Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Justynab69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justynab69 » 13.06.2006 03:24

O tym ,że biuro N..... nie może potwierdzić rezerwacji najpierw poinformowała mnie pani telefonicznie i poprosila o maila , aby mogła przesłać inną alternatywną propozycje, którą jest hotel Faraon**** w Trapanji . Tylko na stronce anglojęzycznej jest on **** , a ja troszke poszukałam w neciku i znalazłam biuro czeskie i inne , gdzie jest on w ofercie jako hotel ***.
Ponadto uwazam ze propozycja jednej oferty jest smieszna za taki numer jaki robi " biuro z tradycjami" !!!! - jak piszą o sobie. Dotychczas korzystaliśmi z usług Tui i zawsze byliśmy zadowoleni , a w tym roku pokusiłam się na N....... i zobaczymy co z tego wyniknie??
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 13.06.2006 07:08

piotr1354 napisał(a):
Puzzle1 napisał(a):
Justynab69 napisał(a):Puzzle 1 bardzo dziękuję za informacje, ale nie wiem czy się przydadzą ,bo dzisiaj zadzwoniła pani z biura , że moja rezerwacja jest nieaktualna pomimo że w domu mam juz Voucher do Adrii. Jutro wybieramy sie do biura na pertraktacje - zobaczymy co z tego wyniknie i gdzie spędzę tegoroczny urlop?????

Witamy w szarej rzeczywistości
Pozdrówka dla Ciebie Asi i Dziewczynek

Witaj.

Podczas Twojej nieobecności w Adrii padł kolejny rekord. 17 singli w jednej kolejce. Po 3 kolejce barmanka nie nadążała myć szkła. Czekamy na kolejne rekordy.

Pozdrowienia dla rodzinki.

Puzzle1
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 13.06.2006 07:19

Justynab69 napisał(a):O tym ,że biuro N..... nie może potwierdzić rezerwacji najpierw poinformowała mnie pani telefonicznie i poprosila o maila , aby mogła przesłać inną alternatywną propozycje, którą jest hotel Faraon**** w Trapanji . Tylko na stronce anglojęzycznej jest on **** , a ja troszke poszukałam w neciku i znalazłam biuro czeskie i inne , gdzie jest on w ofercie jako hotel ***.
Ponadto uwazam ze propozycja jednej oferty jest smieszna za taki numer jaki robi " biuro z tradycjami" !!!! - jak piszą o sobie. Dotychczas korzystaliśmi z usług Tui i zawsze byliśmy zadowoleni , a w tym roku pokusiłam się na N....... i zobaczymy co z tego wyniknie??

zgodnie z par 10.4 warunków umowy odpowiedzialność neck jest równa 2krotnej cenie wyjazdu. Nie wiem tylko czy tak nalezy pojmować ten paragraf.

Jeżeli nie będziesz miała jednak możliwości wyjazdu do Adrii, to walcz o Iberostar w Supetarze. Jest super , ma tylko jeden mankament- małe prawdopodobieństwo otrzymania pokoju z widokiem na morze. Natomiast jeżeli chcesz piękne widoki to proponuję Hotel Nimfa w Żiwogoszczach niedaleko Makarskiej. Byłem w tym hotelu i naprawdę jest godny polecenia.

Pozdrawiam
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 13.06.2006 07:41

Justynab69 napisał(a):O tym ,że biuro N..... nie może potwierdzić rezerwacji najpierw poinformowała mnie pani telefonicznie i poprosila o maila , aby mogła przesłać inną alternatywną propozycje, którą jest hotel Faraon**** w Trapanji . Tylko na stronce anglojęzycznej jest on **** , a ja troszke poszukałam w neciku i znalazłam biuro czeskie i inne , gdzie jest on w ofercie jako hotel ***.

to samo nam zaproponowali...hmmm zaczynam sie martwic
kwatera1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwatera1 » 13.06.2006 10:45

Witam
My mamy rezerwacje w Adrii od 23czerwca do mnie nikt nie dzwonił wyjeżdżamy wcześniej mam nadzieję że nic mnie nie zaskoczy ?Czy możecie dokładnie opisać sytuacje ile dni przed terminem was poinformowano?
Justynab69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justynab69 » 13.06.2006 17:05

Sławek & Gosia czy macie jakiś komunikator (gg lub skype) to prosze o kontakt lub telefoniczny moje GG 1761919 skype darekb68
czajna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czajna » 13.06.2006 18:24

mam ten sam problem, hotel faraon wyglada nieżle ma dobre opinie start sobota . :D
Justynab69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justynab69 » 13.06.2006 18:33

Czajna
gdzie znalazłaś te opinie na temat hotelu Faraon
czajna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czajna » 13.06.2006 19:56

slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 13.06.2006 20:24

czajna napisał(a):mam ten sam problem, hotel faraon wyglada nieżle ma dobre opinie start sobota . :D

Czyli jedziecie ? teraz w sobote? my bedziemy w niedziele..do zobaczonka :)
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 13.06.2006 20:29

kwatera1 napisał(a):Witam
My mamy rezerwacje w Adrii od 23czerwca do mnie nikt nie dzwonił wyjeżdżamy wcześniej mam nadzieję że nic mnie nie zaskoczy ?Czy możecie dokładnie opisać sytuacje ile dni przed terminem was poinformowano?

wczoraj nas powiadomili a mielismy byc od niedzieli, ale jedziemy do faraona, raz sie zyje , nie bede sie klocic.. :)
czajna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czajna » 13.06.2006 20:56

szkoda nerwów będzie dobrze
czajna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czajna » 13.06.2006 21:03

nas też wczoraj turnus od niedzieli pozdrawiam
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 13.06.2006 21:15

Jedziecie na tydzien czy dwa? z dzieckiem/dziecmi?
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 26.06.2006 13:55

Już w domu . żegnaj All Inclusive witaj szara żeczywistości. Sczególne podziękowania dla Puzzle za wprowadzenie na miejscu, oraz dla Wyrzeja i Boybondka za towarzystwo.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone