rynioo napisał(a):Neckermann zaproponował odszkodowanie 500 pln na rodzinę .Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie
Rynio Jakie odszkodowanie dostałeś ? I ile rozpraw w sądzie miałeś?
darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.
darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.
pelam napisał(a):darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.
Ja już zaklepałem sobie wyjazd do Hotelu Adria 9 grudnia. Jadę tam z żoną i dziećmi (10 i 6 lat) w teminie od 1 do 15 lipca. Razem ze mną jadą dwa małżeństwa. Minceta w tym roku zmieniła nazwę na link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej Club i grubo podniosła ceny (za moją rodzinę ponad 12 tyś zł), a w Adrii niecałe 5 tyś.
Jola L-G napisał(a):pelam napisał(a):darko napisał(a):niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.
Ja już zaklepałem sobie wyjazd do Hotelu Adria 9 grudnia. Jadę tam z żoną i dziećmi (10 i 6 lat) w teminie od 1 do 15 lipca. Razem ze mną jadą dwa małżeństwa. Minceta w tym roku zmieniła nazwę na link usunięty na życzenie włściciela strony docelowej Club i grubo podniosła ceny (za moją rodzinę ponad 12 tyś zł), a w Adrii niecałe 5 tyś.
.........Kiedyś ktoś śpiewał.....Hotel Adria na godziny.......i co ty na to??????
Jola L-G napisał(a):.........Kiedyś ktoś śpiewał.....Hotel Adria na godziny.......i co ty na to??????
darko napisał(a):Też się nastawiałem na mincetę . Ale w Adrii też jest O.K.
Zauważyłeś że to forum zrobiło się Priv. Ludziska jeszcze nie myślą o wakacjach.Pozdr.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne