Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

vela luka hotel adria

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 28.03.2006 11:34

jak to mówi mój kolega przerąbane jak w ruskim czołgu.Załóż sobie!!!!!a najlepiej skypa podaję mojego skypa dla zainteresowanych - akceptdarek - Nara
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 28.03.2006 11:40

darko napisał(a):jak to mówi mój kolega przerąbane jak w ruskim czołgu.Załóż sobie!!!!!a najlepiej skypa podaję mojego skypa dla zainteresowanych - akceptdarek - Nara

Niestety komp firmowy. System nie dopuści. Jedyna droga to mail Jeżel chcecie

Zapiszcie sobie bo zaraz go skasuje. Już nie ma

Puzzle
Ostatnio edytowano 28.03.2006 12:20 przez Puzzle1, łącznie edytowano 3 razy
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 28.03.2006 11:44

a to nieciekawie :cry: ale od czego mamy forum ?.Pozdrawiam,
kwatera1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwatera1 » 28.03.2006 11:50

nie zdążyłam z tym adresem? :cry:
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 28.03.2006 11:54

kwatera1 napisał(a):nie zdążyłam z tym adresem? :cry:

No to szybciutko
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 29.03.2006 08:14

Witajcie

Trochę mi sie nudziło wiec zrobiłem kalendarz wyjazdowy do hotelu adria Vela Luka. Wpisałem to co wiedziałem. Jak tylko dacie mi możliwośc to będę systematycznie go uzupełniał.Dla wyjaśnienia c- to chłopczyk, d-dziewczynka. Zapraszam:

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=124119#124119

Puzzle1
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 29.03.2006 09:18

Gratuluję pomysłu świetny kalendarzyk, gdybym miał trochę czasu zrobił bym kalendarz w którym dniu kto stawia.
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 29.03.2006 17:18

Świetna robota :D
dodam tylko, że mój znajomy udzielał sie na tym forum jako "boybondek" i chyba tak będzie go łatwiej zidentyfikować. Poza tym wszystko się zgadza.
Widzę, że Darko nie może sie już doczekać tych wieczorów przy piwie i rakiji.
Ja szczerze mówiac też.
Pozdrawiam
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 30.03.2006 06:21

boybondek zmieniony. A może by tak przejść z dyskusją na temat Adrii na tamto forum? To jest z tamtego roku!

Puzzle1
kwatera1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwatera1 » 30.03.2006 07:57

Witam
Czy będziecie coś zwiedziać czy to ma być pobyt tylko pobytowy?
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 30.03.2006 07:59

My chcemy coś zobaczyć także na pewno nie będziemy cały czas siedzieć na miejscu
wyrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wyrzej » 30.03.2006 11:55

Siedzenie przez dwa tygodie w jednym miejscu, mimo swoich niewątpliwych uroków (all inclusive :lol: ), może nawet najtwardszego zawodnika doprowadzić do szału. Trzeba się ruszyć, tym bardziej, że samochody w zasięgu ręki.
Podobno w hotelu jest wypożyczalnia rowerów, więc najbliższa okollica do zwiedzenia na dwóch kółkach.
Troche dalej to juz na czterech. Zobaczymy na miejscu gdzie bedzie nam sie chciało ruszyć.
W drodze powrotnej planujemy Plitvice.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 30.03.2006 12:30

Tak ajak mówisz kolego , myślę że najlepiej zadecydować na miejscu-przy drinku , jeszcze podpytam kolegi który jest tam co roku od kilku lat zwiedza całą cro, może coś podpowie.
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 01.04.2006 08:10

Serdziu napisał(a):
Serdziu napisał(a):Faktycznie, z miejscami kłopot... Wczoraj "klepaliśmy" wycieczkę na Korculę (właśnie "Adria"), i na potwierdzenie wolnego pokoju czekaliśmy kilka minutek... Długich... Ale jedziemy, pokój mamy :lol:

I jednak nie... Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc,bo lama w tych sprawach jestem...
Więc po kolei- zaklepaliśmy wycieczkę (przejazd + hotel ), umowa podpisana, kaska wpłacona. Wszystko ustawiłem sobię pod ten wyjazd (świetnie nam pasował, 2 dni po ślubie :wink: ), i proszę ja Was godzinę temu dzwoni kobieta z biura podróży, że najprawdopodobniej nie ma miejsc, i chce zaproponować coś innego. Bez żartów- ja chcę jechać właśnie tam i koniec. I co teraz zrobić?? Mogę im jakoś zagrozić? I czy ma znaczenie to, że wycieczka jest organizowana przez (tu wpisałbym nazwę znanego biura podróży), ale wykupiona w biurze podróży (jak przedtem), które jest pośrednikiem.

Z góry dzięki jeżeli ktoś mi coś doradzi!!!!

Niestety podzieliłem los Serdzia. Wczoraj poleconym dostałem z Nec..., że ze względów na niedopuszczenie przez Chorwacki sanepid hotelu Adria do obsługi klientów w sezonie 2006, mam pojawić się w biurze i wybrać inną ofertę.

Pozdrawiam

Puzzle1
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 01.04.2006 08:47

To wygląda na to że nikt z nas nie pojedzie .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

vela luka hotel adria - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone