Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 20.07.2006 08:06

darko napisał(a):Puzzle nie wychylaj się zrobimy społeczną kolejkę i każdy dostanie szansę, co do zrzuty na cały hotel to mamy przeciwko nam całą mafię geriatryczną , ale będziemy walczyć jak lwy :D

Jak bede miał pod soba bar to mozecie być pewni , że żadna młodzież geriatryczna nie zostanie obsłużona przed wami

pozdr
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 20.07.2006 08:06

jeszcze jedna wiadomość priv dla boybondka- wybieramy się do Dźwirzyna 29-30 lipiec , czy Twoi są tam jeszcze?
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 23.07.2006 15:37

darko napisał(a):jeszcze jedna wiadomość priv dla boybondka- wybieramy się do Dźwirzyna 29-30 lipiec , czy Twoi są tam jeszcze?

Moi są tam cały czas. Ja dojadę do nich dopiero 03.08. i wracamy wszyscy 12.08
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 04.08.2006 16:35

Puzzle1 napisał:
Rynio jak tam reklamacja?

Narazie czekają na odpowiedź.Biuro ma 30 dni na to żeby odpowiedzieć na reklamację i wygląda na to,że chce ten czas wykorzystać do maksimum.

pozdrav
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 05.08.2006 07:45

Cwaniaki!!!
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 23.08.2006 20:44

Neckermann zaproponował odszkodowanie 500 pln na rodzinę :twisted: :twisted: :twisted: .Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 24.08.2006 06:20

rynioo napisał(a):Neckermann zaproponował odszkodowanie 500 pln na rodzinę :twisted: :twisted: :twisted: .Sprawa prawdopodobnie zakończy się w sądzie

Poniżająca kwota. Nie poddawajcie sie . Spiepszyli Wam cały urlop.

Pozdrawiam

Puzzle1
darko
Croentuzjasta
Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 12.12.2006 15:22

Witam po długiej przerwie.
Kto jedzie do ADRI w czerwcu . czekam na kontakt.
wyrzej
Globtroter
Re: Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 14.12.2006 20:45

darko napisał(a):Witam po długiej przerwie.

Dareczku,
przede wszystkim pozdrowienia dla Was wszystkich po dość długim braku kontaktu.
A wracając do Twojego pytania, to chyba troszkę za wcześnie na takie deklaracje.
W biurze Ne.....mana nie mają jeszcze katalogów na lato 2007. Wiem od Ryśka, że Ty już coś rezerwowałeś, ale dla innych to za wcześnie.
Ja przymierzam się do Mincety w Dubrowniku, w drugiej połowie czerwca. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to może jakaś inna oferta wpadanie w oko. Nie wykluczam też Adrii, bo było nam tam całkiem znośnie.
boybondek
Odkrywca
Re: Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 15.12.2006 06:21

darko napisał(a):Witam po długiej przerwie.

Witam, Darko jestem po pierwszym kontakcie z tym facetem od wczasów, przesłał mi swoją ofertę.
pozdrawiam
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 15.12.2006 08:58

Witaj Jureczku, pozdrowionka zez Łobza. Oferty już są ja już nawet wpłaciłem zaliczkę i podpisałem umowę . Podpowiem że na termin w którym jadę zostało niewiele miejsc . Co do Mincety chciałem tam pojechać ale strasznie podrożała i kosztuje dwa razy tyle co Adria, zmienili tam coś i dołożyli gwiazdkę taką info. otrzymałem z Neckerman polska, Co do rezerwacji to proponuję pominąć swoje biuro i uderzyć bezpośrednio do Neckermana na infolinię.
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 15.12.2006 18:58

Witam Darko otrzymałem kilka zdjęć z hotelu Minceta od sympatycznej dziewczyny Kasi, która tam była. Prześlę Ci je na pocztę. Może jeszcze nie wszystko stracone i w tym hotelu się spotkamy.

pozdrawiam
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 15.12.2006 19:01

Witam, Wyrzej otrzymałem kilka zdjęć z hotelu Minceta od sympatycznej dziewczyny Kasi, która tam była. Prześlę Ci je na pocztę.

pozdrawiam
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 16.12.2006 10:05

niestety mam pewniackie info na temat mincety i nie będę płącił tyle ile oni sobie życzą . Jadę do Adrii,a zdjęcia mincety już wcześniej dostałem .Pozdr.
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 16.12.2006 19:34

Trochę szkoda, bo nastawiłem się na Mincetę - jest fajnie położona i w miarę blisko do miasta.
Pożyjemy, zobaczymy.
Na razie, bo żona goni mnie do przedświątecznych porządków.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone