Serdziu napisał(a):Duuuża prośba do Was- dowiedzcie się proszę, czy z przebywających teraz, lub z dopiero jadących do Adrii jest ktoś z biurem podróży "Rainbow tours", to bardzo ważne dla mnie! Pozdrawiam!!!
piotr1354 napisał(a):Serdziu napisał(a):Duuuża prośba do Was- dowiedzcie się proszę, czy z przebywających teraz, lub z dopiero jadących do Adrii jest ktoś z biurem podróży "Rainbow tours", to bardzo ważne dla mnie! Pozdrawiam!!!
Z tego co ja wiem to 99% ludzi którzy są teraz w Adrii pojechali z Neckermanna.
Justynab69 napisał(a):Mam pytanie do osób, które już wróciły z Adrii.
Czy płynął ktoś promem ze Splitu, bo chciałam prosić o kilka praktycznych rad np. ile trzeba być wcześniej, aby załapać się na prom.
Ja chciałabym dostać się na ten, który odpływa 25.06 o godz. 10.00.
A drugie moje pytanie to jak wygląda wypożyczenie rowerów i kajaków ( ile jest rowerów w hotelu ?)
slawek&gosia napisał(a):Policzylam i wierzyc mi sie nie chce, sporostujcie jak sie myle:
1 euro = 7,18 ku (by puzle1)
I teraz moje przeliczenie: u nas w Opolu 1 kuna = 0,65 zł, czyli za 1000 zł dostane 1538 kun, ale kupujac za 1000 zł 250 euro (po 4 zł max) i sprzedajac je potem w chorwacji w adrii dostane 250E*7,18 = 1795 kun
reasumujac oplaca sie kupic euro za zlotowki i wymienic na kuny i daje to 257 kun oszczednosci... (257 kun*0,65 zł = 167 zł - tyle oszczedzamy)
Czy to mozliwe? Bo wierzyc mi sie nie chce ze opłaca sie podwójne przewalutowanie...
pozdrawiam
Justynab69 napisał(a):Puzzle 1 bardzo dziękuję za informacje, ale nie wiem czy się przydadzą ,bo dzisiaj zadzwoniła pani z biura , że moja rezerwacja jest nieaktualna pomimo że w domu mam juz Voucher do Adrii. Jutro wybieramy sie do biura na pertraktacje - zobaczymy co z tego wyniknie i gdzie spędzę tegoroczny urlop?????
Puzzle1 napisał(a):Justynab69 napisał(a):Puzzle 1 bardzo dziękuję za informacje, ale nie wiem czy się przydadzą ,bo dzisiaj zadzwoniła pani z biura , że moja rezerwacja jest nieaktualna pomimo że w domu mam juz Voucher do Adrii. Jutro wybieramy sie do biura na pertraktacje - zobaczymy co z tego wyniknie i gdzie spędzę tegoroczny urlop?????
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne