Witam
Może ktoś zna odpowiedź: czy wystarczy wpis w paszporcie (matki i ojca) dziecka 3 - letniego czy muszę wyrabiać oddzielny paszport na malucha?
dziękuję za pomoc
fun_tom napisał(a):Witam
Może ktoś zna odpowiedź: czy wystarczy wpis w paszporcie (matki i ojca) dziecka 3 - letniego czy muszę wyrabiać oddzielny paszport na malucha?
dziękuję za pomoc
Puzzle1 napisał(a):fun_tom napisał(a):dziękuję za pomoc. Romzumiem, że nie powinno być problemów przy przekraczaniu granicy. serdecznie pozdrawiam
Mam dzieciaka 4 lata w paszporcie żony. Nigdy nie było problemów.
piotr1354 napisał(a):Puzzle1 napisał(a):fun_tom napisał(a):dziękuję za pomoc. Romzumiem, że nie powinno być problemów przy przekraczaniu granicy. serdecznie pozdrawiam
Mam takie pytanie do Ciebie na który prom jedziesz do Splitu czy PLOCE??
Mam mieszane uczucia co do tego w Splicie strasznie drogo to wychodzi. Z tego co liczyłem to ze Splitu będę płacił ok 230 zł a z Ploce ok 120 w jedna stonę.
Może mi poradzicie czy warto jest wydać te więcej pieniędzy czy lepiej iść tą oszczędniejszą wersją??
Z góry dziekuję za odpowiedz
Pozdrawiam
Puzzle1 napisał(a):piotr1354 napisał(a):Puzzle1 napisał(a):fun_tom napisał(a):dziękuję za pomoc. Romzumiem, że nie powinno być problemów przy przekraczaniu granicy. serdecznie pozdrawiam
Mam mieszane uczucia co do tego w Splicie strasznie drogo to wychodzi. Z tego co liczyłem to ze Splitu będę płacił ok 230 zł a z Ploce ok 120 w jedna stonę.
Może mi poradzicie czy warto jest wydać te więcej pieniędzy czy lepiej iść tą oszczędniejszą wersją??
Pozdrawiam
Ja wybrałem przeprawę w Ploce.
1. Prom ze Splitu jest tylko jeden i w hotelu jesteś ok godz 21-22, a to jeden dzień urlopu stracony.
2. Do Ploce jest kawałek, ale bardzo piękne widoki rekompensujace jazdę
3.Z Ploce jest taniej
4.Jadąc przez Ploce jestem w hotelu ok 14-15
5.Z Ploce jest więcej połączeń promowych i nawet jak sie spóźnię na jeden to za 2h mam drugi.
Pozdrawiam
Puzzle1
piotr1354 napisał(a):Puzzle1 napisał(a):piotr1354 napisał(a):Puzzle1 napisał(a):fun_tom napisał(a):dziękuję za pomoc. Romzumiem, że nie powinno być problemów przy przekraczaniu granicy. serdecznie pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja wybrałem przeprawę w Ploce.
1. Prom ze Splitu jest tylko jeden i w hotelu jesteś ok godz 21-22, a to jeden dzień urlopu stracony.
2. Do Ploce jest kawałek, ale bardzo piękne widoki rekompensujace jazdę
3.Z Ploce jest taniej
4.Jadąc przez Ploce jestem w hotelu ok 14-15
5.Z Ploce jest więcej połączeń promowych i nawet jak sie spóźnię na jeden to za 2h mam drugi.
Pozdrawiam
Puzzle1
Dzieki za informację czyli moja teoria się sprawdziła jadę na Ploce, będzie taniej i szybciej.
Pozdrówka i do zobaczenia w Chorawcji. (mam nadzieję na jakieś piwko)
rynioo napisał(a):A można jeszcze płynąć z Orebica.Jeszcze taniej wychodzi i jeszcze więcej pieknych widoków do zobaczenia.A promy pływają co godzinę.
pozdrav
laser napisał(a):Za co trzeba płacić? leżaki, kajaki , parasole, rovery.itd? Czy płaci się za korzystanie z siłowni/fitness (jeśli jest)? Mam All Inclusive czy to oznacza napoje i alkohole do woli czy do wyczerpania tego co stoi na stole?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne