu człowiek był gosciem, w tym tylko turystą, co nie znaczy , że nie można być zadowolonym. Wszystko zależy od tego jakie masz oczekiwania, i jakie jest twoje doświadczenie z pobytów w innych hotelach.

Mario
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 21.08.2007 13:29

Tak,tylko wypowiadały sie tu też osoby,które były w tym roku i miały jakieś,ale...a tu naprawde nie ma sie do czego doczepic....i własnie przez takie osoby...przez cała drogę sie martwiłam...a jesli chodzi o obsługe,to usmiech imz twarzy nie znika.
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 21.08.2007 13:43

Marzenag napisał(a):...a jesli chodzi o obsługe,to usmiech imz twarzy nie znika.

Wracam do podwójnych. Może, nie najlepszy przykład, bo ktoś powie , że alkoholik. Jednak, jeżeli płacisz all inclusive, to powinnas to dostać i basta. Moi znajomi mieli problem z zakwaterowaniem. Miało byc od strony morza, a było od strony górki przed oknami. Wina nie była biura tylko hotelu, bo zakwaterowali niemców, którym górka się nie podobała. Porządny hotel tak nie robi. Za co zapłaciłaś, powinnas otrzymać.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 21.08.2007 14:05

Co do uśmiechów na twarzach obsługi to na pewno ich nie było w tym roku dwie osoby z baru były wciąz uśmiechnięte reszta to kara być może zmienili obsługę , bo zmieniaja ją tam co chwila . I nie zganiaj winy za swoje złe samopoczucie na mnie gdybyś była tam z nami w tym terminie to miała byś takie samo zdanie jak i my. .Po za tym myśle że już czas skończyć tą dyskusję bo do niczego to nie prowadzi cieszę sie że Ci sie podobało.Pozdrawiam.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 21.08.2007 19:33

A ile gwiazdek ma ten hotel ? :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.08.2007 20:16

Po którymś kolejnym podwójnym drinku może mieć dużo :wink: (gwiazdek)
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 21.08.2007 21:38

Janusz Bajcer napisał(a):Po którymś kolejnym podwójnym drinku może mieć dużo :wink: (gwiazdek)

A gwiażdziste niebo nad nami :wink:
A tak serio .Hotel w katalogu ma trzy chorwackie gwiazdki i czy się to komu podoba czy nie, pościel i ręczniki mają być w nim wymieniane codziennie. :twisted: Żarty się skończyły. :wink:
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 22.08.2007 07:49

W cro wogóle wszystko się zmienia
Marzenag
Podróżnik
Witam.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 26.08.2007 20:37

Nie mam juz siły kolejny raz tłumaczyc,że w tym hotelu nie ma sie do czego doczepic.Nawet jesli ktos jest bardzo wymagający....to po prostu nie da rady się uczepić :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone