darko napisał(a):Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.
kobe74 napisał(a):darko napisał(a):Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.
Nie jestem aż tak strachliwa. Przekonam sie juz niedługo na własnej skórze. A z drugiej strony tak mało czasu spedzam w hotelu że w zasadzie nie powinno byc problemu . Jak wróce zdam relacje
darko napisał(a):Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.
darko napisał(a):NIestety ze starej obsady został tylko kierownik stołówki i obsługa w recepcji włącznie z jurkiem stróżem. Ale jedno jst pewne my już do chorwacji nie jedziemy, za tą sama kasę jest tunezja , egipt, i to już z przelotem więc nie ma sensu się męczyć.Pozdrowionka
KOLEŚ napisał(a):Z tych wszystkich poszukiwań to w maju pojechałem z rodzinka na Słowację
5 dni w 4 * za 800 HP-super+baseny termalne,jaskinie itp Słowacja kraj wymarły,oprócz naszych.Na szlakach w górach po 6 godzin SAMI.(plus potem niestety swojskie klimaty Kraków,Dunajec,Zakopane itp 5 dni 3 razy drożej.Potem moje dzieciątka wyrwały na obozy,a my wrzesień nic,bo wszystko drogie.
Ale całe szczęście ,że opisałeś Adrię ,bo w 2008 twardo tam chcieliśmy jechać-i zdaje się nie pojedziemy.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne