fun_tom napisał(a):Witam wyjadaczy.
Jak już padło pytanie o TV to dorzucę jeszcze jedno:czy można sie podpiąć do netu na miejscu?
pozdrawiam
Czy ty też tam jedziesz? Kiedy?
fun_tom napisał(a):11 czerwiec
fun_tom napisał(a):patrzę na ten kalendarz to sporo w tym samym terminie. Wasze c5, d10 brzmią jak gra w szachy rozumiem chodzi o drogę którą sie jedzie.
Najprawdopodobniej pojadę czechy -austria- slo - cro lub słowacja - austra .. itd.
Widzę ze jesteście " wyjadacze" więc zapytam jeszcze o czas podróży do ploce / chyba dobrze piszę/ . sprawdzałem na różnych planerach i elektronicznych mapach i co jedna to inaczej podaje.. od 10 godz do 18 a nawet chyba 20 godzin jazdy. Począwszy oczywiście od Krakowa. Jeżeli ktoś jechał już tą trasą uprzejmie prosze o określenie czasu podróży - prosiłbym z doświadczenia a nie teoretycznej wyliczanki.
A jeszcze jedno jak z korkami na drogach w tym okresie? Czerwiec to chyba jeszcze przed calym natłokiem wakacyjnym?
Sorry ze tyle wypytuje i z góry dzięki za pomoc.
pozdrawiam wszystkich.
darko napisał(a):zapowiada się nieźle ale wychodzi na to że ja mam najdalej .wyjeżdżam już 09.06.około 18 jadę do kołbaskowa i przez niemcy i austrię prościuteńko do cro. można już zacząć odliczanie do wyjazdu. czekamy może jeszc ze ktoś się dopisze.
darko napisał(a):zapowiada się nieźle ale wychodzi na to że ja mam najdalej .wyjeżdżam już 09.06.około 18 jadę do kołbaskowa i przez niemcy i austrię prościuteńko do cro. można już zacząć odliczanie do wyjazdu. czekamy może jeszc ze ktoś się dopisze.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne