Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 31.07.2007 12:57

Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 31.07.2007 22:26

darko napisał(a):Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.

Nie jestem aż tak strachliwa. Przekonam sie juz niedługo na własnej skórze. A z drugiej strony tak mało czasu spedzam w hotelu że w zasadzie nie powinno byc problemu . Jak wróce zdam relacje :)
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 01.08.2007 06:48

LRobert napisał(a):Czemu tak narzekacie na ten hotel. ja bylem pierwszy raz w hotelu przez tydzień w ramach eksperymentu.

Darko był tam rok po roku, i ma rozeznanie jak było w tamtym roku. A było super.
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 02.08.2007 21:36

kobe74 napisał(a):
darko napisał(a):Życzę powodzenia i przyjemnych wakacji - zupełnie szczerze bez żadnych podtekstów .Przykro , że straszę ale takie mam odczucia, Jednak mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić .Pozdrawiam.

Nie jestem aż tak strachliwa. Przekonam sie juz niedługo na własnej skórze. A z drugiej strony tak mało czasu spedzam w hotelu że w zasadzie nie powinno byc problemu . Jak wróce zdam relacje :)

A kiedy tam jedziesz??Może byśmy mogły się jakoś skontakotwać ,jesli jedziesz wczesniej niz w sobotę:)
A i czekam..na opinie,bo trochę się podłamałam tymi ostatnimi :x
Marzenag
Podróżnik
!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 03.08.2007 12:14

Proszę...niech mi ktoś napisze czy tam jest naprawde tak żle???Jutro tam jade!!!
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 03.08.2007 14:47

Ludzie ...gdzie jesteście jak potrzebuje waszej pomocy??!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.08.2007 16:06

Ja nie pomogę, bo dla mnie najlepszym hotelem w Cro jest własny "hotelik" w postaci namiotu :D :papa:
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 14.08.2007 11:26

Witam Cię Dareczku, przeczytałem wszystkie Twoje posty i wnioskuję, że przeżyłeś duże rozczarowanie z pobytu w Cro. Mam nadzieję, że Chorwaci zmądrzeją i będzie można znów jeździć do nich. Mam pytanko czy znajome kelnerki Ivana i Andriana z ubiegłego roku pracowały.
Pozdrawiamy Rysiek i Jurek
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 14.08.2007 12:50

NIestety ze starej obsady został tylko kierownik stołówki i obsługa w recepcji włącznie z jurkiem stróżem. Ale jedno jst pewne my już do chorwacji nie jedziemy, za tą sama kasę jest tunezja , egipt, i to już z przelotem więc nie ma sensu się męczyć.Pozdrowionka
KOLEŚ
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOLEŚ » 17.08.2007 09:57

darko napisał(a):NIestety ze starej obsady został tylko kierownik stołówki i obsługa w recepcji włącznie z jurkiem stróżem. Ale jedno jst pewne my już do chorwacji nie jedziemy, za tą sama kasę jest tunezja , egipt, i to już z przelotem więc nie ma sensu się męczyć.Pozdrowionka

Witam.Myślałem ,że czat umarł,a tu takie rewelacje.Darko,aż tak źle?
Przecież nasz wszystkich wspólny pobyt w 2006 był super.Ja w przyszłym roku chciałem sie tam wybrać ale po tym co piszesz to sobie chyba daruje.
A to ,że Chorwacja droga jak diabeł,to ja sie przekonałem podczas mojej dwudniowej wyprawy do Dubrownika w 2006..
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 17.08.2007 10:35

Siemanko Koleś gdzieś Ty się podziewał. ????
Ano rzeczywistość 2007 przerosła nasze oczekiwania, moja małżonka powiedziała, że do cro mogę sobie jechać sam. Będę szukał w innych częściach świata .I daruj sobie wyjazd do Adrii chyba że się coś zmieni ale podejrzewam że raczej może być tylko drożej.Pozdrowionka
KOLEŚ
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOLEŚ » 17.08.2007 17:58

Z tych wszystkich poszukiwań to w maju pojechałem z rodzinka na Słowację
5 dni w 4 * za 800 HP-super+baseny termalne,jaskinie itp Słowacja kraj wymarły,oprócz naszych.Na szlakach w górach po 6 godzin SAMI.(plus potem niestety swojskie klimaty Kraków,Dunajec,Zakopane itp 5 dni 3 razy drożej.Potem moje dzieciątka wyrwały na obozy,a my wrzesień nic,bo wszystko drogie.
Ale całe szczęście ,że opisałeś Adrię ,bo w 2008 twardo tam chcieliśmy jechać-i zdaje się nie pojedziemy.
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 17.08.2007 20:00

KOLEŚ napisał(a):Z tych wszystkich poszukiwań to w maju pojechałem z rodzinka na Słowację
5 dni w 4 * za 800 HP-super+baseny termalne,jaskinie itp Słowacja kraj wymarły,oprócz naszych.Na szlakach w górach po 6 godzin SAMI.(plus potem niestety swojskie klimaty Kraków,Dunajec,Zakopane itp 5 dni 3 razy drożej.Potem moje dzieciątka wyrwały na obozy,a my wrzesień nic,bo wszystko drogie.
Ale całe szczęście ,że opisałeś Adrię ,bo w 2008 twardo tam chcieliśmy jechać-i zdaje się nie pojedziemy.

Przecież w Vela Luce są też inne hotele niz Adria , a i prywatnych apartamentów jest zatrzesienie . Chyba nie warto rezygnować z wyjazdu w fajne miejsce tylko dlatego że hotel zszedła na psy . Pozdrov
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 17.08.2007 20:51

Jak najbardziej popieram.Nie jedżcie tam gdzie nie dają podwójnych drinków w cenie. :wink:
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 20.08.2007 08:10

platon napisał(a):Jak najbardziej popieram.Nie jedżcie tam gdzie nie dają podwójnych drinków w cenie. :wink:

Inteligentnego przyemnie poczytać, - gdzie byłeś do tej pory , oczywiście człowiek ma rację.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone