Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemo007
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo007 » 07.07.2006 15:13

Chyba Bóg czuwał nad nami gdy Pani z neckermanna gorąco zachęcała nas do Adrii. jednak za radą doświadczonego cromaniaka ( Rynioo wielkie dzięki !!!!!) wybraliśmy hotel minceta w Dubrovniku . Swietne warunki żywieniowe( na szczęście nie ważyłem się przed wyjazdem, ale parę kilo przybyło), stała zawartość alkoholu we krwii dzięki świetnie zaopatrzonemu barkowi- bez kolejek !!!, piękny basen, świetne warunki dla wypoczynku rodzinnego zwłaszcza z małymi dziećmi. chętnie odpowiem na pytania lub prześlę zdjęcia dla zainteresowanych.
P.S. Wielkie dzięki dla całego FORUM - to przez Was pojechałem do tego pięknego kraju i przeżyłem wiele niezapomnianych chwil!!!
POZDRAWIAM !!!
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 07.07.2006 15:36

czekam na zdjęcia , być może w przyszłym roku się wybiorę .w razie co mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdro.
KOLEŚ
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOLEŚ » 08.07.2006 08:41

Witam.Po powrocie zastanawialiśmy się ,jak to możliwe,że mając Voucher zNeckermana,nie było miejsc. Nie wiem,ale wydaje nam się,że to na miejscu tkwi problem-przecież my też płacąc na miejscu,bez problemu "dokupiliśmy"dzień.A 3 rodziny z ZG ,DOKUPIŁY na miejscu po tygodniu-i chyba stąd dla następnych zabrakło miejsc.Jak niewiadomo o co,to chodzi o pieniądze.Za dzień w rodzinnym zapłaciliśmy 115 euro.-czyli ok.100% drożej niż z rezerwacji.
Dzięki za info o tym hotelu w Dubrowniku, jestem bardzo zainteresowany ,bedzie chyba jeszcze czas na analizę.Przecież do następnego wyjazdu zostało tylko 49 tygodni.
Pozdrawiam :lol:
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 08.07.2006 09:20

Szybko liczysz. Ja też się zastanawiam, czy nie odwiedzić tego drugiego hotelu i znając życie pewnie pojadę .
KOLEŚ
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOLEŚ » 08.07.2006 11:10

W drodze powrotnej nie zdążyliśmy do Plitvic,tak,że najprawdopodobniej to Chorwacja w przyszłym roku. Dlatego takie żywe zainteresowanie tym hotelem.A swoją drogą z powrotem przez tą temperaturę dostaliśmy niezłe w kość w drodze.-bez klimy.Ale nie ma tego złego-na wodzie 2 dni i wagowo wrócilismy w miarę do normy...............
Pozdrowienia
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 08.07.2006 12:26

przemo007 prośba o przesłanie zdjatek hotelu Minceta oraz krotki opis plaży adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 09.07.2006 21:43

Witam,
Ja też poproszę o zdjęcia z tego hotelu - może sie spotkamy na miejscu w przyszłym roku (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl).
Kloeś, żałuj tych Plitvic - miejsce przepiękne, na pewno warte poświęcenia całego dnia.
Darko, a mi po głowie chodzą te dorsze!!!
Pozdrawiam Was obu i Wasze rodziny.
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 10.07.2006 06:30

No to do zobaczenia za rok w Dubrowniku!!!!!!

Pozdrawiam

Puzzle1
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 11.07.2006 21:50

A Dubrovnik ma jeszcze jedną przewagę nad Vela Luką.Latają tam samoloty z Krakowa.2,5 godziny i jesteś na miejscu.
A tutaj trochę więcej info o Mincecie:
http://www.babinkuk.hr/objekt.aspx?s=o_ ... &t=BK&d=DU

pozdrav
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 12.07.2006 09:19

Pięknie . Do zobaczenia w Dubrowniku za rok
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 15.07.2006 15:58

Witam,
myślę, że ten hotel to będzie dobra alternatywa na wakacje już nie długo bo za roczek. Ta propozycja ma jeszcze jeden walor, Dubrownik leży na lądzie a nie jak Vela Luka na wyspie gdzie łatwiej można zaplanować jakieś wypady w piękne okolice.

pozdrawiam
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 17.07.2006 06:22

boybondek napisał(a):Witam,
myślę, że ten hotel to będzie dobra alternatywa na wakacje już nie długo bo za roczek. Ta propozycja ma jeszcze jeden walor, Dubrownik leży na lądzie a nie jak Vela Luka na wyspie gdzie łatwiej można zaplanować jakieś wypady w piękne okolice.

pozdrawiam

Na przykład do Dubrownika :wink:

Pozdrawiam

Puzzle1
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 17.07.2006 19:34

Chyba trochę za bardzo rozreklamowałem ten hotel.Mogą być kłopoty z miejscami jak całe forum sie tam chce wybrać :lol:
motyl-ek
Autostopowicz
hotel Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) motyl-ek » 17.07.2006 23:53

tak wszyscy rozmawiają na temat hotelu adria. byłam tam rok temu na wakcje i jade w tym roku (25 sierpnia- 2 września) moim zdaniem to stanowczo za duzo polaków tam! nie wiem czy tak trafiłam, ale nie czułam, że jestem w chorwacji. hotel jest ok, tylko daleko do miasta.. znowu w mieście cicho -jakby wymarło. ogólnie dobrze karmią :D
motyl-ek
Autostopowicz
hotel Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) motyl-ek » 17.07.2006 23:53

tak wszyscy rozmawiają na temat hotelu adria. byłam tam rok temu na wakcje i jade w tym roku (25 sierpnia- 2 września) moim zdaniem to stanowczo za duzo polaków tam! nie wiem czy tak trafiłam, ale nie czułam, że jestem w chorwacji. hotel jest ok, tylko daleko do miasta.. znowu w mieście cicho -jakby wymarło. ogólnie dobrze karmią :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone