Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.12.2006 20:09

rynioo napisał(a):Neckermann zaproponował odszkodowanie 500 pln na rodzinę :twisted: :twisted: :twisted: .Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie

Rynio :wink: Jakie odszkodowanie dostałeś ? I ile rozpraw w sądzie miałeś? :wink:
pelam
Turysta
hotel Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 16.12.2006 21:23

darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.

Ja już zaklepałem sobie wyjazd do Hotelu Adria 9 grudnia. Jadę tam z żoną i dziećmi (10 i 6 lat) w teminie od 1 do 15 lipca. Razem ze mną jadą dwa małżeństwa. Minceta w tym roku zmieniła nazwę na link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej Club i grubo podniosła ceny (za moją rodzinę ponad 12 tyś zł), a w Adrii niecałe 5 tyś.
pelam
Turysta
hotel Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 16.12.2006 22:32

darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.

Ja już zaklepałem sobie wyjazd do Hotelu Adria 9 grudnia. Jadę tam z żoną i dziećmi (10 i 6 lat) w teminie od 1 do 15 lipca. Razem ze mną jadą dwa małżeństwa. Minceta w tym roku zmieniła nazwę na link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej Club i grubo podniosła ceny (za moją rodzinę ponad 12 tyś zł), a w Adrii niecałe 5 tyś.
Jola L-G
Cromaniak
Re: hotel Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 16.12.2006 23:59

pelam napisał(a):

.........Kiedyś ktoś śpiewał.....Hotel Adria na godziny.......i co ty na to??????
pelam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 17.12.2006 09:46

Jola L-G napisał(a):
pelam napisał(a):

.........Kiedyś ktoś śpiewał.....Hotel Adria na godziny.......i co ty na to??????

Nie rozumiem o co Ci chodzi. Zresztą na stronie Neckermanna możesz sobie zarezerwować ten hotel ale tylko pokoje dwuosobowe (rodzinne czteroosobowe A2D chyba już się skończyły).
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 17.12.2006 11:18

Jola L-G napisał(a):.........Kiedyś ktoś śpiewał.....Hotel Adria na godziny.......i co ty na to??????

Cały czas wydawało mi się, że śpiewał "hotel Patria na godziny...", ale może się mylę. :wink:
Poza tym, Adria bardziej przypomina sanatorium niż hotel na godziny, choć podobno różnica bywa niewielka.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 18.12.2006 08:54

Też się nastawiałem na mincetę . Ale w Adrii też jest O.K.
Zauważyłeś że to forum zrobiło się Priv. Ludziska jeszcze nie myślą o wakacjach.Pozdr.
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 18.12.2006 09:10

darko napisał(a):Też się nastawiałem na mincetę . Ale w Adrii też jest O.K.
Zauważyłeś że to forum zrobiło się Priv. Ludziska jeszcze nie myślą o wakacjach.Pozdr.

Witam

Myślą, myślą- tylko nie maja jeszcze katalogów. Ja na razie szykuję się do wyjazdów zimowych.

Pozdrowienia dla Wszystkich obecnych. Zdrowych i Wesołych Świąt

Puzzle1
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 18.12.2006 09:43

O Puzzle dołączył , gdzie ty chcesz w to zimno jechać poczekaj aż się rozpogodzi.
No i oczywiście dołączam się do życzeń Wesołych i zdrowych świąt.
pelam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 18.12.2006 11:53

O Mincecie (teraz link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej CLUB) trzeba zapomnieć, chyba że zapłacisz 12tyś za 2+2 plus dojazd, ale za te pieniądze masz już oferte z przelotem do "ciepłych krajów".
pelam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 18.12.2006 11:57

Katalogów na papierze faktycznie jeszcze nie ma, ale już są oferty w komputerach pań w biurach Neckermanna i on-line neckermanna.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 18.12.2006 12:08

pelam napisał(a):Katalogów na papierze faktycznie jeszcze nie ma, ale już są oferty w komputerach pań w biurach Neckermanna i on-line neckermanna.

To prawda i z miejscami jest już krucho.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto żyw do Neckermana
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 18.12.2006 19:55

Cały czas wydawało mi się, że śpiewał "hotel Patria na godziny...", ale może się mylę. :wink:
Poza tym, Adria bardziej przypomina sanatorium niż hotel na godziny, choć podobno różnica bywa niewielka.[/quote]

Witam,

nie było tak najgorzej w tym sanatorium. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Jedynie, żeby była pogoda i ta sama obsługa barze.

pozdrawiam
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 19.12.2006 08:54

.....no i mafia geriatryczna !!!!!!
pelam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pelam » 19.12.2006 10:53

darko napisał(a):.....no i mafia geriatryczna !!!!!!

Może zamiast się śmiać, doradzilibyście który wybrać hotel w Chorwacji w lipcu dla 4 osób ( 2+2 w dwóch pokojach ) z all inclusive w cenie do 4600 pln.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone