darko napisał(a):jak to mówi mój kolega przerąbane jak w ruskim czołgu.Załóż sobie!!!!!a najlepiej skypa podaję mojego skypa dla zainteresowanych - akceptdarek - Nara
Serdziu napisał(a):Serdziu napisał(a):Faktycznie, z miejscami kłopot... Wczoraj "klepaliśmy" wycieczkę na Korculę (właśnie "Adria"), i na potwierdzenie wolnego pokoju czekaliśmy kilka minutek... Długich... Ale jedziemy, pokój mamy
I jednak nie... Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc,bo lama w tych sprawach jestem...
Więc po kolei- zaklepaliśmy wycieczkę (przejazd + hotel ), umowa podpisana, kaska wpłacona. Wszystko ustawiłem sobię pod ten wyjazd (świetnie nam pasował, 2 dni po ślubie ), i proszę ja Was godzinę temu dzwoni kobieta z biura podróży, że najprawdopodobniej nie ma miejsc, i chce zaproponować coś innego. Bez żartów- ja chcę jechać właśnie tam i koniec. I co teraz zrobić?? Mogę im jakoś zagrozić? I czy ma znaczenie to, że wycieczka jest organizowana przez (tu wpisałbym nazwę znanego biura podróży), ale wykupiona w biurze podróży (jak przedtem), które jest pośrednikiem.
Z góry dzięki jeżeli ktoś mi coś doradzi!!!!
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne