Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 21.06.2005 07:54

Kwestie leżaków to już przerabiałem na Hvarze. Poranna walka.
Mam swoje leżaki i materace - jestem samowystarczalny.
Mało zapłaciłem za urlop ,to i małe mam wymagania.Luksus kosztuje !!!
Hotelu już nie zmienię , plaży nie rozciągnę ale dobrze ,że jest basen zewnętrzny.Inwestycja zakończona pomyślnie. Obiecali na ten sezon i jest.
Jako istota cieniolubna lubię cień -jak z nim sprawa wygląda.Chyba i tak zabiorę parasol przeciwsłoneczny.Gdzie ja to wszystko spakuję do auta ??
Dzieki za info na temat dojazdu.
Ukłony w podzięce :)
Śląsk pozdrawia Zagłębie !!!

PS.
Jadę przez Cieszyn potem na Cadce i na Ziline i tak jak ty na Split.
Zwardoń omijam bo za dużo czasu trace na dojazd do przejścia granicznego.
kanion
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kanion » 21.06.2005 14:36

James Bond napisał(a):Kwestie leżaków to już przerabiałem na Hvarze. Poranna walka.
Mam swoje leżaki i materace - jestem samowystarczalny.
Mało zapłaciłem za urlop ,to i małe mam wymagania.Luksus kosztuje !!!
Hotelu już nie zmienię , plaży nie rozciągnę ale dobrze ,że jest basen zewnętrzny.Inwestycja zakończona pomyślnie. Obiecali na ten sezon i jest.
Jako istota cieniolubna lubię cień -jak z nim sprawa wygląda.Chyba i tak zabiorę parasol przeciwsłoneczny.Gdzie ja to wszystko spakuję do auta ??
Dzieki za info na temat dojazdu.
Ukłony w podzięce :)
Śląsk pozdrawia Zagłębie !!!

PS.
Jadę przez Cieszyn potem na Cadce i na Ziline i tak jak ty na Split.
Zwardoń omijam bo za dużo czasu trace na dojazd do przejścia granicznego.

Na plazy sa zrobione otwory na parasole ( do wypozyczenia w hotelu ) na basenie sa parasole przy kazdym lezaku + stolik .
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 21.06.2005 15:33

Jak przypuszczam to małe szanse są na leżak,parasol przy basenie.
Będę musiał toczyć bitwy z rodakami i innymi nacjami.
Że też nie może być tak ,że jest tyle leżanek ilu ludzi w hotelu.
Nikt na to nie wpadnie.Skomplikowana sprawa.
Przy basenie leżaki są bezpłatne a na plaży ??
Ja mam opcje all inclusive czy są jakieś problemy z otzrymaniem napoju alkoholowego i piwa w ciagu dnia ?? Może sie okazać tak jak z leżankami - są ale już zabrakło.
Ech, co ma być to i będzie.
Pozdrawiam
James
kanion
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kanion » 21.06.2005 16:00

James Bond napisał(a):Jak przypuszczam to małe szanse są na leżak,parasol przy basenie.
Będę musiał toczyć bitwy z rodakami i innymi nacjami.
Że też nie może być tak ,że jest tyle leżanek ilu ludzi w hotelu.
Nikt na to nie wpadnie.Skomplikowana sprawa.
Przy basenie leżaki są bezpłatne a na plaży ??
Ja mam opcje all inclusive czy są jakieś problemy z otzrymaniem napoju alkoholowego i piwa w ciagu dnia ?? Może sie okazać tak jak z leżankami - są ale już zabrakło.
Ech, co ma być to i będzie.
Pozdrawiam
James

Przy basenie problem jest w tym ze wokol jest tylko miejsca na 30 lezakow i koniec wiecej nie da rady rozmiescic , na plazy nie byloby problemow z wieksza iloscia - wszystkie lezaki sa bez oplaty .
My tez mielismy opcje all od godziny 7:00 czyli od sniadania masz juz napoje ( cos w stylu coli , fanty , tonicu ) piwo i wina ( biale i czerowne) dostepne na stolowce . Bar przy tarasie jest czynny od 10-23 i tam juz masz wodke , brandy, rum i jakies kolorowe "wynalazki" :) + kawa i herbata i okolo godziny 16 ciasto . Do obiadu i kolacji sa lody , owoce, ciasta ( kilka rodzajow) . Najgorsze bylo to , ze wszystko konczy sie okolo 23 - zamykaja bar i gasza swiatla na tarasie , a czlowiek ma ochote dalej sie bawic:) Oczywiscie jest z tego wyjscie .. my robilismy tak : bralismy sympatycznego Dj Denisa (chorwat jest odpowiedzialny za muzyke w tym hotelu - mowi w kilku jezykach ) i schodzilismy do Dance Clubu i tam przy Naszej polskiej wodeczce " Bols" szalelismy do rana :) Zdarzylo sie tez ze bawilismy na parkingu hotelowym ......
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 21.06.2005 19:01

Dzięki zainformację - ciekawe, że żonka na razie nie ma pytań. To zwiastuje ciszę przed burzą. Jak pytania się sypną(a sypną się na pewno - bo mnie łupie w kościach) to pozwolę sobie jeszcze Ci pozawracać głowę.
Pozdrówka Bosc :lol:
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 22.06.2005 14:09

Żonka rano się obudziła i już ma pytanka (swoją drogą to wygodnie tak mieć na kogo zwalić). Jeśli hotel ma tak marną plażę to czy są w pobliżu jakieś miejsca gdzie można sobie bardziej wygodnie poleniuchować, popływać. Szczególnie chodzi mi o małe dzieci
pozdrawiam bosc :lol:
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 22.06.2005 16:15

Witanko.
Ja śledzę to forum ale nie mam pytań.Zadaje je Bosc i tak jest dobrze.
Pozdrawiam
James
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 22.06.2005 16:22

wywalam ten post - tak na wszelki wypadek - ale materacyk i tak się przyda
bosc :oops:
Ostatnio edytowano 22.06.2005 19:21 przez bosc, łącznie edytowano 1 raz
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 22.06.2005 16:40

bosc napisał(a):aleś wygodny - a tak poważnie masz materac?
http://www.obrazki.jeja.pl/1/13.php
pozdrówka bosc :lol:

Materac mam a ta strona jest zawirusowana.Tak wskazuje mój NORTON ANTYWIRUS.
kanion
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kanion » 22.06.2005 18:13

bosc napisał(a):Żonka rano się obudziła i już ma pytanka (swoją drogą to wygodnie tak mieć na kogo zwalić). Jeśli hotel ma tak marną plażę to czy są w pobliżu jakieś miejsca gdzie można sobie bardziej wygodnie poleniuchować, popływać. Szczególnie chodzi mi o małe dzieci
pozdrawiam bosc :lol:

Nam i naszym dzieciom wystarczala plaza przy hotelu, poniewaz jest ona oczyszczona z jezowcow ( plaza ponizej kortow tenisowych najbardziej nadaje dla malych dzieci , poniewaz dno morza jest usypane zwirkiem a nie ostrymi kamieniami ) . Z innych plaz nie korzystalismy .

pozdrawiam
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 22.06.2005 19:12

też ją sprawdziłem Nortonem - aktualna baza wirusów - nic nie znalazł - jeśli jednak był to serdecznie przepraszam :oops:
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 22.06.2005 20:45

bosc napisał(a):też ją sprawdziłem Nortonem - aktualna baza wirusów - nic nie znalazł - jeśli jednak był to serdecznie przepraszam :oops:

nie ma problema - jak to mówią
tobuj
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tobuj » 14.07.2005 10:16

tobuj napisał(a):jedziemy do hotelu ADRIA VELA LUKA od 21 sierpnia do 4 wrzesnia, jesli ktos tam bedzie tez akurat wtedy to niech sie odezwie.
prosze tez o opinie tych co znaja to miejsce i ten hotel.
8) 8) 8) :P :P :!: :?: :?:

no wlasnie, minelo juz troche czsu, moze znowu ktos wrocil z ADRRIII i podzieli sie wiadomosciami
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 16.07.2005 11:55

tobuj napisał(a):
tobuj napisał(a):jedziemy do hotelu ADRIA VELA LUKA od 21 sierpnia do 4 wrzesnia, jesli ktos tam bedzie tez akurat wtedy to niech sie odezwie.

no wlasnie, minelo juz troche czsu, moze znowu ktos wrocil z ADRRIII i podzieli sie wiadomosciami

Witam.
Właśnie wróciłem.W tej chwili jestem za bardzo zmęczony pokonaniem trasy aby szczegółowo opisywać pobyt w tym hotelu.
Zainteresowanym mogę podesłać fotki hotelu i okolicy.
Ogólnie było bardzo OK !!!!!
Polecam !!!
tobuj
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tobuj » 18.07.2005 10:33

James Bond napisał(a):
tobuj napisał(a):

Witam.
Właśnie wróciłem.W tej chwili jestem za bardzo zmęczony pokonaniem trasy aby szczegółowo opisywać pobyt w tym hotelu.
Zainteresowanym mogę podesłać fotki hotelu i okolicy.
Ogólnie było bardzo OK !!!!!
Polecam !!!

MOZE JUZ ODPOCZALES, JESLI TAK TO NAPISZ COS WIECEJ!!!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone